60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 3 of 29
Page 3 of 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
AssadNaPodmornici wrote:Da usput dobro je ići u teretanu, raditi i cardio ali ženu imponira najviše kada šuškaju pare, čak i zvuk motora od auta (tako mi je jedna hercegovka pričala da po zvuku motora od auta iz daljine dok još ne vidi lika zna jel za nju ili ne). Vlajine i Bosanske su još najgore materijalistice zanimljivo (ali su i najzgodnije)
E sad ako si pametan neće ona zaigrati tebe, nego ti nju :) :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
AssadNaPodmornici wrote:A onda na trećem mjestu je stav, karakter, osobnost, inteligencija i slične gluposti a pod naglaskom da muškarac mora biti malo zao, niti slučajno dobrica..
A doslovno, budi strog, bahat, opali kakav šamar i nećeš je se moći riješiti :D
2018-04-10
ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
ajme, ubit će me sad..znam i koji :)
može i tako, nisam analizirala svoje "stanje" koje je na prvu ne popularno ili čudno... meni se ne vidi čudno :)impotentni um wrote:Bastet wrote:impotentni um wrote:Bastet wrote:postali su sami sebi dovoljni... skoro pa ih razumijem :)
ne razumijem, ti si sama sebi dovoljna i ne treba ti netko u životu?
ne treba mi puno ljudi u životu, ako ne računam užu obitelj
https://www.16personalities.com/hr/intj-osobnost
hmm, znači ovako nešto
Bastet-
2017-06-28
Pa.....zapravo tu ima puno istine.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:A onda na trećem mjestu je stav, karakter, osobnost, inteligencija i slične gluposti a pod naglaskom da muškarac mora biti malo zao, niti slučajno dobrica..
Koliko god to za današnje vrijeme zvuči neprihvatljivo ali stvari tako funkcioniraju u većini slučajeva.
Noor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
moraju se oni još pure nakusat prije nego uhvate šta;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja jebqvsm redovito i podijelio sam tajnu uspjeha ostalima xdNoor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
ajme, ubit će me sad..
AssadNaPodmornici wrote:ja jebqvsm redovito i podijelio sam tajnu uspjeha ostalima xdNoor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
ajme, ubit će me sad..
nihiu ne pakovati
AssadNaPodmornici wrote:ja jebqvsm redovito i podijelio sam tajnu uspjeha ostalima xdNoor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
ajme, ubit će me sad..
znači, vabiš je parama i turiranjem neke makine, priznaj
i podržava asada od početka.kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja jebqvsm redovito i podijelio sam tajnu uspjeha ostalima xdNoor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
ajme, ubit će me sad..
nihiu ne pakovati
Guest- Guest
impotentni um wrote:Noor wrote:qanon...deda?
jeste li s nekim u vezi ili solirate?
još čekam neku da me osvoji svojim humorom, intelektom, pažnjom, poklonima, romantikom...
znam koliko vrijedim
zna tržište koliko vrijediš a nikom cijena nakon nekih godina ne raste, samo pada...
Noor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
Dosta mi je žganaca, iako nemam pojma šta je to.
Last edited by Qanon on Tue 14 Aug - 12:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
tipični milenijac...njah
morate ženu zavesti, pa osvojiti...
u ostalom žena je odmor ratniku!
Daj pojasni taj strani koncept dedi :D
ma nije to toliko komplicirano
ja uvijek kažem istu stvar, da je ona najljepša na svijetu, a sve druge ružne
uvijek upali
ako ne govoriš istinu, nego stvari koje žele čut onda 50% radiš ispravno
drugih 50% je ovo što Assad kaže, malo teretana, talijanska košulja itd.
Guest- Guest
Qanon wrote:i podržava asada od početka.kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja jebqvsm redovito i podijelio sam tajnu uspjeha ostalima xdNoor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
ajme, ubit će me sad..
nihiu ne pakovati
:D ostaop si sam i on te je napustio ... dobro ima ero, on je još za vehabite
2015-08-06
Prosječno auto 2014 godište 92konja,xd, povlačim se sa teme ,nisam ja tema . 18cm kita usput prije nego odem (tu sam iznad prosjeka xd
Qanon wrote:Noor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
Dosta mi je žganaca, iako nemam pojma šta je to.
palenta, pura
uzmi još malo, neće škoditi, heheh
danni1 wrote:Pa.....zapravo tu ima puno istine.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:A onda na trećem mjestu je stav, karakter, osobnost, inteligencija i slične gluposti a pod naglaskom da muškarac mora biti malo zao, niti slučajno dobrica..
Koliko god to za današnje vrijeme zvuči neprihvatljivo ali stvari tako funkcioniraju u većini slučajeva.
Pa to se ne govori javno, no podrazumjeva se :D
No čista realnost.
2018-04-10
impotentni um wrote:
ako ne govoriš istinu, nego stvari koje žele čut onda 50% radiš ispravno
Ja lažem čim zinem, imam desetke uvježbanih rola, koje u hodu brusim.
Guest- Guest
Majica na špaline i vojne gaće, to pali u Splitu, ili si ne iskusan ili u tvom kraju drugi kriteriji . Kakve pederske košuljiceimpotentni um wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
tipični milenijac...njah
morate ženu zavesti, pa osvojiti...
u ostalom žena je odmor ratniku!
Daj pojasni taj strani koncept dedi :D
drugih 50% je ovo što Assad kaže, malo teretana, talijanska košulja itd.
Qanon wrote:i podržava asada od početka.kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja jebqvsm redovito i podijelio sam tajnu uspjeha ostalima xdNoor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
ajme, ubit će me sad..
nihiu ne pakovati
nihi najjači
AssadNaPodmornici wrote:Prosječno auto 2014 godište 92konja,xd, povlačim se sa teme ,nisam ja tema . 18cm kita usput prije nego odem (tu sam iznad prosjeka xd
slabo....
danas traže više i bolje
2015-08-06
Page 3 of 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 3 of 29