60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 20 of 29
Page 20 of 29 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
?? neki da... a ni ti bas ne spadas u tu grupupismejker wrote:muski su u pravilu manje brbljavi od zena...a zene se ne mogu zaustaviti kad krenu...yebo ti Perpetuum mobile..mortal wrote:tribas znat zasutit na vrime pa ce sve biti pod kontrolomQanon wrote:pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:
ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voli
Ma ovo je opći problem kod ženskih, čim govoriš nešto što im ne paše odma krene vriđanje i odma na ratnu nogu. To je posljedica pustog povlađivanja koje su izložene tokom života.
imat ces dojam da sve kontroliras.. samo suti i slusaj sta ti kaze
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Ma kako da ne ti ćeš mi govorit šta ću pisat ili mislit.mortal wrote:tribas znat zasutit na vrime pa ce sve biti pod kontrolomQanon wrote:pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:
Pa i da jesam? Koja je razlikam između takve umjetne ženske i one sa silikonima u sisama, usnama, guzici, umjetnom kosom,zubima i noktima te tenom iz solarija?
Ma ovo je opći problem kod ženskih, čim govoriš nešto što im ne paše odma krene vriđanje i odma na ratnu nogu. To je posljedica pustog povlađivanja koje su izložene tokom života.
imat ces dojam da sve kontroliras.. samo suti i slusaj sta ti kaze
Gle očito nisi za pluralizam na forum, ako ti ne paše što se piše lipi istikaj net i odi peglat. I problem riješen.
Last edited by Qanon on Wed 15 Aug - 23:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
uffff,Morti,istina,podsjecas me na jednu bivsu curu doli,drzali smo se,a zajebana je bila bas poput tebea..nije dala na sebe,kurchevita i prgava,ali je seks bio fantazija,i to nas je drzalo prilicno dugo skupa...uffff,zgodna je isto bila i simpa...
nes se mislim...morti..
nes se mislim...morti..
Guest- Guest
prodaju lutaka i raznih preparata i ne znam o cedmu je rijec zastupa companija, a zive cure su :-D obrtnice i ne maju stado muskih za prezentaciju... pretpostavljampismejker wrote:mozda a isto tak obi mogli i zive cure reklamirati.,.mortal wrote:tko zna kakvi su to likovipismejker wrote:iskljucivo sam STR8...dakle samo Pipice me zanimaju..a zasto lutku..paaaaa.....ne znam..onako..tko je probao,ne moze sa nahvaliti toga..eto u Svabiji sam cuo da su likovi koji pohode javne kuce odusevljeni tim sex bootovima i doolsicama..ja jos nisam probao...mortal wrote:pa normalno sam te lijepo pitala imas li potrebu probati sex kada cujes spomen na transvestitre i gay decke... bar si ti svijetski tip... prikazujes se takvimpismejker wrote:
nimalo..ako nes i kazem,samo uzvratim..probaj normalno diskutirati,pas vidjeti...
a kad si vec izjavio da zelis probati lutku
nije mi vise tema zanimljiva
dobivaju pinku na propagandu i klijente koje dovedu
2014-04-16
netko ti to rekao ili pretpostavljas ... isto bilapismejker wrote:uffff,Morti,istina,podsjecas me na jednu bivsu curu doli,drzali smo se,a zajebana je bila bas poput tebea..nije dala na sebe,kurchevita i prgava,ali je seks bio fantazija,i to nas je drzalo prilicno dugo skupa...uffff,zgodna je isto bila i simpa...
nes se mislim...morti..
immortal-
2014-04-16
uopće te ne doživljavam, nebitna si.mortal wrote:lik.... mene nisi ozenio... nemam te namjeru slusat... odi si zeni grintajQanon wrote:I tko može poštivati osobe koje idu ulicom i dile epitete?!mortal wrote:nije takoQanon wrote:mortal wrote:
moja iskustva govore potpuno suprotno
mladi likovi i te kako grebu starijim zenama u susret i ne odustaju uopce
Pa za pod jaja...kad ti se već mora crtat...
debilu
u mojoj okolini godinama zive zajedno
Ponašate se poput djece , a tražite da vas se tretira ravnopravno. I onda kad vas se stera u 3pm i pošalje u kužinu kmečite o zlom patrijahatu.
kupi jebenu lutku pa njoj seri
vidjet ces joj u ocima kako te uvazava cjeni i postuje, kako ti se predaje...... pljuc
Guest- Guest
veliki biznis u svakom slucaju..oooooohhhh,zijev..polako u krpe..danas je bilo stresa oko papirologije za ajuto..mortal wrote:prodaju lutaka i raznih preparata i ne znam o cedmu je rijec zastupa companija, a zive cure su :-D obrtnice i ne maju stado muskih za prezentaciju... pretpostavljampismejker wrote:mozda a isto tak obi mogli i zive cure reklamirati.,.mortal wrote:tko zna kakvi su to likovipismejker wrote:iskljucivo sam STR8...dakle samo Pipice me zanimaju..a zasto lutku..paaaaa.....ne znam..onako..tko je probao,ne moze sa nahvaliti toga..eto u Svabiji sam cuo da su likovi koji pohode javne kuce odusevljeni tim sex bootovima i doolsicama..ja jos nisam probao...mortal wrote:
pa normalno sam te lijepo pitala imas li potrebu probati sex kada cujes spomen na transvestitre i gay decke... bar si ti svijetski tip... prikazujes se takvim
a kad si vec izjavio da zelis probati lutku
Guest- Guest
pored svojih opakih epiteta,koje nabroja,..a ne drzi me za 100 postotno bezgresnu gramatiku,.,nikad mi niste dobro sjeli s tim..mortal wrote:netko ti to rekao ili pretpostavljas ... isto bilapismejker wrote:uffff,Morti,istina,podsjecas me na jednu bivsu curu doli,drzali smo se,a zajebana je bila bas poput tebea..nije dala na sebe,kurchevita i prgava,ali je seks bio fantazija,i to nas je drzalo prilicno dugo skupa...uffff,zgodna je isto bila i simpa...
nes se mislim...morti..
Guest- Guest
onda FO ... ne obracaj seQanon wrote:uopće te ne doživljavam, nebitna si.mortal wrote:lik.... mene nisi ozenio... nemam te namjeru slusat... odi si zeni grintajQanon wrote:I tko može poštivati osobe koje idu ulicom i dile epitete?!mortal wrote:nije takoQanon wrote:
Pa za pod jaja...kad ti se već mora crtat...
debilu
u mojoj okolini godinama zive zajedno
Ponašate se poput djece , a tražite da vas se tretira ravnopravno. I onda kad vas se stera u 3pm i pošalje u kužinu kmečite o zlom patrijahatu.
kupi jebenu lutku pa njoj seri
vidjet ces joj u ocima kako te uvazava cjeni i postuje, kako ti se predaje...... pljuc
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:debilu.. nemas ti pojma sta govoris .. nije te sramota reci da su musko nakon ovakvih ispadaQanon wrote:Pa u biti rekao je istinu "nitko te ne jebe" i to te jebe.mortal wrote:ne seri.. samo imas potrebu vrjedjatipismejker wrote:Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...mortal wrote:
peder ekipa ????
a bisexi nikad nisu spadali u regulativu
javi se veber on ne bira.
A za sve ostalo dobiješ "taste of your own medicine!"
Guest- Guest
sad si stranac koji ne razumije Hrvatski ????????????pismejker wrote:pored svojih opakih epiteta,koje nabroja,..a ne drzi me za 100 postotno bezgresnu gramatiku,.,nikad mi niste dobro sjeli s tim..mortal wrote:netko ti to rekao ili pretpostavljas ... isto bilapismejker wrote:uffff,Morti,istina,podsjecas me na jednu bivsu curu doli,drzali smo se,a zajebana je bila bas poput tebea..nije dala na sebe,kurchevita i prgava,ali je seks bio fantazija,i to nas je drzalo prilicno dugo skupa...uffff,zgodna je isto bila i simpa...
nes se mislim...morti..
skoro sam dobila dojam da me znas .. heh
ili se prikrivas
2014-04-16
ja biram debilu... mami si daj preporukeQanon wrote:mortal wrote:debilu.. nemas ti pojma sta govoris .. nije te sramota reci da su musko nakon ovakvih ispadaQanon wrote:Pa u biti rekao je istinu "nitko te ne jebe" i to te jebe.mortal wrote:ne seri.. samo imas potrebu vrjedjatipismejker wrote:
Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...
immortal-
2014-04-16
hm, imam gadan osjecaj da na ovom forumu vlada nejebica :)
laku nocpismejker wrote:veliki biznis u svakom slucaju..oooooohhhh,zijev..polako u krpe..danas je bilo stresa oko papirologije za ajuto..mortal wrote:prodaju lutaka i raznih preparata i ne znam o cedmu je rijec zastupa companija, a zive cure su :-D obrtnice i ne maju stado muskih za prezentaciju... pretpostavljampismejker wrote:mozda a isto tak obi mogli i zive cure reklamirati.,.mortal wrote:tko zna kakvi su to likovipismejker wrote:
iskljucivo sam STR8...dakle samo Pipice me zanimaju..a zasto lutku..paaaaa.....ne znam..onako..tko je probao,ne moze sa nahvaliti toga..eto u Svabiji sam cuo da su likovi koji pohode javne kuce odusevljeni tim sex bootovima i doolsicama..ja jos nisam probao...
immortal-
2014-04-16
hm, eto na, ja taman dosao i svi utekose :)
2014-04-16
sad smo i familiju počeli dirat...seljanko nedojebana.mortal wrote:ja biram debilu... mami si daj preporukeQanon wrote:mortal wrote:debilu.. nemas ti pojma sta govoris .. nije te sramota reci da su musko nakon ovakvih ispadaQanon wrote:Pa u biti rekao je istinu "nitko te ne jebe" i to te jebe.mortal wrote:
ne seri.. samo imas potrebu vrjedjati
I šta je najgore tebi je ovakvo pičkaranje predigra. Tko bi to trpija. Dobila bi šup kartu u roku 24h
Last edited by Qanon on Wed 15 Aug - 23:44; edited 3 times in total
Guest- Guest
ma i nijesam,mortal wrote:sta si se ponadao necemLeviathan2 wrote:hm, eto na, ja taman dosao i svi utekose :)
nego se prikopcah, reko da vidim sto ima, i imal koga
uvijek ispadne da citam samo longijeve monologe :)
ako budes ovo citao, moguce da ih se pozelis
immortal-
2014-04-16
Pa za snošaj očito hoće malo no kao šta rekoh nesastoji se veza samo od snošaja tako da nigdje nisam ni spomenuo da će nekakva lutka zamijeniti bićemortal wrote:hahahahaRayMabus wrote:A je komplicirate, same ženske teške za dat a onda kad daju boli glava boli ovo boli ono muški na aparatima i sad kad ti isti muški otkrili lutke sad takve digle graju
Aj ODJEBITE preprozirne ste pala vam metoda manipulacije i kontrole muškog spola u vodu
to je tvoja zamisao
da je Bog mislio da muskarcu treba lutka, stvorio bi mu lutku, ali dobili ste zene
izvuci poduku :-D
nikakve lutke zamijeniti je nece
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma naprotiv,mortal wrote:danas nema monologaLeviathan2 wrote:ma i nijesam,mortal wrote:sta si se ponadao necemLeviathan2 wrote:hm, eto na, ja taman dosao i svi utekose :)
nego se prikopcah, reko da vidim sto ima, i imal koga
ako budes ovo citao, moguce da ih se pozelis
nekad me longi stvarno iznenadi sa sirinom i dubinom razmisljanja,
bilo bi dobro kad bi ljudi malo pazljivije citali njegove monologe
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 20 of 29