Anti-Bajaga histerija zbog Thompsona
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Anti-Bajaga histerija zbog Thompsona
a da? pa ako radi u nekom skladištu ili šljaka na građevini, vjerujem... nije to lakoNice wrote:To on zeli reci da se naradio :-PNoor wrote:pa ne znam, al znam da mladi nemaju problema s artritisomNice wrote::-DNoor wrote:i moja baka je to koristila kad je prešla 70, kaže odličnoNice wrote:
Poznato...mati moja to koristi :~
Sad ispada da je dzani star..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bože sačuvaj. Sa poslom uvek polako i ne preterivati.Nice wrote:To on zeli reci da se naradio :-PNoor wrote:pa ne znam, al znam da mladi nemaju problema s artritisomNice wrote::-DNoor wrote:i moja baka je to koristila kad je prešla 70, kaže odličnoNice wrote:
Poznato...mati moja to koristi :~
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma lijenstina je to :-DNoor wrote:a da? pa ako radi u nekom skladištu ili šljaka na građevini, vjerujem... nije to lakoNice wrote:To on zeli reci da se naradio :-PNoor wrote:pa ne znam, al znam da mladi nemaju problema s artritisomNice wrote::-DNoor wrote:
i moja baka je to koristila kad je prešla 70, kaže odlično
2014-04-12
Kao da ga dalmoš napravioNice wrote:Ma lijenstina je to :-DNoor wrote:a da? pa ako radi u nekom skladištu ili šljaka na građevini, vjerujem... nije to lakoNice wrote:To on zeli reci da se naradio :-PNoor wrote:pa ne znam, al znam da mladi nemaju problema s artritisomNice wrote:
:-D
Nisam. Samo ne preterujem. Uvek postoji sutra.Nice wrote:Ma lijenstina je to :-DNoor wrote:a da? pa ako radi u nekom skladištu ili šljaka na građevini, vjerujem... nije to lakoNice wrote:To on zeli reci da se naradio :-PNoor wrote:pa ne znam, al znam da mladi nemaju problema s artritisomNice wrote:
:-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a možda i je, ljetovanja na jadranu bila su svima dostupnija nego danas :)tre wrote:Kao da ga dalmoš napravioNice wrote:Ma lijenstina je to :-DNoor wrote:a da? pa ako radi u nekom skladištu ili šljaka na građevini, vjerujem... nije to lakoNice wrote:To on zeli reci da se naradio :-PNoor wrote:
pa ne znam, al znam da mladi nemaju problema s artritisom
2017-10-06
Ako je tako nije čudna njegova opcesija da barem neku Hrvaticu pokuša oprašiti kompleksi su jebena stvarNoor wrote:a možda i je, ljetovanja na jadranu bila su svima dostupnija nego danas :)tre wrote:Kao da ga dalmoš napravioNice wrote:Ma lijenstina je to :-DNoor wrote:a da? pa ako radi u nekom skladištu ili šljaka na građevini, vjerujem... nije to lakoNice wrote:
To on zeli reci da se naradio :-P
a jebate, sad ce ispast, trazi tatu po forumu:)tre wrote:Ako je tako nije čudna njegova opcesija da barem neku Hrvaticu pokuša oprašiti kompleksi su jebena stvarNoor wrote:a možda i je, ljetovanja na jadranu bila su svima dostupnija nego danas :)tre wrote:Kao da ga dalmoš napravioNice wrote:Ma lijenstina je to :-DNoor wrote:
a da? pa ako radi u nekom skladištu ili šljaka na građevini, vjerujem... nije to lako
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:a jebate, sad ce ispast, trazi tatu po forumu:)tre wrote:Ako je tako nije čudna njegova opcesija da barem neku Hrvaticu pokuša oprašiti kompleksi su jebena stvarNoor wrote:a možda i je, ljetovanja na jadranu bila su svima dostupnija nego danas :)tre wrote:Kao da ga dalmoš napravioNice wrote:
Ma lijenstina je to :-D
2017-10-06
otkrilo se zasto ovdje plazi godinama i mazohisticki podnosi sutiranje :)Noor wrote:dijagram wrote:a jebate, sad ce ispast, trazi tatu po forumu:)tre wrote:Ako je tako nije čudna njegova opcesija da barem neku Hrvaticu pokuša oprašiti kompleksi su jebena stvarNoor wrote:a možda i je, ljetovanja na jadranu bila su svima dostupnija nego danas :)tre wrote:
Kao da ga dalmoš napravio
dijagram-
2015-08-09
A nije krv voda, neki maleni crvić uvijek kopa i mira ne daje :))))dijagram wrote:a jebate, sad ce ispast, trazi tatu po forumu:)tre wrote:Ako je tako nije čudna njegova opcesija da barem neku Hrvaticu pokuša oprašiti kompleksi su jebena stvarNoor wrote:a možda i je, ljetovanja na jadranu bila su svima dostupnija nego danas :)tre wrote:Kao da ga dalmoš napravioNice wrote:
Ma lijenstina je to :-D
Samo da mu ne moramo dati domovnicu, neka tuži i dokaže prvo a onda jedno 30 godina svladavanja hrvatske povijesti i jezika pa još pet birokratskog odugovlačenja i onda može među pošten svijet :)dijagram wrote:otkrilo se zasto ovdje plazi godinama i mazohisticki podnosi sutiranje :)Noor wrote:dijagram wrote:a jebate, sad ce ispast, trazi tatu po forumu:)tre wrote:Ako je tako nije čudna njegova opcesija da barem neku Hrvaticu pokuša oprašiti kompleksi su jebena stvarNoor wrote:
a možda i je, ljetovanja na jadranu bila su svima dostupnija nego danas :)
...al mora naučit slušat MPT, pod obaveznotre wrote:Samo da mu ne moramo dati domovnicu, neka tuži i dokaže prvo a onda jedno 30 godina svladavanja hrvatske povijesti i jezika pa još pet birokratskog odugovlačenja i onda može među pošten svijet :)dijagram wrote:otkrilo se zasto ovdje plazi godinama i mazohisticki podnosi sutiranje :)Noor wrote:dijagram wrote:a jebate, sad ce ispast, trazi tatu po forumu:)tre wrote:
Ako je tako nije čudna njegova opcesija da barem neku Hrvaticu pokuša oprašiti kompleksi su jebena stvar
2017-10-06
Srećom pa imam dedinu sliku kao dokaz da sam Ercov.Noor wrote:a možda i je, ljetovanja na jadranu bila su svima dostupnija nego danas :)tre wrote:Kao da ga dalmoš napravioNice wrote:Ma lijenstina je to :-DNoor wrote:a da? pa ako radi u nekom skladištu ili šljaka na građevini, vjerujem... nije to lakoNice wrote:
To on zeli reci da se naradio :-P
Ne samo slušati, traba i uživati a ne da pod prisilom to sve bude:D Ako ne bude slušao kako treba pustićemo mu mocarta ili čitati ničea :DNoor wrote:...al mora naučit slušat MPT, pod obaveznotre wrote:Samo da mu ne moramo dati domovnicu, neka tuži i dokaže prvo a onda jedno 30 godina svladavanja hrvatske povijesti i jezika pa još pet birokratskog odugovlačenja i onda može među pošten svijet :)dijagram wrote:otkrilo se zasto ovdje plazi godinama i mazohisticki podnosi sutiranje :)Noor wrote:dijagram wrote:
a jebate, sad ce ispast, trazi tatu po forumu:)
Do mojega kada nemate dvojicu pismenih. I mučeni Pižon vas jebe kako stigne.dijagram wrote:otkrilo se zasto ovdje plazi godinama i mazohisticki podnosi sutiranje :)Noor wrote:dijagram wrote:a jebate, sad ce ispast, trazi tatu po forumu:)tre wrote:Ako je tako nije čudna njegova opcesija da barem neku Hrvaticu pokuša oprašiti kompleksi su jebena stvarNoor wrote:
a možda i je, ljetovanja na jadranu bila su svima dostupnija nego danas :)
Potez očajnika :Ddzango wrote:Do mojega kada nemate dvojicu pismenih. I mučeni Pižon vas jebe kako stigne.dijagram wrote:otkrilo se zasto ovdje plazi godinama i mazohisticki podnosi sutiranje :)Noor wrote:dijagram wrote:a jebate, sad ce ispast, trazi tatu po forumu:)tre wrote:
Ako je tako nije čudna njegova opcesija da barem neku Hrvaticu pokuša oprašiti kompleksi su jebena stvar
Pametnije bi ti bilo da se niusi ni javio nego ovako ispao glup :)
Ustaška posla... posle će Harisa i Caneta da bacimo lavovima za meze......
Guest- Guest
Ali lavovi navikli samo na srpsku nejač, neće da čuju za tu neke turke i štatijaznamkofein wrote:
Ustaška posla... posle će Harisa i Caneta da bacimo lavovima za meze......
Nisi ti? Nisi ti napisala da je pjevao prije dvadeset godina, a Thompson pjeva i danas? Ajd, kad stignem, pregledat ću upise, možda je netko drugi.kaya wrote:Ja nisam to rekla ..Regoč wrote:Točno, i sama Kaja kaže da je Bajaga nekad pjevao četničke. Dakle, kad mu plate.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Takvi ste vi ukratko , kad plate vičeš da si Hrvat a ako bolje plate začepiš i das dupe.
Klasična projekcija. Takav je zapravo Bajaga, a očito i njegovi fanovi, barem veći dio.
Šarene pilule za lilule.
Je, kaja...Regoč wrote:Nisi ti? Nisi ti napisala da je pjevao prije dvadeset godina, a Thompson pjeva i danas? Ajd, kad stignem, pregledat ću upise, možda je netko drugi.kaya wrote:Ja nisam to rekla ..Regoč wrote:Točno, i sama Kaja kaže da je Bajaga nekad pjevao četničke. Dakle, kad mu plate.Speare Shaker wrote:kaya wrote:
Takvi ste vi ukratko , kad plate vičeš da si Hrvat a ako bolje plate začepiš i das dupe.
Klasična projekcija. Takav je zapravo Bajaga, a očito i njegovi fanovi, barem veći dio.
Šarene pilule za lilule.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
» Trump zbog anti Islamske izjave raste!!!
» Policija će kazniti Thompsona zbog klicanja "Za dom spremni!"
» SKANDAL:'Srbija izgubila zbog Thompsona i ustaske pjesme 'Lijepa li si''
» Policija u 24 sata uhitila palitelje srpske zastave te prijavila Thompsona i HOS-ovce zbog "ZDS!"
» Trump zbog anti Islamske izjave raste!!!
Page 10 of 11