Anti-Bajaga histerija zbog Thompsona
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Anti-Bajaga histerija zbog Thompsona
T. wrote:Šta splitski branitelji imaju s ovim plakatima?
Aurora je u primoštenu, petar pan u makarskoj...
Tamo nema dobmoljuba ili barem branitelja?
catabbath- Posts : 12437
2015-08-21
Četnici su u zadnjem ratu a bome i u onom prije bile najveće pičketine. Da vam u zadnjem ratu nije bilo 91 JNA do kraja devetog mjeseca bi tu žgadiju svu podavili i rata ne bi ni bilo. Čisto za ilustraciju kad god bi četnici počeli dobijati po usranim glavama zvali su i kukali da ih JNA spasi, balije su za njih oličenje hrabrosti i junaštva.dzango wrote:
opet ti isto...niej vazno sto ej pjevao vec kome...i lepa brena je pjevala 'oslobodiocima' brckog na cijim se uniformama niej ni osusila krv hrvata i muslimana brckog...pa se pravdala da ona nikog ne mrzi a da je pjevala sic..ne znajuci sto se desavalo koji dan prije..jos u uniformi pjevala...nego trziste..trziste...jebe im se za obrazdzango wrote:Bajaga nikada nije pevao ni protiv koga. Što ovi ne razlikuju Bajagu od Baje, druga je stvar.Noor wrote:pa, bez obzira na IQ 'domoljuba i ostalih čobana', vrlo je indikativno kako tebi ovi koji nisu nikad pjevali protiv hrvata, smetaju, a bajaga i takav ološ ne..catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
tu ništa ne treba više reći o tvom IQ, sve si i sam rekao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:opet ti isto...niej vazno sto ej pjevao
Nije važno samo i uhu je ugodno samo čobanima iz bizantinsko turske civilizacijske sfere bez obzira pleme kojemu se trenutno deklariraju:cleanteeth:
catabbath-
2015-08-21
u prvom redu, ja tu glazbu ne slušam, možeš ti okretati pilu koliko voliš, IQ ti je takav da jednostavno nisi u stanju donositi logičke zaključkecatabbath wrote:Noor wrote:tu ništa ne treba više reći o tvom IQ, sve si i sam rekao
Kao ni IQ vas koji u tome guštate. Austrijanci su vas dobro opisali
a u drugom...pokušaj pojasniti sam sebi zašto si uopće zalijepio ove slike? kakve veze one imaju s bajagom i zabranom njegovog koncerta u karlovcu?
Lepa Brena danas ima hotel u HR i može da vas kupi sve sa foruma. Bajaga uopšte nije pevao u Kninu, mada i da jeste, to je za njega još jedna tezga kao i danas Karlovac, Varaždin ili šta ti ja znam.vuksadinare wrote:opet ti isto...niej vazno sto ej pjevao vec kome...i lepa brena je pjevala 'oslobodiocima' brckog na cijim se uniformama niej ni osusila krv hrvata i muslimana brckog...pa se pravdala da ona nikog ne mrzi a da je pjevala sic..ne znajuci sto se desavalo koji dan prije..jos u uniformi pjevala...nego trziste..trziste...jebe im se za obrazdzango wrote:Bajaga nikada nije pevao ni protiv koga. Što ovi ne razlikuju Bajagu od Baje, druga je stvar.Noor wrote:pa, bez obzira na IQ 'domoljuba i ostalih čobana', vrlo je indikativno kako tebi ovi koji nisu nikad pjevali protiv hrvata, smetaju, a bajaga i takav ološ ne..catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
pjevao je..pravdajuci d aje odrzao navodno humanitarne koncerte u kninu i banja luci...dzango wrote:Lepa Brena danas ima hotel u HR i može da vas kupi sve sa foruma. Bajaga uopšte nije pevao u Kninu, mada i da jeste, to je za njega još jedna tezga kao i danas Karlovac, Varaždin ili šta ti ja znam.vuksadinare wrote:opet ti isto...niej vazno sto ej pjevao vec kome...i lepa brena je pjevala 'oslobodiocima' brckog na cijim se uniformama niej ni osusila krv hrvata i muslimana brckog...pa se pravdala da ona nikog ne mrzi a da je pjevala sic..ne znajuci sto se desavalo koji dan prije..jos u uniformi pjevala...nego trziste..trziste...jebe im se za obrazdzango wrote:Bajaga nikada nije pevao ni protiv koga. Što ovi ne razlikuju Bajagu od Baje, druga je stvar.Noor wrote:pa, bez obzira na IQ 'domoljuba i ostalih čobana', vrlo je indikativno kako tebi ovi koji nisu nikad pjevali protiv hrvata, smetaju, a bajaga i takav ološ ne..catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:
...pokušaj pojasniti sam sebi zašto si uopće zalijepio ove slike?
Čisto da se prikažu dvostruki kriteriji i lažni moral čobana i njihov glazbeni neukus i lažno domoljublje.
Po tvom pisanju bi se dalo zaključiti da pripadaš u istu sferu te neko od tih plemena...catabbath wrote:vuksadinare wrote:opet ti isto...niej vazno sto ej pjevao
Nije važno samo i uhu je ugodno samo čobanima iz bizantinsko turske civilizacijske sfere bez obzira pleme kojemu se trenutno deklariraju:cleanteeth:
T.- Posts : 17560
2014-04-14
I da je pevao, tada su svi pevali. Valjda je važno šta je pevao. Šta su vaši pevali i kome i da li danas pevaju po Srbiji? Tezge tada, tezge sada. Što Bajaga smeta?vuksadinare wrote:pjevao je..pravdajuci d aje odrzao navodno humanitarne koncerte u kninu i banja luci...dzango wrote:Lepa Brena danas ima hotel u HR i može da vas kupi sve sa foruma. Bajaga uopšte nije pevao u Kninu, mada i da jeste, to je za njega još jedna tezga kao i danas Karlovac, Varaždin ili šta ti ja znam.vuksadinare wrote:opet ti isto...niej vazno sto ej pjevao vec kome...i lepa brena je pjevala 'oslobodiocima' brckog na cijim se uniformama niej ni osusila krv hrvata i muslimana brckog...pa se pravdala da ona nikog ne mrzi a da je pjevala sic..ne znajuci sto se desavalo koji dan prije..jos u uniformi pjevala...nego trziste..trziste...jebe im se za obrazdzango wrote:Bajaga nikada nije pevao ni protiv koga. Što ovi ne razlikuju Bajagu od Baje, druga je stvar.Noor wrote:
pa, bez obzira na IQ 'domoljuba i ostalih čobana', vrlo je indikativno kako tebi ovi koji nisu nikad pjevali protiv hrvata, smetaju, a bajaga i takav ološ ne..
Zašto smeta Bajagin koncert a Brenin hotel ne?
Last edited by dzango on 17/8/2018, 14:05; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
T. wrote:Po tvom pisanju bi se dalo zaključiti da pripadaš u istu sferu te neko od tih plemena...
U pleme možda, u sferu nikako. Ja sam iz zapadne civilizacije oni iz bizantinsko turske, civilizacijska razlika cca 500 godina u moju korist
Koja glupa generalizacija... Ja, patriot iz Splita, najviše slušam rock. Ovo me ne zanima...catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
Guest- Guest
tko je pjevao?dzango wrote:I da je pevao, tada su svi pevali. Valjda je važno šta je pevao. Šta su vaši pevali i kome i da li danas pevaju po Srbiji? Tezge tada, tezge sada. Što Bajaga smeta?vuksadinare wrote:pjevao je..pravdajuci d aje odrzao navodno humanitarne koncerte u kninu i banja luci...dzango wrote:Lepa Brena danas ima hotel u HR i može da vas kupi sve sa foruma. Bajaga uopšte nije pevao u Kninu, mada i da jeste, to je za njega još jedna tezga kao i danas Karlovac, Varaždin ili šta ti ja znam.vuksadinare wrote:opet ti isto...niej vazno sto ej pjevao vec kome...i lepa brena je pjevala 'oslobodiocima' brckog na cijim se uniformama niej ni osusila krv hrvata i muslimana brckog...pa se pravdala da ona nikog ne mrzi a da je pjevala sic..ne znajuci sto se desavalo koji dan prije..jos u uniformi pjevala...nego trziste..trziste...jebe im se za obrazdzango wrote:
Bajaga nikada nije pevao ni protiv koga. Što ovi ne razlikuju Bajagu od Baje, druga je stvar.
šta su pjevali?
kome su pjevali?
aj da tebe čujemo...
ma ti si usrani istarski boškarin, ne prodaj se ni pod što drugo, iz svakog tvog upisa to krešticatabbath wrote:T. wrote:Po tvom pisanju bi se dalo zaključiti da pripadaš u istu sferu te neko od tih plemena...
U pleme možda, u sferu nikako. Ja sam iz zapadne civilizacije oni iz bizantinsko turske, civilizacijska razlika cca 500 godina u moju korist
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
cassanowa wrote:Koja glupa generalizacija... Ja, patriot iz Splita, najviše slušam rock. Ovo me ne zanima...
Pa jade onda, baci bombu, goni bandu preko izvora. Ne?
catabbath-
2015-08-21
Jebe mi se šta su pevali i kome. Ja na te koncerte ne idem. Neka peva svako gde hoće ako će neko da ga sluša i to da plati.Noor wrote:tko je pjevao?dzango wrote:I da je pevao, tada su svi pevali. Valjda je važno šta je pevao. Šta su vaši pevali i kome i da li danas pevaju po Srbiji? Tezge tada, tezge sada. Što Bajaga smeta?vuksadinare wrote:pjevao je..pravdajuci d aje odrzao navodno humanitarne koncerte u kninu i banja luci...dzango wrote:Lepa Brena danas ima hotel u HR i može da vas kupi sve sa foruma. Bajaga uopšte nije pevao u Kninu, mada i da jeste, to je za njega još jedna tezga kao i danas Karlovac, Varaždin ili šta ti ja znam.vuksadinare wrote:
opet ti isto...niej vazno sto ej pjevao vec kome...i lepa brena je pjevala 'oslobodiocima' brckog na cijim se uniformama niej ni osusila krv hrvata i muslimana brckog...pa se pravdala da ona nikog ne mrzi a da je pjevala sic..ne znajuci sto se desavalo koji dan prije..jos u uniformi pjevala...nego trziste..trziste...jebe im se za obraz
šta su pjevali?
kome su pjevali?
aj da tebe čujemo...
Lažeš, ako si domoljub 100% slušaš vizantinsku tzv. glazbu...cassanowa wrote:Koja glupa generalizacija... Ja, patriot iz Splita, najviše slušam rock. Ovo me ne zanima...catabbath wrote:A kad smo se već dotakli Afrike sa strujom, bitno da se u Splitu branitelji i domoljobi i ostali čobani mogu nesmetano kulturno uzdizati u skladu s njihovim IQ
Ne moš bit domoljub i slušat r'n'r, to je rezervisano za naprednu slobodnomisleću tzv. inteligenciju...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Nije mi bio cilj bacati bombe, nego napisati da pišeš gluposti.catabbath wrote:cassanowa wrote:Koja glupa generalizacija... Ja, patriot iz Splita, najviše slušam rock. Ovo me ne zanima...
Last edited by cassanowa on 17/8/2018, 14:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa eto, pojma pojmovog nemaš, al bolesno lažeš i mlataraš jezičinom brate ko maksimdzango wrote:Jebe mi se šta su pevali i kome. Ja na te koncerte ne idem. Neka peva svako gde hoće ako će neko da ga sluša i to da plati.Noor wrote:tko je pjevao?dzango wrote:I da je pevao, tada su svi pevali. Valjda je važno šta je pevao. Šta su vaši pevali i kome i da li danas pevaju po Srbiji? Tezge tada, tezge sada. Što Bajaga smeta?vuksadinare wrote:pjevao je..pravdajuci d aje odrzao navodno humanitarne koncerte u kninu i banja luci...dzango wrote:
Lepa Brena danas ima hotel u HR i može da vas kupi sve sa foruma. Bajaga uopšte nije pevao u Kninu, mada i da jeste, to je za njega još jedna tezga kao i danas Karlovac, Varaždin ili šta ti ja znam.
šta su pjevali?
kome su pjevali?
aj da tebe čujemo...
catabbath-
2015-08-21
cassanowa wrote:Nije mi bio cilj bacati bombe, nego napisati da pišeš gluposti.catabbath wrote:cassanowa wrote:Koja glupa generalizacija... Ja, patriot iz Splita, najviše slušam rock. Ovo me ne zanima...
Lako za tebe ali di su branitelji i udruge
catabbath-
2015-08-21
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
» Trump zbog anti Islamske izjave raste!!!
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
» Trump zbog anti Islamske izjave raste!!!
Page 6 of 11