60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 25 of 29
Page 25 of 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
nisi napisao u ovoj temi ali jesi u nekima od prethodnih.RayMabus wrote:Nisam nigdje napisao to
Napisao sam da ih hrpa trza na nekretnine ne i da su sve trzale na to ( nisu ni znale jer nisam ni spominja)
jedna stvar, zene jako dobro znaju kako stvari stoje i tako i nisu bas toliko glupe. I onda se snalaze u sistemu kakv je. Ako tebi nije cisto srce ni namjera, sto nije, nemoj mislit da te zenske nece skuzit, i dobis od njih upravo ono sto i ti njima nudis, dakle nista posebno. Samo kad ti dobis nist posebno onda kmecis do u nebesa, ti si stvarno ono drama queen u punom smislu te rijeci...
ps. ni curama od 18-30 nisu napiti muski od 40+ godina. Uci ce u odnos, u principu, jedino ako su nekretnine u pitanju ili neka druga financijska korist. Dakle, ugovor sto se mene tice, to sto je nakaradno je druga prica, ali ko voli nek izvoli i nek se opece. Nije da nema upozorenja, u Bibliji jasno pise stav o preljubu i ostalim seksualnim devijacijama i nakaradama. To ne pise tamo bez razloga. Ako neko misli da se to na njega ili nju ne odnosi i da je to glupo i zastarjelo, e pa onda nema kukanja kad se opeces. To jest ima, ocito, ali ono, ko ti kriv...
Guest- Guest
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Zaboravi te nekretnine, imam ih dosta, evo npr poviše kuće imam već deset godina dva stana novogradnja, nikad u njima nisam prispava a odavno su namješteni , u životu sam deset puta u njima bija i to jer sam mora nešto prinit tamo
Ja to nespominjem ženskima u stvarnosti
Toga nema
To je vlasništvo Ashtar
To moš vidit jedino ako te on pusti
Toga nema
To je vlasništvo Ashtar
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro spominjao si izgled ili nekretnine da trzaju na jedno od toga dvoje. Nikad nigdje nisi spominjao da trzaju na tvoj nevjerojatno dobar duh, dusu ili ljubav. Pa ono kme kmee, kad dobis istu porciju, dakle kad curke na zanimas kao nista drugo doli geneticki materijal za rasplod, krakotrajnu razonodu ili financijsku korist. Tu spada i ono kad te povlace za nos, ti ono castis sa koktelom od 40 kuna a poslje toga nema seksa kmeeee kmeee. Iskreno, i dobro da takav mentalni skolop neka zenska izpovlaci za nos do kraja, mozda se neki i ono opamete. Ti ocito donekle jesi, ali si izvukao krivi zakljucak iz toga pa ono, djelomicno upalila lekcija...RayMabus wrote:Zaboravi te nekretnine, imam ih dosta, evo npr poviše kuće imam već deset godina dva stana novogradnja, nikad u njima nisam prispava a odavno su namješteni , u životu sam deset puta u njima bija i to jer sam mora nešto prinit tamo
Toga nema
To je vlasništvo Ashtar
Guest- Guest
Ja to nisam napisao o koktelu nego da nema smisla častiti čopor
Krivo čitaš
Krivo čitaš
2014-04-11
pisao si i o tome kako te zenska ispovlaci za nos toliko da na kraju ne zelis ni da legne i rasiri noge. Bilo u nekoj temi, ne ovoj, ja pamtim...RayMabus wrote:Ja to nisam napisao o koktelu nego da nema smisla častiti čopor
Krivo čitaš
Dakle dobio si lekciju, a i ovo za copor ti isto lekcija. Evo ti hint: ako su zenske u coporu onda izlaze zbog drustva van, dakle zbog copora i iritantno im je kad neki kreten uljece sa pizdarijama koje ih u tom trenu ne zanimaju. Ali ako bas zelis castit cijeli copor, e pa cascenje je neobavezno, nije ugovor pa ko ti kriv ako izvis. Dakle ne dirat zenske u coporu, jer ne zele da ih se dira ako su u coporu, ako to neko ne moze shvatit odma sam po sebi, shvatit ce kad ostane bez kinte par puta...
Guest- Guest
Gledaj ja nekmečim radi par stotina kuna
Nevolim kad me netko pravi budalom i to je sve
To moš napraviti dva tri puta radi mog neiskustva i poslije više nikad
Ciljela priča
Ciljela priča
2014-04-11
e pa ne vole ni zenske, to ti je cijela poanta price...RayMabus wrote:Gledaj ja nekmečim radi par stotina kuna
Ciljela priča
Guest- Guest
Pa nevoli nitko, uvijek sam bio fer igrač, jedino kad druga strana to radi ide tehnika ogledala
Zato ti ja znam to o tome kako neke trzaju na nekretnine
Nikad tu informaciju nemaju nego kad nešto kao oće pa glume pa me idu jebavat u zdrav mozak
Onda ja namjero uletim sa Oš neš
Onda ti takve umišljene kažu Neću
I onda im Ashtar kaže što su upravo propustile
Shvačaš sad?
Nikad tu informaciju nemaju nego kad nešto kao oće pa glume pa me idu jebavat u zdrav mozak
Shvačaš sad?
2014-04-11
pa po mom skromnom misljenju nisu propustile nista, zapravo spasilo ih...RayMabus wrote:Pa nevoli nitko, uvijek sam bio fer igrač, jedino kad druga strana to radi ide tehnika ogledala
Shvačaš sad?
Guest- Guest
Nebih rekao s obzirom na njihove reakcije koje ti doslovno idu ovako : Ajme jesam glupa, jel možemo mi ponovo?Leteca Pegla wrote:pa po mom skromnom misljenju nisu propustile nista, zapravo spasilo ih...RayMabus wrote:Pa nevoli nitko, uvijek sam bio fer igrač, jedino kad druga strana to radi ide tehnika ogledala
Shvačaš sad?
2014-04-11
to sto ne shvacaju da ih je spasilo, ne znaci da ih nije spasilo ako me kuzis. To su mlade zenske jos, jer ocito ti ne ides sa ovima iskusnima 30+ godina, ili financijski i materijalno stabilnima pa mladjariji to jos imponira. Dakle ne shvacaju jos, ali shvatit ce, i kad shvate bit ce zahvalne nebesima sto nisu popusile otrov...RayMabus wrote:Nebih rekao s obzirom na njihove reakcije koje ti doslovno idu ovako : Ajme jesam glupa, jel možemo mi ponovo?Leteca Pegla wrote:pa po mom skromnom misljenju nisu propustile nista, zapravo spasilo ih...RayMabus wrote:Pa nevoli nitko, uvijek sam bio fer igrač, jedino kad druga strana to radi ide tehnika ogledala
Shvačaš sad?
inace kazem ti, ocito privlacis specificni profil zenskog materijalist i hedonista. Meni prijateljice pricale o ovakvim biser upadima tipa: "a ja imam kucu", u principu reakcija ti je "aj se odi ubi", samo pofino jer ne moze zenska to rec kretenu u facu jer postoji nezanemariva vjerojatnost da ce dobit batine pa pofino otpilaju...
Guest- Guest
Mislim da sam ti rekao da ja ženskima u stvarnosti nikad negovorim šta imam
Sad mi fino objasni zašto mi pričaš o likovima koji ženskima upadaju s Ja imam ovo ja imam ono daj pičke
Ti ili neznaš hrvatski jezik ili nemaš mentalni kapacitet pročitati s razumijevanjem moje upise
Nešto od tog dvoje jest
Sad mi fino objasni zašto mi pričaš o likovima koji ženskima upadaju s Ja imam ovo ja imam ono daj pičke
Ti ili neznaš hrvatski jezik ili nemaš mentalni kapacitet pročitati s razumijevanjem moje upise
Nešto od tog dvoje jest
2014-04-11
imama ja mentalnih kapaciteta koliko treba za ovaj debilni razgovor, ne brini, pace cak i toliko da mogu povezivati stvari sa razlicitih tema...RayMabus wrote:Mislim da sam ti rekao da ja ženskima u stvarnosti nikad negovorim šta imam
Nešto od tog dvoje jest
inace ovo kad ti castis sa koktelom a zelis picke za uzvrat ti isti mentalni sklop ko i ovaj sa kucom koji zeli picke. Moram vulgarno jer ti ne shvacas drukcije nego vulgarno. Dakle nije stvar u tome jesi li ponudio nekretninu ili neko drugo govno, nego da si ponudio govno. A govno prihvacaju samo oni koji ne kuze da je to govno, ili nude isto takvo govno za uzvrat pa ono svejedno. Eto pa ti ukljuci isto malo vise mozdane vijuge pa mozda shvatis poantu.
Guest- Guest
Pa ja ti svakako i nemogu ponudit nekretninu
2014-04-11
pa i ne trazim jos za kupit nista. Mozda za 2 ili 3 godine, razmisljam kupit stan neki, ali ne trazim nigdje u splitu i okolici pa nist od toga...RayMabus wrote:Pa ja ti svakako i nemogu ponudit nekretninu
Guest- Guest
sta mi radite longiju alo
Nitko ti je ni ponudio, to je samo odgovor na tvoj upis, mislim općenitoLeteca Pegla wrote:pa i ne trazim jos za kupit nista. Mozda za 2 ili 3 godine, razmisljam kupit stan neki, ali ne trazim nigdje u splitu i okolici pa nist od toga...RayMabus wrote:Pa ja ti svakako i nemogu ponudit nekretninu
Nemogu nikojoj ja ponudit nekretninu
Nesmatram ih svojima nego Ashtarovim
Jedino on to može
2014-04-11
hahaha znaci ipak nemas 3 stana i to nego to ima ashtar, dobra fora...RayMabus wrote:
Nitko ti je ni ponudio, to je samo odgovor na tvoj upis, mislim općenito
Nemogu nikojoj ja ponudit nekretninu
Nesmatram ih svojima nego Ashtarovim
Jedino on to može
ma inace opcenito, koga briga za nekretnine, samo problemi oko toga. Ja razmisljam o kupnji jer nezz sta cu sa lovom, koja je isto u principu sranje koje samo radi probleme kad smo vec kod toga, al sta ces, takav je zivot i moras nekad i o tome mislit. Ma whatever...
Guest- Guest
Kupi brodLeteca Pegla wrote:Ja razmisljam o kupnji jer nezz sta cu sa lovom
2014-04-11
Longi, ne daj se!
Sve one 'oce isto.
Tvoje stanove.
:~
Sve one 'oce isto.
Tvoje stanove.
:~
2014-04-12
RayMabus wrote:Kupi brodLeteca Pegla wrote:Ja razmisljam o kupnji jer nezz sta cu sa lovom
ulozi u dionice.
Page 25 of 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 25 of 29