Anti-Bajaga histerija zbog Thompsona
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Anti-Bajaga histerija zbog Thompsona
Оstalo je još pod garancijom.Noor wrote:da samo sluh...Nice wrote:Tako to biva kad ti turbo-folk iskace iz pastete, pa ti osteti sluh.dzango wrote:Naravno da je mejnstrim pop-rok. I to pravi. A ne presvučeni turbo-folk kao Tompson.Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
bajaga je klasican biznismen među pjevacima...pjeva svakom tko iskesira..onda mu njegov pr odradi da se predstavi kao neka verzija alternativca
A zapravo je bio klasični mainstream u toj pop-rock ljigi i nikada nije pokazivao neće iole veće glazbene ili lirske pjesničke ambicije.
Uostalom, šarene pilule za lilule. On je sam bio jedna velika šarena i prešećerena pilula za lilule.
:-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ubit ces nas u pojam..ionako se bojim starosti..ne nesavrsenosti, vec nemoci i ovisnosti...brrrr...Speare Shaker wrote:Noor wrote:meni je najljepše razdoblje krenulo od 40. na ovamo....dajem sve dvadesete za toSpeare Shaker wrote:Noor wrote:a da..ne zezaj, pa nemaš ti puno višeSpeare Shaker wrote:
Ah ta dječurlija.
U ovom životnom razdoblju se svaka godina najmanje dvostruko broji. :)
Istina, četrdesete su zapravo jako dobre godine. bez obzira što se Ivo Andrić ne bi složio sa tim. :) Ali dobro, to je bilo neko drugačije vrijeme.
Fizički je čovjek još u jako dobrom stanju, a mentalno je zapravo najjači, psihološki najstabilniji, jedino što duhovno još nije uspio dostići neki svoj puni potencijal.
Naravno, uvijek postoje iznimke, ali mislim da je u prosjeku to zaista tako, svakako je to bio slučaj sa mnom. :)
E sad, pedesete su već tlaka, počinju problemi, prije svega zdravstveni, koje čovjek ranije nije imao i naziru se sve veći i veći. Makar, i tu postoje osjetne individualne razlike. :)
2014-04-12
Haha, nasmija me..to sam ja jednom rekla za eru :-Ddzango wrote:Bez starca nema udarca. Snašli bi se već nekako.Nice wrote:Ne mogu..imas skoro 50, steta vec ucinjenadzango wrote:Pa sad. Nije da ne možeš.Nice wrote:
Moj je u redu, ali problem je sto ja tebi ne mogu pomoc oko tvoga :-D
;-S
2014-04-12
Njemu više ni hemija ne pomaže. A ja sam još daleko od 50.Nice wrote:Haha, nasmija me..to sam ja jednom rekla za eru :-Ddzango wrote:Bez starca nema udarca. Snašli bi se već nekako.Nice wrote:Ne mogu..imas skoro 50, steta vec ucinjenadzango wrote:Pa sad. Nije da ne možeš.Nice wrote:
Moj je u redu, ali problem je sto ja tebi ne mogu pomoc oko tvoga :-D
;-S
2014-04-19
naravno da je individualno, u generaciji uvijek ima onih bolje držećih od prosjeka i onih debelo ispod prosjeka, što je jako dobro vidljivo recimo na proslavama godišnjica matureSpeare Shaker wrote:Noor wrote:meni je najljepše razdoblje krenulo od 40. na ovamo....dajem sve dvadesete za toSpeare Shaker wrote:Noor wrote:a da..ne zezaj, pa nemaš ti puno višeSpeare Shaker wrote:
Ah ta dječurlija.
U ovom životnom razdoblju se svaka godina najmanje dvostruko broji. :)
Istina, četrdesete su zapravo jako dobre godine. bez obzira što se Ivo Andrić ne bi složio sa tim. :) Ali dobro, to je bilo neko drugačije vrijeme.
Fizički je čovjek još u jako dobrom stanju, a mentalno je zapravo najjači, psihološki najstabilniji, jedino što duhovno još nije uspio dostići neki svoj puni potencijal.
Naravno, uvijek postoje iznimke, ali mislim da je u prosjeku to zaista tako, svakako je to bio slučaj sa mnom. :)
E sad, pedesete su već tlaka, počinju problemi, prije svega zdravstveni, koje čovjek ranije nije imao i naziru se sve veći i veći. Makar, i tu postoje osjetne individualne razlike. :)
a dokle god se mogu svrstati u ovu prvu skupinu, neću se ni na što žaliti
Znam kako si daleko, k'o i ja..blize 50, nego 40..izdao si se vise puta:-Ddzango wrote:Njemu više ni hemija ne pomaže. A ja sam još daleko od 50.Nice wrote:Haha, nasmija me..to sam ja jednom rekla za eru :-Ddzango wrote:Bez starca nema udarca. Snašli bi se već nekako.Nice wrote:Ne mogu..imas skoro 50, steta vec ucinjenadzango wrote:
Pa sad. Nije da ne možeš.
;-S
2014-04-12
A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
zanimljiv clanak sam procitao...od marijacica..za bajagu su skocili oni ne zato sto je ovakav ili onakav pjevac nego zato sto je srbin....te marijacic je dobro rezonirao..vidio bi kako bi srbijanski mediji ili neki ljevicarski razapeli nekog hrvatskog pjevaca koji bi da je napr....hv okupirala koji srbijasnki grad a da je tamo za to vrijeme pjevao hrvatski pjevac..i opet dosao odrzati koncert u tom istom gradu..razapeli bi ga na tancine...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cvrc malo. 45 do nove godine.Nice wrote:Znam kako si daleko, k'o i ja..blize 50, nego 40..izdao si se vise puta:-Ddzango wrote:Njemu više ni hemija ne pomaže. A ja sam još daleko od 50.Nice wrote:Haha, nasmija me..to sam ja jednom rekla za eru :-Ddzango wrote:Bez starca nema udarca. Snašli bi se već nekako.Nice wrote:
Ne mogu..imas skoro 50, steta vec ucinjena
;-S
2014-04-19
Biograd na moru, branitelji spremi na prve crte, pardon redove
pa, bez obzira na IQ 'domoljuba i ostalih čobana', vrlo je indikativno kako tebi ovi koji nisu nikad pjevali protiv hrvata, smetaju, a bajaga i takav ološ ne..catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
tu ništa ne treba više reći o tvom IQ, sve si i sam rekao
Možda bude i po neka crta. Naročito u petak uveče.catabbath wrote:Biograd na moru, branitelji spremi na prve crte, pardon redove
evo ga, samo je potvrdiocatabbath wrote:Biograd na moru, branitelji spremi na prve crte, pardon redove
daj još koju..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne diraj im u Seku i Mileta, za njima seku vene.catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
2014-04-19
Šta splitski branitelji imaju s ovim plakatima?catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
Aurora je u primoštenu, petar pan u makarskoj...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Bajaga nikada nije pevao ni protiv koga. Što ovi ne razlikuju Bajagu od Baje, druga je stvar.Noor wrote:pa, bez obzira na IQ 'domoljuba i ostalih čobana', vrlo je indikativno kako tebi ovi koji nisu nikad pjevali protiv hrvata, smetaju, a bajaga i takav ološ ne..catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
tu ništa ne treba više reći o tvom IQ, sve si i sam rekao
Noor wrote:tu ništa ne treba više reći o tvom IQ, sve si i sam rekao
Kao ni IQ vas koji u tome guštate. Austrijanci su vas dobro opisali
Sa plakatim ništa. U utorak u auto i pravac zadate kordinate na koncert.T. wrote:Šta splitski branitelji imaju s ovim plakatima?catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
2014-04-19
Ali kužim ja vas, ne možete pobijeći od vaše turske genetike i mentaliteta
T. wrote:Šta splitski branitelji imaju s ovim plakatima?
Tamo nema dobmoljuba ili barem branitelja?
catabbath-
2015-08-22
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
» Trump zbog anti Islamske izjave raste!!!
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
» Trump zbog anti Islamske izjave raste!!!
Page 5 of 11