60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 16 of 29
Page 16 of 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
odma osjećaj ugroze hehehehmortal wrote:ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,Qanon wrote:pismejker wrote:Qanon wrote:Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razlikupismejker wrote:
eto sve prirodne su upravo takve
sise petica, jedre, struk bez grama celulita, utegnut, tjelo privlacno, pohotno, lice nevino i samo jedva ceka da joj se upravo ti priblizis ili koji je vec s njom
nevjerovatno.. ne bi vidija razlike
.... ni ova ne reagira ko ni ziva puno puta .... ukoliko nije uprogramirana...
Guest- Guest
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
isto osjetis na spomen transvestita???? gey decki ??pismejker wrote:pa vise kao pozeljna mashtarija.,u smislu,da je malo probati...Qanon wrote:pismejker wrote:Intenzivno se interesiram..stovise..Qanon wrote:Kako to ti sve znaš?pismejker wrote:Kako vec Veleumno rekoh..investiranje u sexy dools,je pametna i mudra odluka..prvo,mos naruciti Custom Made,odnosno tocno po svojim zeljama,bolje reci snovima..od face do tijela..drugo..ne stare i ne habaju se kao zive zenke..sacinjene s uod silikona 4. uskoro i 5. generacije,koja se nece na dodir razlikovati od prave koze..trece...zadovoljne su i nikad ne prigovaraju..mudro shute..nadalje.....nisu ljubomorne..mos imati vise primjeraka..san svakog Mushkarca...ne mogu ti uvaliti neku bolestinu,jer nisu promiskuitetne..pametnom dovoljno..
Pored žive Rujke?
immortal-
2014-04-16
pismejker wrote:
Nikad ti nećeš dvi kuće imati.
Govoriš o tome kao da ćeš je čuvati samo za sebe u sobi.
Kupiš dvi tri, jednu ovakvu, jednu tamnoputu a trećoj staviš čador na glavu
pa iznajmljuj kozojebima ..............para ki škalje
Di ti je poduzetnički duh
tebi svakako da jer nisi uspio ovladati ni jednom zivom zenskomRayMabus wrote:Bolja je od prave miljon puta i fizički i mentalno
imas strah i odbojnost od zena
jedan dio radi iskustva, drugi jer si sam nadozidao ograda
ti koji nisi osjetio prednosti koje daje ziva zenska osoba s ovakvom bi se svakako zadovoljio... usrecila bi te
jedino je s nikim ne bi mogao upoznati... i dalje bi ostao drustvena nula po pitanju musko zenskih odnosa
hebiga mabus za ovu bi morao dati godine iznajmljivanja prostora, a ova bas nikada nista ne bi radila ... a kako bi to jadan podnio to je stvarno tesko reci... na kraju bi i ovu morao izbaciti
Last edited by mortal on 15/8/2018, 21:37; edited 1 time in total
2014-04-16
A jake prednostimortal wrote:tebi svakako da jer nisi uspio ovladati ni jednom zivom zenskomRayMabus wrote:Bolja je od prave miljon puta i fizički i mentalno
imas strah i odbojnost od zena
jedan dio radi iskustva, drugi jer si sam nadozidao ograda
ti koji nisi osjetio prednosti koje daje ziva zenska osoba s ovakvom bi se svakako zadovoljio... usrecila bi te
jedino je s nikim ne bi mogao upoznati... i dalje bi ostao drustvena nula po pitanju musko zenskih odnosa
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bolja je od prave i mentalno, nerazmišlja, negovori idealno
2014-04-11
vidi sta sam ti gore napisala .. boldanoRayMabus wrote:Bolja je od prave i mentalno, nerazmišlja, negovori idealno
valjam se od smijeha
immortal-
2014-04-16
Pa ja sam ti odgovoriomortal wrote:vidi sta sam ti gore napisala .. boldanoRayMabus wrote:Bolja je od prave i mentalno, nerazmišlja, negovori idealno
valjam se od smijeha
Nerazmišlja negovori idealno
2014-04-11
a to sto ne radi ??RayMabus wrote:Pa ja sam ti odgovoriomortal wrote:vidi sta sam ti gore napisala .. boldanoRayMabus wrote:Bolja je od prave i mentalno, nerazmišlja, negovori idealno
valjam se od smijeha
Nerazmišlja negovori idealno
immortal-
2014-04-16
da i mislim da tebi kao skrtom Dalmatincu daleko vise pase sto ne trosi... jedino kosta u prvoj turi dok ju nabavis
ako ju povremeno prepustis drugima mozda jos i zaradis ....
na to drzava ne uzima porez ... ili uzima ??
2014-04-16
Znao bih da me je to zanimalo no i dalje stojim iza toga da je bolja od pravemortal wrote:da i mislim da tebi kao skrtom Dalmatincu daleko vise pase sto ne trosi... jedino kosta u prvoj turi dok ju nabavis
2014-04-11
sta bi znao da te to zanimalo... koje su prednosti zive zene??RayMabus wrote:
Znao bih da me je to zanimalo no i dalje stojim iza toga da je bolja od prave
nije te zanimalo ? lazes
immortal-
2014-04-16
Kad je seks u pitanju nikakvemortal wrote:sta bi znao da te to zanimalo... koje su prednosti zive zene??RayMabus wrote:
nije te zanimalo ? lazes
Leže na leđima i jedna i druga
2014-04-11
to si upoznao ili cuo od nekoga??RayMabus wrote:Kad je seks u pitanju nikakvemortal wrote:sta bi znao da te to zanimalo... koje su prednosti zive zene??RayMabus wrote:
nije te zanimalo ? lazes
Leže na leđima i jedna i druga
immortal-
2014-04-16
pusti maleckog neka mašta :)))mortal wrote:ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,Qanon wrote:pismejker wrote:Qanon wrote:Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razlikupismejker wrote:
sise petica, jedre, struk bez grama celulita, utegnut, tjelo privlacno, pohotno, lice nevino i samo jedva ceka da joj se upravo ti priblizis ili koji je vec s njom
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pobigo
2014-04-16
:-DNoor wrote:pusti maleckog neka mašta :)))mortal wrote:ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,Qanon wrote:pismejker wrote:Qanon wrote:
Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razliku
immortal-
2014-04-16
Žene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
Jbga tako je plus ova nezanovijeta i uvijek je raspoložena
2014-04-11
Tja..zasto se odmah neke cure nadju pozvane da napadaju svoju konkurenciju...
zene su prirodno pune doli masom bakterija,gljivica i ostalom florom i fajunom,i opet se trpaju ispred za ydravlje boljih i superiornijih sexy dools cura..
Hoce moshke uvjeriti da je meso koje vremenom stari i mlohavi bolje za muskarca,a da je vjecito kvocanje,kokodakanje,njurganje,mocanje i prigovaranje,ono dushu dalo za mushkarca...
E pa.svijet je pobenavio...
zene su prirodno pune doli masom bakterija,gljivica i ostalom florom i fajunom,i opet se trpaju ispred za ydravlje boljih i superiornijih sexy dools cura..
Hoce moshke uvjeriti da je meso koje vremenom stari i mlohavi bolje za muskarca,a da je vjecito kvocanje,kokodakanje,njurganje,mocanje i prigovaranje,ono dushu dalo za mushkarca...
E pa.svijet je pobenavio...
Guest- Guest
tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..RayMabus wrote:yŽene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
Guest- Guest
Pa ja samo iznosim činjenice, pričamo o lutki za sekspismejker wrote:tako je Longi..i jos nemaju niti menzis neuredni i smrdljivi..puuuj..RayMabus wrote:yŽene su i onako pasivni subjekt u seksu tako da nema razlike u seksu iz točke gledišta muškog
Pa bolja je fizički i mentalno od prave miljon puta
2014-04-11
Page 16 of 29 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 16 of 29