Sirija
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Sirija
pa ja i govorim da su FSA jedina ozbiljna prijetnja Ruskim interesima na bliskom istoku. i Assadu. ISIL više nije nikome prijetnja, ISIL je prošao svoj zenit prije pola godine.marcus-t wrote:Lijepo ti je čovjek objasnio gore: prvo se obračunavaš s onim tko je ozbiljnija prijetnja. Al žao mi čovjeka, bolje da se trudio zidu obasniti nego tebi.neoliberalni_placenik wrote:tek sada vidim ovaj post, istina je to sam falio , ali tko je mogao zamisiti lani da će rusi obećati napad na ISIL a neće ih dirati :DLeviathan2 wrote:nek ih uzme par pod svoju skrb kad ih ruje potjeraju odozdo :Depikur37 wrote:Yoda je tvrdio da Ruje neće smjeti dirati FSA jer su oni saveznici Zapada, sad kad Ruje deru saveznike Zapada, kmeči :)
Ali onda u čemu je problem da se otvoreno govori Rusija bombardira FSA Islamiste(pro-zapadne) a za sada uglavnom nedira ISIL.
A ne svi mediji, pogotovo Ruski(a onda i zapadni copy paste), Rusi danas uništili ovo od ISILa, ono od ISILa a ovi ih danas nisu niti bombardirali.. Rusi Sjeverno od Hame bombardirali ISIL ,a tamo ga nema
Guest- Guest
Ti ćeš izgleda po običaju zadnji shvatit da je sve ISIS. Jedino Hamas i Kurdi nisu. Bistar dečko, nema šta.neoliberalni_placenik wrote:pa ja i govorim da su FSA jedina ozbiljna prijetnja Ruskim interesima na bliskom istoku. i Assadu. ISIL više nije nikome prijetnja, ISIL je prošao svoj zenit prije pola godine.marcus-t wrote:Lijepo ti je čovjek objasnio gore: prvo se obračunavaš s onim tko je ozbiljnija prijetnja. Al žao mi čovjeka, bolje da se trudio zidu obasniti nego tebi.neoliberalni_placenik wrote:tek sada vidim ovaj post, istina je to sam falio , ali tko je mogao zamisiti lani da će rusi obećati napad na ISIL a neće ih dirati :DLeviathan2 wrote:nek ih uzme par pod svoju skrb kad ih ruje potjeraju odozdo :Depikur37 wrote:Yoda je tvrdio da Ruje neće smjeti dirati FSA jer su oni saveznici Zapada, sad kad Ruje deru saveznike Zapada, kmeči :)
Ali onda u čemu je problem da se otvoreno govori Rusija bombardira FSA Islamiste(pro-zapadne) a za sada uglavnom nedira ISIL.
A ne svi mediji, pogotovo Ruski(a onda i zapadni copy paste), Rusi danas uništili ovo od ISILa, ono od ISILa a ovi ih danas nisu niti bombardirali.. Rusi Sjeverno od Hame bombardirali ISIL ,a tamo ga nema
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
http://media.cackle.me/5744fa54371af6b954ace68365201104.jpg
Umjerena sirijska opozicija.
Evo protiv koga Rusija tamo ratuje.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jebeš to, to nisu ISIL-ovci a Rusi ih napadaju. Umjesto da napadaju ISIL.Yehudi wrote:http://media.cackle.me/5744fa54371af6b954ace68365201104.jpg
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
neoliberalni_placenik wrote:. Rusi Sjeverno od Hame bombardirali ISIL ,a tamo ga nemamarcus-t wrote:Lijepo ti je čovjek objasnio gore: prvo se obračunavaš s onim tko je ozbiljnija prijetnja. Al žao mi čovjeka, bolje da se trudio zidu obasniti nego tebi.neoliberalni_placenik wrote:tek sada vidim ovaj post, istina je to sam falio , ali tko je mogao zamisiti lani da će rusi obećati napad na ISIL a neće ih dirati :DLeviathan2 wrote:nek ih uzme par pod svoju skrb kad ih ruje potjeraju odozdo :Depikur37 wrote:Yoda je tvrdio da Ruje neće smjeti dirati FSA jer su oni saveznici Zapada, sad kad Ruje deru saveznike Zapada, kmeči :)
A zašto Ameri vć drugi put bombardiraju trafostanicu kod Alepa i tako ostavljaju
bez struje cili grad?????? Koga oni bombardiraju, gradjansku infrastrukturu ili bi
tribali isis??
2014-04-20
zašto mene pitaš? boli me kurac za amere. kao što sam rekao gamad i oni i pa nažalost i rusi nakon invazije ukraine
Guest- Guest
ti jos ne kuzis, rusi nisu napravili invaziju u ukrajini, samo su napravili situaciju zamrznutog sukoba i tako jednostavno sprijecili pristup ukrajine natou, da to nisu napravili sad bi americki projektili bili na ruskim granicama, to se zove preventiva, da su napravili invaziju onda bi danas porosenko davo nebulozne izjave iz vasingtona a ne iz kijevaneoliberalni_placenik wrote:zašto mene pitaš? boli me kurac za amere. kao što sam rekao gamad i oni i pa nažalost i rusi nakon invazije ukraine
FSA islamisti, prozapadni, eo majke ti adamove i evine, al me nasmija :DDDDDDDD alahuekser :Dmarcus-t wrote:Ti ćeš izgleda po običaju zadnji shvatit da je sve ISIS. Jedino Hamas i Kurdi nisu. Bistar dečko, nema šta.neoliberalni_placenik wrote:pa ja i govorim da su FSA jedina ozbiljna prijetnja Ruskim interesima na bliskom istoku. i Assadu. ISIL više nije nikome prijetnja, ISIL je prošao svoj zenit prije pola godine.marcus-t wrote:Lijepo ti je čovjek objasnio gore: prvo se obračunavaš s onim tko je ozbiljnija prijetnja. Al žao mi čovjeka, bolje da se trudio zidu obasniti nego tebi.neoliberalni_placenik wrote:tek sada vidim ovaj post, istina je to sam falio , ali tko je mogao zamisiti lani da će rusi obećati napad na ISIL a neće ih dirati :DLeviathan2 wrote:nek ih uzme par pod svoju skrb kad ih ruje potjeraju odozdo :Depikur37 wrote:Yoda je tvrdio da Ruje neće smjeti dirati FSA jer su oni saveznici Zapada, sad kad Ruje deru saveznike Zapada, kmeči :)
Leviathan2 wrote:ti jos ne kuzis, rusi nisu napravili invaziju u ukrajini, samo su napravili situaciju zamrznutog sukoba i tako jednostavno sprijecili pristup ukrajine natou, da to nisu napravili sad bi americki projektili bili na ruskim granicama, to se zove preventiva, da su napravili invaziju onda bi danas porosenko davo nebulozne izjave iz vasingtona a ne iz kijevaneoliberalni_placenik wrote:zašto mene pitaš? boli me kurac za amere. kao što sam rekao gamad i oni i pa nažalost i rusi nakon invazije ukraine
Točno tako.
Putin se zahebao u Ukrajini, nije smjelo doći do Majdana, al kad već jeste iskoristio je situaciju da vrati Krim a Ukrajinu paralizira zamrznutim konfliktom do daljnjeg. A vrijeme kao in uvijek radi za Rusiju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
yebga, yodan vjeruje onom sto pise u jutarnjem i 24 sata, svako drugacije gledanje je za njega putinizam antidemkracija i teorija zavjereepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ti jos ne kuzis, rusi nisu napravili invaziju u ukrajini, samo su napravili situaciju zamrznutog sukoba i tako jednostavno sprijecili pristup ukrajine natou, da to nisu napravili sad bi americki projektili bili na ruskim granicama, to se zove preventiva, da su napravili invaziju onda bi danas porosenko davo nebulozne izjave iz vasingtona a ne iz kijevaneoliberalni_placenik wrote:zašto mene pitaš? boli me kurac za amere. kao što sam rekao gamad i oni i pa nažalost i rusi nakon invazije ukraine
Točno tako.
Putin se zahebao u Ukrajini, nije smjelo doći do Majdana, al kad već jeste iskoristio je situaciju da vrati Krim a Ukrajinu paralizira zamrznutim konfliktom do daljnjeg. A vrijeme kao in uvijek radi za Rusiju.
Leviathan2 wrote:yebga, yodan vjeruje onom sto pise u jutarnjem i 24 sata, svako drugacije gledanje je za njega putinizam antidemkracija i teorija zavjereepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ti jos ne kuzis, rusi nisu napravili invaziju u ukrajini, samo su napravili situaciju zamrznutog sukoba i tako jednostavno sprijecili pristup ukrajine natou, da to nisu napravili sad bi americki projektili bili na ruskim granicama, to se zove preventiva, da su napravili invaziju onda bi danas porosenko davo nebulozne izjave iz vasingtona a ne iz kijevaneoliberalni_placenik wrote:zašto mene pitaš? boli me kurac za amere. kao što sam rekao gamad i oni i pa nažalost i rusi nakon invazije ukraine
Točno tako.
Isprali ih mediji...jutarnji baci sliku navcerenog Putina i naslov "Diktator opet napada". Ovi to gutaju i eto ga na....mediji rade posao
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja neznam kada sam zadnji put otvorio yutarnji ili neku RH štampu.. od RH portala jedino kliknem na index, i eto na marcelove kolumne dnevno i to je toLeviathan2 wrote:yebga, yodan vjeruje onom sto pise u jutarnjem i 24 sata, svako drugacije gledanje je za njega putinizam antidemkracija i teorija zavjereepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ti jos ne kuzis, rusi nisu napravili invaziju u ukrajini, samo su napravili situaciju zamrznutog sukoba i tako jednostavno sprijecili pristup ukrajine natou, da to nisu napravili sad bi americki projektili bili na ruskim granicama, to se zove preventiva, da su napravili invaziju onda bi danas porosenko davo nebulozne izjave iz vasingtona a ne iz kijevaneoliberalni_placenik wrote:zašto mene pitaš? boli me kurac za amere. kao što sam rekao gamad i oni i pa nažalost i rusi nakon invazije ukraine
Točno tako.
Guest- Guest
Čuj onog kak diše u pozadini. Jedva je izgovorio ono što najviše slušam odkak taj rat tam traje.Yehudi wrote:
RS 30 TOS-1 prži
Ibrahim Joudeh [ltr]@Ibra_Joudeh[/ltr] Oct 17
Confirmed now #SAA captures #Burayjah on their way to lift siege of #Kuweiris Airbase, E-#Aleppo
#Syria #Russia
Peto Lucem [ltr]@PetoLucem[/ltr] 4h4 hours ago
NEW MAP: Military situation in southern rural #Aleppo. #Syria #SAA #Hezbollah #IF #FSA #Nusra #AlQaeda #IslamicState
[size=14]Christian NDF Soldier With His Tank on the Front Lines in North Hama[/size]
Confirmed now #SAA captures #Burayjah on their way to lift siege of #Kuweiris Airbase, E-#Aleppo
#Syria #Russia
Peto Lucem [ltr]@PetoLucem[/ltr] 4h4 hours ago
NEW MAP: Military situation in southern rural #Aleppo. #Syria #SAA #Hezbollah #IF #FSA #Nusra #AlQaeda #IslamicState
[size=14]Christian NDF Soldier With His Tank on the Front Lines in North Hama[/size]
2014-04-20
Znači yehudi, Hezbollah i Iranci napreduju i to je dobro za tebe. ^^
zas nebi bilo???, pa nece napasti rvacku valjdaAlfaOmega wrote:Znači yehudi, Hezbollah i Iranci napreduju i to je dobro za tebe. ^^