60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 5 of 29
Page 5 of 29 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
ha? ne daj Bože, kratko se šišaQanon wrote:mužek ima to?Noor wrote:fudbalerka?Qanon wrote:Noor wrote:Qanon wrote:
Dosta mi je žganaca, iako nemam pojma šta je to.
palenta, pura
uzmi još malo, neće škoditi, heheh
Ako si kosat, dobra frizurica i nema koja se neće zablesit u tebe. Već pola posla obavljeno.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
kladim se da ni cipele nemaš...možda brodarice, i to ako....inače samo tenisice :)AssadNaPodmornici wrote:A to.. Doslovno tako.. Košulje samo na vjenčanja ili kada sam radio u glupim kancelarijskim poslovima . Zadnjih 2godine nisam obuka niti jedanputNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Haha tako nešto.. Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdjeNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Majica na špaline i vojne gaće, to pali u Splitu, ili si ne iskusan ili u tvom kraju drugi kriteriji . Kakve pederske košuljice
ne samo u Splitu, mašina pere ko mutava
kad kažem aj si neku košulju ljetnu uzmi...prostrijeli me pogledom ko sa šmajserom
2017-10-06
dannie šarmantan, a ukurac-
možda čak i ...perverzno šarmantankic wrote:
dannie šarmantan, a ukurac-
2017-10-06
dakle fudbalerka, znao sam ja da ti voliš te feminizirane.Noor wrote:ha? ne daj Bože, kratko se šišaQanon wrote:mužek ima to?Noor wrote:fudbalerka?Qanon wrote:Noor wrote:
palenta, pura
uzmi još malo, neće škoditi, heheh
Ako si kosat, dobra frizurica i nema koja se neće zablesit u tebe. Već pola posla obavljeno.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:
Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdje
ljeto je...
sasvim je normalno nositi ljetnu košulju, Zara zna imati lijepe komade ali se brzo rasprodaju pa treba češće obilaziti, a na nju ljetni miris Bvlgari Aqva pour homme
zar dalmatinke to stvarno ne vole?
Guest- Guest
o pa ti nemaš pojma ni što je fudbalerka, zato ti i kažem...ajmo žganci!Qanon wrote:dakle fudbalerka, znao sam ja da ti voliš te feminizirane.Noor wrote:ha? ne daj Bože, kratko se šišaQanon wrote:mužek ima to?Noor wrote:fudbalerka?Qanon wrote:
feminizirani? taj kod mene nikad nije imao prolaz...ni u prolazu
2017-10-06
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Samo jedne za vjenčanja i to su više patike nego cipele ali mogu proći za vjenčanje ... XdNoor wrote:kladim se da ni cipele nemaš...možda brodarice, i to ako....inače samo tenisice :)AssadNaPodmornici wrote:A to.. Doslovno tako.. Košulje samo na vjenčanja ili kada sam radio u glupim kancelarijskim poslovima . Zadnjih 2godine nisam obuka niti jedanputNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Haha tako nešto.. Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdjeNoor wrote:
ne samo u Splitu, mašina pere ko mutava
kad kažem aj si neku košulju ljetnu uzmi...prostrijeli me pogledom ko sa šmajserom
AssadNaPodmornici wrote:Samo jedne za vjenčanja i to su više patike nego cipele ali mogu proći za vjenčanje ... XdNoor wrote:kladim se da ni cipele nemaš...možda brodarice, i to ako....inače samo tenisice :)AssadNaPodmornici wrote:A to.. Doslovno tako.. Košulje samo na vjenčanja ili kada sam radio u glupim kancelarijskim poslovima . Zadnjih 2godine nisam obuka niti jedanputNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Haha tako nešto.. Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdje
ahaha, znala sam :)
pogodi kako?!
2017-10-06
Iskreno neman pojma.. Iman dva frenda što ih nose.. Jedan 60kg kost i koža drugi 110kg salo, ne jebu obojicaimpotentni um wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdje
ljeto je...
sasvim je normalno nositi ljetnu košulju, Zara zna imati lijepe komade ali se brzo rasprodaju pa treba češće obilaziti, a na nju ljetni miris Bvlgari Aqva pour homme
zar dalmatinke to stvarno ne vole?
Forumska udba?Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Samo jedne za vjenčanja i to su više patike nego cipele ali mogu proći za vjenčanje ... XdNoor wrote:kladim se da ni cipele nemaš...možda brodarice, i to ako....inače samo tenisice :)AssadNaPodmornici wrote:A to.. Doslovno tako.. Košulje samo na vjenčanja ili kada sam radio u glupim kancelarijskim poslovima . Zadnjih 2godine nisam obuka niti jedanputNoor wrote:
pogodi kako?!
AssadNaPodmornici- Posts : 22270
2018-06-14
Hektorović wrote:
pa, nije u šoldima sve :))
i dobar pršut more proć' :))
imaš tri solucije:impotentni um wrote:meni je to dosadilo, pa sad govorim istinu, kao socijalni eksperimentQanon wrote:Ja lažem čim zinem, imam desetke uvježbanih rola, koje u hodu brusim.impotentni um wrote:
ako ne govoriš istinu, nego stvari koje žele čut onda 50% radiš ispravno
ostanu samo najhrabrije, ili sve odu uglavnom
1. laži i seksaj
2. govori istinu i drkaj
3. nabavi jebački certifikat za konobarenje
Guest- Guest
ma ne, nego imam doma isto takva dva milenijca, meni je sve to jasno kao dan :)AssadNaPodmornici wrote:Forumska udba?Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Samo jedne za vjenčanja i to su više patike nego cipele ali mogu proći za vjenčanje ... XdNoor wrote:kladim se da ni cipele nemaš...možda brodarice, i to ako....inače samo tenisice :)AssadNaPodmornici wrote:
A to.. Doslovno tako.. Košulje samo na vjenčanja ili kada sam radio u glupim kancelarijskim poslovima . Zadnjih 2godine nisam obuka niti jedanput
pogodi kako?!
Cipele kebo
https://www.ceneje.si/Izdelek/1690930/moska-obutev/moska-obutev-prosti-cas/moski-cevlji/kebo-moski-elegantni-4130-marrone
već punih 10 godina kupujem ove, svake godine jedan par
:)
https://www.ceneje.si/Izdelek/1690930/moska-obutev/moska-obutev-prosti-cas/moski-cevlji/kebo-moski-elegantni-4130-marrone
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor wrote:o pa ti nemaš pojma ni što je fudbalerka, zato ti i kažem...ajmo žganci!Qanon wrote:dakle fudbalerka, znao sam ja da ti voliš te feminizirane.Noor wrote:ha? ne daj Bože, kratko se šišaQanon wrote:mužek ima to?Noor wrote:
fudbalerka?
čim voliš puno mlađe to je zvono za uzbunu.:)
Guest- Guest
mladi su danas izgubili perspektivnost, ne vjeruju više u ljubav i bolju budućnost
demoralizirani su vlastitim životnim neuspjehom, pa utjehu pronalaze u kojekakvim fetišima
Guest- Guest
epikur37 wrote:Cipele kebo
U životu nisam kupio.
:D
Neudobno, zastarjele tehnologije...
2018-04-10
a odakle pa sad to? pa ja u životu nisam imala dečka mlađeg od sebe :)Qanon wrote:Noor wrote:o pa ti nemaš pojma ni što je fudbalerka, zato ti i kažem...ajmo žganci!Qanon wrote:dakle fudbalerka, znao sam ja da ti voliš te feminizirane.Noor wrote:ha? ne daj Bože, kratko se šišaQanon wrote:
mužek ima to?
čim voliš puno mlađe to je zvono za uzbunu.:)
ti izmišljaš smisao napisanog i skrećeš kroz šumu ko da si na 3 promila
Ovako nešto :)
2018-04-10
Page 5 of 29 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 5 of 29