60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 17 of 29
Page 17 of 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Pa ja samo iznosim činjenice, pričamo o lutki za sekspismejker wrote:tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..RayMabus wrote:yŽene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
Jbga tako je plus ova nezanovijeta i uvijek je raspoložena
Pa bolja je fizički i mentalno od prave miljon puta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Zene hoce u svakoj prilici komandovati..eto,jucer posadio Rujku u moju Gracku Jurilicu i lupio malo medjugracke,lokalnim putima...malo nagazio na gas,a Rujka se odma pobunila....
/eeee,ako sam ja u vozilu,ne mozes tako voziti../
Bolje da je sutala..nakon toga sam malo isprobavao granice Turbo poonjaca i jako me odushevio,dok se Rujka kocila u sicu..
eeee curo,ti si u mom ajutu,a u njemu ja odredjuem pravila..
Bolje da je sutala..nakon toga sam malo isprobavao granice Turbo poonjaca i jako me odushevio,dok se Rujka kocila u sicu..
Guest- Guest
puj puj kakvih ti sve jadan iskustava imas .. tako ti je kad svasta pronalazis ili si BISEX pa ima takav odnos prema zenamapismejker wrote:tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..RayMabus wrote:yŽene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
2014-04-16
naravno..da bih rijec reko..mos ju imati tocno onako kako zamislis i uvijek je ista..RayMabus wrote:Pa ja samo iznosim činjenice, pričamo o lutki za sekspismejker wrote:tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..RayMabus wrote:yŽene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
Pa bolja je fizički i mentalno od prave miljon puta
NE SPOMENUH BITNO...NIKAD SE NECE UTOVITI I ZDEBLJATI
Guest- Guest
Eto..sad hoce i da moshki prihvate da je menzis nes fino i jami jami... ..curo..smrdljivo je smrdljivo i tocka...krepane bakterije u necistoj krvi..kojem umobolniku to moze biti fino i mirisno...jaaaak..mortal wrote:puj puj kakvih ti sve jadan iskustava imas .. tako ti je kad svasta pronalazis ili si BISEX pa ima takav odnos prema zenamapismejker wrote:tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..RayMabus wrote:yŽene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
Guest- Guest
jooooooooj imas se potrebu siliti.. pa i to je valjda za seljake .. hahahpismejker wrote:Zene hoce u svakoj prilici komandovati..eto,jucer posadio Rujku u moju Gracku Jurilicu i lupio malo medjugracke,lokalnim putima...malo nagazio na gas,a Rujka se odma pobunila....
nema svatko turbo
2014-04-16
mushki vole zescu voznju..to je naravno za normalne muske..seljake prepustam tebi,ono,kad balkanka kaze za nekog da je seljak...funny..mortal wrote:jooooooooj imas se potrebu siliti.. pa i to je valjda za seljake .. hahahpismejker wrote:Zene hoce u svakoj prilici komandovati..eto,jucer posadio Rujku u moju Gracku Jurilicu i lupio malo medjugracke,lokalnim putima...malo nagazio na gas,a Rujka se odma pobunila....
nema svatko turbo
ti imas jaku potrebu pokazivati svoj slabi kucni odgoj u svakoj prilici...
Guest- Guest
imas nakaradno misljenje ili vrlo losa iskustvapismejker wrote:Eto..sad hoce i da moshki prihvate da je menzis nes fino i jami jami... ..curo..smrdljivo je smrdljivo i tocka...krepane bakterije u necistoj krvi..kojem umobolniku to moze biti fino i mirisno...jaaaak..mortal wrote:puj puj kakvih ti sve jadan iskustava imas .. tako ti je kad svasta pronalazis ili si BISEX pa ima takav odnos prema zenamapismejker wrote:tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..RayMabus wrote:yŽene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
inace osim turbo auta, ajfona i slicnih potreba i navika postoje voda , sredstva za higijenu i zdrave navike
2014-04-16
Šta ti prdiš bezveze, zezam sveca.Noor wrote:pusti maleckog neka mašta :)))mortal wrote:ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,Qanon wrote:pismejker wrote:Qanon wrote:
Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razliku
eto sve prirodne su upravo takve
sise petica, jedre, struk bez grama celulita, utegnut, tjelo privlacno, pohotno, lice nevino i samo jedva ceka da joj se upravo ti priblizis ili koji je vec s njom
nevjerovatno.. ne bi vidija razlike
.... ni ova ne reagira ko ni ziva puno puta .... ukoliko nije uprogramirana...
Guest- Guest
ma nikakva zdrava navika i higijena TIH DANA U" MJESECU" ne bu pici pomogla da mirishe kao lahor mirisnog povjetarca...mortal wrote:imas nakaradno misljenje ili vrlo losa iskustvapismejker wrote:Eto..sad hoce i da moshki prihvate da je menzis nes fino i jami jami... ..curo..smrdljivo je smrdljivo i tocka...krepane bakterije u necistoj krvi..kojem umobolniku to moze biti fino i mirisno...jaaaak..mortal wrote:puj puj kakvih ti sve jadan iskustava imas .. tako ti je kad svasta pronalazis ili si BISEX pa ima takav odnos prema zenamapismejker wrote:tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..RayMabus wrote:yŽene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
inace osim turbo auta, ajfona i slicnih potreba i navika postoje voda , sredstva za higijenu i zdrave navike
Guest- Guest
ahhh..Norka..u svakoj prilici gricka potkoljenice i gleznjeve...ko nepristojni Pudl..Qanon wrote:Šta ti prdiš bezveze, zezam sveca.Noor wrote:pusti maleckog neka mašta :)))mortal wrote:ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,Qanon wrote:pismejker wrote:
sise petica, jedre, struk bez grama celulita, utegnut, tjelo privlacno, pohotno, lice nevino i samo jedva ceka da joj se upravo ti priblizis ili koji je vec s njom
Guest- Guest
Šta tebe smetaju njegova iskustva, sigurno ih ne izvlači iz guzice.mortal wrote:imas nakaradno misljenje ili vrlo losa iskustvapismejker wrote:Eto..sad hoce i da moshki prihvate da je menzis nes fino i jami jami... ..curo..smrdljivo je smrdljivo i tocka...krepane bakterije u necistoj krvi..kojem umobolniku to moze biti fino i mirisno...jaaaak..mortal wrote:puj puj kakvih ti sve jadan iskustava imas .. tako ti je kad svasta pronalazis ili si BISEX pa ima takav odnos prema zenamapismejker wrote:tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..RayMabus wrote:yŽene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
Pravit ćemo se da po livadi trčkaraju jednorozi, moš mislit.:D
Guest- Guest
Mora da joj je suša, ne ova ljetnjapismejker wrote:ahhh..Norka..u svakoj prilici gricka potkoljenice i gleznjeve...ko nepristojni Pudl..Qanon wrote:Šta ti prdiš bezveze, zezam sveca.Noor wrote:pusti maleckog neka mašta :)))mortal wrote:
ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,
Pa se pomalo tjera
Guest- Guest
Tja..zesci kompleksi je izgleda peru...opcenito pricam,nikog ne prozivam,ali jedna postava zenki se uredno uvijek propne na straznje nogice...stos..balkanska posla..Qanon wrote:Šta tebe smetaju njegova iskustva, sigurno ih ne izvlači iz guzice.mortal wrote:imas nakaradno misljenje ili vrlo losa iskustvapismejker wrote:Eto..sad hoce i da moshki prihvate da je menzis nes fino i jami jami... ..curo..smrdljivo je smrdljivo i tocka...krepane bakterije u necistoj krvi..kojem umobolniku to moze biti fino i mirisno...jaaaak..mortal wrote:puj puj kakvih ti sve jadan iskustava imas .. tako ti je kad svasta pronalazis ili si BISEX pa ima takav odnos prema zenamapismejker wrote:
tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..
Guest- Guest
i ja volim zescu voznju, ali kad sama vozimpismejker wrote:mushki vole zescu voznju..to je naravno za normalne muske..seljake prepustam tebi,ono,kad balkanka kaze za nekog da je seljak...funny..mortal wrote:jooooooooj imas se potrebu siliti.. pa i to je valjda za seljake .. hahahpismejker wrote:Zene hoce u svakoj prilici komandovati..eto,jucer posadio Rujku u moju Gracku Jurilicu i lupio malo medjugracke,lokalnim putima...malo nagazio na gas,a Rujka se odma pobunila....
nema svatko turbo
tvoja draga ima seljaka
ja sam Europljanka, prije svega Hrvatica
s komentarom o slabom kucnom odgoju me nasmijavas
pricas o zenama kao da si imao iskustva sa njima u predhistorijskom dobu...
dopustiti si iskustva te vrste ...puno govori o tebi
2014-04-16
Nesastoji se veza samo od snošaja no ženske i onako tupe da je muškima samo do seksa pa eto sad imaju lutke
U čemu je sad problem?
U čemu je sad problem?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
peder ekipa ????pismejker wrote:Tja..zesci kompleksi je izgleda peru...opcenito pricam,nikog ne prozivam,ali jedna postava zenki se uredno uvijek propne na straznje nogice...stos..balkanska posla..Qanon wrote:Šta tebe smetaju njegova iskustva, sigurno ih ne izvlači iz guzice.mortal wrote:imas nakaradno misljenje ili vrlo losa iskustvapismejker wrote:Eto..sad hoce i da moshki prihvate da je menzis nes fino i jami jami... ..curo..smrdljivo je smrdljivo i tocka...krepane bakterije u necistoj krvi..kojem umobolniku to moze biti fino i mirisno...jaaaak..mortal wrote:
puj puj kakvih ti sve jadan iskustava imas .. tako ti je kad svasta pronalazis ili si BISEX pa ima takav odnos prema zenama
immortal-
2014-04-16
jesmo pricali o problemimaRayMabus wrote:Nesastoji se veza samo od snošaja no ženske i onako tupe da je muškima samo do seksa pa eto sad imaju lutke
U čemu je sad problem?
immortal-
2014-04-16
U tome da neće imat koga maltetirat za svaku pizdariju.RayMabus wrote:Nesastoji se veza samo od snošaja no ženske i onako tupe da je muškima samo do seksa pa eto sad imaju lutke
U čemu je sad problem?
Guest- Guest
kad me bude zanimalo tvoje misljenje obratiti cu ti se .. do tada foQanon wrote:Šta tebe smetaju njegova iskustva, sigurno ih ne izvlači iz guzice.mortal wrote:imas nakaradno misljenje ili vrlo losa iskustvapismejker wrote:Eto..sad hoce i da moshki prihvate da je menzis nes fino i jami jami... ..curo..smrdljivo je smrdljivo i tocka...krepane bakterije u necistoj krvi..kojem umobolniku to moze biti fino i mirisno...jaaaak..mortal wrote:puj puj kakvih ti sve jadan iskustava imas .. tako ti je kad svasta pronalazis ili si BISEX pa ima takav odnos prema zenamapismejker wrote:
tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..
immortal-
2014-04-16
Ti si samo Balkanka koja ne more izdurati vise od pola godine u Europi,ako cemo iskreno..Hrvatica..daj me ne nasmijavaj..Hrvati imaju kulturu i ponasaju se tako...ti si isfrustrirana i iskompleksirana i imas uvijek potrebu popovati nekom ako nest okaze,a nije tebi upuceno..mortal wrote:i ja volim zescu voznju, ali kad sama vozimpismejker wrote:mushki vole zescu voznju..to je naravno za normalne muske..seljake prepustam tebi,ono,kad balkanka kaze za nekog da je seljak...funny..mortal wrote:jooooooooj imas se potrebu siliti.. pa i to je valjda za seljake .. hahahpismejker wrote:Zene hoce u svakoj prilici komandovati..eto,jucer posadio Rujku u moju Gracku Jurilicu i lupio malo medjugracke,lokalnim putima...malo nagazio na gas,a Rujka se odma pobunila....
nema svatko turbo
tvoja draga ima seljaka
ja sam Europljanka, prije svega Hrvatica
s komentarom o slabom kucnom odgoju me nasmijavas
pricas o zenama kao da si imao iskustva sa njima u predhistorijskom dobu...
dopustiti si iskustva te vrste ...puno govori o tebi
nego,uopce u pitanju je i sam odgoj,ne slabi,vec iakvi..ako te netko nis ne pita ,ne javljas se,a ti se uvijek javljas nepozvana..jel..
sto,danas zene nemaju menzise i menzisi mirisu na Stravberije...to hos reci...pa..iskustva..eto,bas sa balkankama kao ti...
Guest- Guest
Page 17 of 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 17 of 29