60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 4 of 29
Page 4 of 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
AssadNaPodmornici wrote:Prosječno auto 2014 godište 92konja,xd, povlačim se sa teme ,nisam ja tema . 18cm kita usput prije nego odem (tu sam iznad prosjeka xd
slabo....
danas traže više i bolje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
AssadNaPodmornici wrote:Majica na špaline i vojne gaće, to pali u Splitu, ili si ne iskusan ili u tvom kraju drugi kriteriji . Kakve pederske košuljiceimpotentni um wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
tipični milenijac...njah
morate ženu zavesti, pa osvojiti...
u ostalom žena je odmor ratniku!
Daj pojasni taj strani koncept dedi :D
drugih 50% je ovo što Assad kaže, malo teretana, talijanska košulja itd.
ne samo u Splitu, mašina pere ko mutava
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Bastet wrote:može i tako, nisam analizirala svoje "stanje" koje je na prvu ne popularno ili čudno... meni se ne vidi čudno :)impotentni um wrote:https://www.16personalities.com/hr/intj-osobnostBastet wrote:ne treba mi puno ljudi u životu, ako ne računam užu obiteljimpotentni um wrote:ne razumijem, ti si sama sebi dovoljna i ne treba ti netko u životu?Bastet wrote:postali su sami sebi dovoljni... skoro pa ih razumijem :)
hmm, znači ovako nešto
nisam ni ja analizirao, oduvijek kao da imam taj neki skener, pa vidim stvari
Guest- Guest
Ima ja drugu misiju sada. Obračun sa Globalistima i redefiniranje strategije za obračun za azijskim despocijama.epikur37 wrote:Qanon wrote:i podržava asada od početka.kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja jebqvsm redovito i podijelio sam tajnu uspjeha ostalima xdNoor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
ajme, ubit će me sad..
nihiu ne pakovati
:D ostaop si sam i on te je napustio ... dobro ima ero, on je još za vehabite
Guest- Guest
Qanon wrote:Ima ja drugu misiju sada. Obračun sa Globalistima i redefiniranje strategije za obračun za azijskim despocijama.epikur37 wrote:Qanon wrote:i podržava asada od početka.kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:
ja jebqvsm redovito i podijelio sam tajnu uspjeha ostalima xd
nihiu ne pakovati
Došla nova administracija :D
2015-08-06
Haha tako nešto.. Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdjeNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Majica na špaline i vojne gaće, to pali u Splitu, ili si ne iskusan ili u tvom kraju drugi kriteriji . Kakve pederske košuljiceimpotentni um wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
tipični milenijac...njah
morate ženu zavesti, pa osvojiti...
u ostalom žena je odmor ratniku!
Noor wrote:Qanon wrote:Noor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
ajme, ubit će me sad..znam i koji :)
Dosta mi je žganaca, iako nemam pojma šta je to.
palenta, pura
uzmi još malo, neće škoditi, heheh
Ako si kosat, dobra frizurica i nema koja se neće zablesit u tebe. Već pola posla obavljeno.
Last edited by Qanon on Tue 14 Aug - 10:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Haha tako nešto.. Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdje
Košuljica, Sako, Cvike, klasika :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
meni je to dosadilo, pa sad govorim istinu, kao socijalni eksperimentQanon wrote:Ja lažem čim zinem, imam desetke uvježbanih rola, koje u hodu brusim.impotentni um wrote:
ako ne govoriš istinu, nego stvari koje žele čut onda 50% radiš ispravno
ostanu samo najhrabrije, ili sve odu uglavnom
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Haha tako nešto.. Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdjeNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Majica na špaline i vojne gaće, to pali u Splitu, ili si ne iskusan ili u tvom kraju drugi kriteriji . Kakve pederske košuljiceimpotentni um wrote:Hektorović wrote:
kad kažem aj si neku košulju ljetnu uzmi...prostrijeli me pogledom ko sa šmajserom
Assad alfa jebačHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Haha tako nešto.. Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdje
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
treba izgledati kao kriminalac, opasan tip....
ćelava glava, nisko čelo, lanac oko vrata, agresivno pričati...naručivati pića više nego možeš popiti
ćelava glava, nisko čelo, lanac oko vrata, agresivno pričati...naručivati pića više nego možeš popiti
2015-08-06
Ova je bila nužno zlo, a nije da samo imao izbora, svoj civilizacijski krug moraš podupirat kad ti radi i o glavi jbg. ojalnost skupini.epikur37 wrote:Qanon wrote:Ima ja drugu misiju sada. Obračun sa Globalistima i redefiniranje strategije za obračun za azijskim despocijama.epikur37 wrote:Qanon wrote:i podržava asada od početka.kic wrote:
nihiu ne pakovati
Došla nova administracija :D
Guest- Guest
fudbalerka?Qanon wrote:Noor wrote:Qanon wrote:Noor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
palenta, pura
Ako si kosat, dobra frizurica i nema koja se neće zablesit u tebe. Već pola posla obavljeno.
AssadNaPodmornici wrote:Assad alfa jebačHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Haha tako nešto.. Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdje
Assad tata
Ma ...ja sam mali debel i ćelav al šarmantan u 3 PM nema problema s početkom, problem nastaje kasnije. manje više su sve perverzne u 3PM pa pošto nisam spreman za ispunjavanje njihovih nastranih sklonosti razlaz je neminovan. Tako je bilo dok nisam upoznao suprugu, ona se pomirila s tim da od perverzija nema ništa.Qanon wrote:Noor wrote:Qanon wrote:Noor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
palenta, pura
mužek ima to?Noor wrote:fudbalerka?Qanon wrote:Noor wrote:Qanon wrote:Noor wrote:ova trojka...deda, kserkso i yoda...to još puno žganaca treba pojest :)
palenta, pura
Guest- Guest
epikur37 wrote:treba izgledati kao kriminalac, opasan tip....
Iz auta na maksimum đala brat i buba koreli i ta gangsta balkan folk fora :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
A to.. Doslovno tako.. Košulje samo na vjenčanja ili kada sam radio u glupim kancelarijskim poslovima . Zadnjih 2godine nisam obuka niti jedanputNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Haha tako nešto.. Sa talijanskom kosuljicom ga možeš samo u dupe primiti ovdjeNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Majica na špaline i vojne gaće, to pali u Splitu, ili si ne iskusan ili u tvom kraju drugi kriteriji . Kakve pederske košuljiceimpotentni um wrote:
kad kažem aj si neku košulju ljetnu uzmi...prostrijeli me pogledom ko sa šmajserom
I kakve veze Mesic ima s time?impotentni um wrote:Qanon wrote:Ostao sam paf kada sam skonta koliko ih se seksualno loži na darove i po tome određuje jel veza dugoročna.
da, stvarnost nikako da se prilagodi ljubavnim romanima koje čitamo, akcijskim fimovima itd.
nego 200.000 godina evolucije čovjeka još uvijek čvrsto određuje što žene i muškarci žele
još uvijek oni primitivni nagoni dominiraju, iako smo postali civilizirani, kao da smo još uvijek iste životinje
omni-
2014-04-12
ha? ne daj Bože, kratko se šišaQanon wrote:mužek ima to?Noor wrote:fudbalerka?Qanon wrote:Noor wrote:Qanon wrote:
palenta, pura
Page 4 of 29 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 4 of 29