60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 21 of 29
Page 21 of 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
ma naprotiv,mortal wrote:danas nema monologaLeviathan2 wrote:ma i nijesam,mortal wrote:sta si se ponadao necemLeviathan2 wrote:hm, eto na, ja taman dosao i svi utekose :)
nego se prikopcah, reko da vidim sto ima, i imal koga
uvijek ispadne da citam samo longijeve monologe :)
ako budes ovo citao, moguce da ih se pozelis
nekad me longi stvarno iznenadi sa sirinom i dubinom razmisljanja,
bilo bi dobro kad bi ljudi malo pazljivije citali njegove monologe
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Uranio si, rat još traje...Leviathan2 wrote:ma i nijesam,mortal wrote:sta si se ponadao necemLeviathan2 wrote:hm, eto na, ja taman dosao i svi utekose :)
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Nije nego ima tv serija Lucifer pa ja to gledamLeviathan2 wrote:hm, eto na, ja taman dosao i svi utekose :)
Zanima me koliko su pogodili kako stvari stoje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a ne, na ovoj temu nema partizana i ustasa branitelja i nebraniteljaT. wrote:Uranio si, rat još traje...Leviathan2 wrote:ma i nijesam,mortal wrote:sta si se ponadao necemLeviathan2 wrote:hm, eto na, ja taman dosao i svi utekose :)
pokusavam izbjeci ratna podrucja, nemogu stalno bit u sahtu
ma nemaju veze u seriji s realnoscu i postavkama univerzuma
Relativno, osim onog dijela gdje on ima ego pa ide u pshiloginjice
Baš on nema ego
Pa pogodili su psihoprofil stvarnog Lucifera
Baš on nema ego
2014-04-11
sup kartu.. eh debo pa ti stvarno mislis da bi me mogao dobiti... skuliraj se smrdecakGuest wrote:sad smo i familiju počeli dirat...seljanko nedojebana.mortal wrote:ja biram debilu... mami si daj preporukeQanon wrote:mortal wrote:debilu.. nemas ti pojma sta govoris .. nije te sramota reci da su musko nakon ovakvih ispadaQanon wrote:
Pa u biti rekao je istinu "nitko te ne jebe" i to te jebe.
javi se veber on ne bira.
A za sve ostalo dobiješ "taste of your own medicine!"
I šta je najgore tebi je ovakvo pičkaranje predigra. Tko bi to trpija. Dobila bi šup kartu u roku 24h
immortal-
2014-04-16
lucifer,RayMabus wrote:Triba nabavit tu lutku pa ispitati proizvod, misionarka svakako radi, ni ona živa se tu puno nemrda
Pa pogodili su psihoprofil stvarnog Lucifera
Baš on nema ego
jedan od bogova koji se usprotivio drugim bogovima kad su covjeka doveli na nivo zivotnje i tajno im ostavio iskru razuma, umjesto da je postovan, njegovo ime je postalo simbol za zla koja rade drugi bogovi
cak i u grckoj mitologiji znankao prometeus je bio prezren od ljudi jer su se klanjali i bojali ostalih bogova
Lucifer umoran i inkarnira se među ljude ali opet podsvjesno iskušava ljude no nekoliko demona ga je pratilo i inkarniralo se kad i on i sad ih se on nemože rješiti a oni kažnjavaju ljude i svakog koga Lucifer slučajno iskušava ovi ga napadnu ako je ta osoba izabrala lošu opciju
Ja bi napravio dobar film ili tv seriju
Lucifer umoran i inkarnira se među ljude ali opet podsvjesno iskušava ljude no nekoliko demona ga je pratilo i inkarniralo se kad i on i sad ih se on nemože rješiti a oni kažnjavaju ljude i svakog koga Lucifer slučajno iskušava ovi ga napadnu ako je ta osoba izabrala lošu opciju
Last edited by RayMabus on 16/8/2018, 00:43; edited 1 time in total
2014-04-11
Jesu svi u plemenu ošinuti ili si ti iznimka?
Dobro sve to...nego, što kažu oćel bit kakav model koji zna kuhat, peglat, čistit....taj model bi meni trebao i to bih rado isprobao.pismejker wrote:Kazu japanci,citao sam na netu,da su toliko na dodir vjerodostjne,da je cudo zivo..uz to,ove koje mogu se kretati i govoriti i uciti komunicirati,cine doista korak naprijed u druzenju...jedan je japanac ih ima negdje 10 tak,i kaze da svaku od njih voli..Qanon wrote:Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razlikupismejker wrote:
e sad...ne mogu vise reci o tome,jerbo bih trebao probati..sve ostalo je samo info sa neta...
Ko ne bi...danni1 wrote:Dobro sve to...nego, što kažu oćel bit kakav model koji zna kuhat, peglat, čistit....taj model bi meni trebao i to bih rado isprobao.pismejker wrote:Kazu japanci,citao sam na netu,da su toliko na dodir vjerodostjne,da je cudo zivo..uz to,ove koje mogu se kretati i govoriti i uciti komunicirati,cine doista korak naprijed u druzenju...jedan je japanac ih ima negdje 10 tak,i kaze da svaku od njih voli..Qanon wrote:Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razlikupismejker wrote:
e sad...ne mogu vise reci o tome,jerbo bih trebao probati..sve ostalo je samo info sa neta...
Ona pegla a ti je 'peglaš'...
Savršena žena...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Ima li neki model koji po cijele dane govori Ja sam ti žena, ti nećeš nigdje dok ja to neodlučim, ti mene više nevoliš, boli me glava, nije mi do seksa
Čisto da me podsječa svaki dan koliko mi je dobro šta se nisan oženija
Čisto da me podsječa svaki dan koliko mi je dobro šta se nisan oženija
2014-04-11
Te daju gratis, roba s greškom u softwareu...
nije greska nego ni one ne daju da ih programiraju kako muskima paseT. wrote:Te daju gratis, roba s greškom u softwareu...
laku noc
immortal-
2014-04-16
Nisam ni sumnjao da ćeš muške okrivit za to šta nisu ispunili vaša očekivanja , zato se nisam ni oženija jer nisan tija bit kriv za nečija neispunjena očekivanja koja ja nikad nisan ni nudija ikojojmortal wrote:nije greska nego ni one ne daju da ih programiraju kako muskima paseT. wrote:Te daju gratis, roba s greškom u softwareu...
laku noc
2014-04-11
Razmišljao sam o tome zašto meni ove lutke nisu previše zanimljive a nekima muškima jesu
Ja nemam potrebu nekog zagrlit
Zato oni oće lutke
Ja nemam potrebu nekog zagrlit
Zato oni oće lutke
2014-04-11
ja sam jos dobar kakvih ima :)T. wrote:Jesu svi u plemenu ošinuti ili si ti iznimka?
Guest- Guest
Guest wrote:pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:Noor wrote:
a tooooo :)
mislila sam da si mrtvo ozbiljan :))
Pa i da jesam? Koja je razlikam između takve umjetne ženske i one sa silikonima u sisama, usnama, guzici, umjetnom kosom,zubima i noktima te tenom iz solarija?
Ma ovo je opći problem kod ženskih, čim govoriš nešto što im ne paše odma krene vriđanje i odma na ratnu nogu. To je posljedica pustog povlađivanja koje su izložene tokom života.
Amen. Postaju i agresivne jer smatraju da su na povlaštenom položaju. Baš podlo i licemjerno,
ne bi bilo loše imati lutku, sa silikonom 5. generacije, ali za razgovor, za druženje
da ti ne koluta očima dok nešto pričaš i objašnjavaš
imao bih nekog s kime bih mogao voditi intelektualne razgovore
tko bi me shvaćao ozbiljno
da ti ne koluta očima dok nešto pričaš i objašnjavaš
imao bih nekog s kime bih mogao voditi intelektualne razgovore
tko bi me shvaćao ozbiljno
Guest- Guest
Page 21 of 29 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 21 of 29