60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 22 of 29
Page 22 of 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
ne bi bilo loše imati lutku, sa silikonom 5. generacije, ali za razgovor, za druženje
da ti ne koluta očima dok nešto pričaš i objašnjavaš
imao bih nekog s kime bih mogao voditi intelektualne razgovore
tko bi me shvaćao ozbiljno
Guest- Guest
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Imaš društvene mreže za to
To sam ja prije mislio jer mene zanima ženska s kojom imam šta pričati no ispostavilo se da ja i takvi tip žena nismo kompatibilni za veze u praksi
Imaš društvene mreže
To sam ja prije mislio jer mene zanima ženska s kojom imam šta pričati no ispostavilo se da ja i takvi tip žena nismo kompatibilni za veze u praksi
Imaš društvene mreže
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
impotentni um wrote:ne bi bilo loše imati lutku, sa silikonom 5. generacije, ali za razgovor, za druženje
s pjegicama
[size=30]www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/561220/sve-vise-muskaraca-u-europi-su-samci-necete-vjerovati-sto-su-naveli-kao-glavni-razlog-zbog-kojeg-nisu-u-vezi[/size]
2014-04-12
Nije više ni bitno , natalitet se više nemože popravit, trpaj ološ koji se neće integrirat dok ne izbije ww3 u Europi a cijenu toga ionako će na kraju platiti ženeNice wrote:[size=45]www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/561220/sve-vise-muskaraca-u-europi-su-samci-necete-vjerovati-sto-su-naveli-kao-glavni-razlog-zbog-kojeg-nisu-u-vezi[/size]
Osveta se servira hladna
Pogledajte se prvo u ogledalo a ne tupit svoje a sebe nikad nepreispitivat
Arogancija se skupo plaća
2014-04-11
uzela je cokoladu ... sve je pojela , meni nije dala ni kockicu... kupit cu si lutku i necu vise gledati pokraj sebe tu, sebicnu i arogantnu ....
immortal-
2014-04-16
Između ostaloga no to je takomortal wrote:uzela je cokoladu ... sve je pojela , meni nije dala ni kockicu... kupit cu si lutku i necu vise gledati pokraj sebe tu, sebicnu i arogantnu ....
Ego VS ego, nema pobjednika, svi gubimo
Pa ajmo ispočetka kome prije dopizdi
2014-04-11
Nekako mi se za neke ovdje i činilo da ce se na kraju skrasiti s lutkama.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vjerovatno no za tako šta trebaš imati želju da nekoga ili nešto grliš a to baš i nije moja karakteristika tako da meni drkica sasvim dovoljnakaya wrote:Nekako mi se za neke ovdje i činilo da ce se na kraju skrasiti s lutkama.
2014-04-11
idi, pozuri, pretvori se u lutku :-Dkaya wrote:Nekako mi se za neke ovdje i činilo da ce se na kraju skrasiti s lutkama.
immortal-
2014-04-16
Pretvori se u novčanicu od sto dolara
Pretvaranje u lutku ti neće pomoć jer lutka nema auru pa neodašiljava negativnu vibru
Pretvaranje u lutku ti neće pomoć jer lutka nema auru pa neodašiljava negativnu vibru
2014-04-11
pretvori se u zrno pametiRayMabus wrote:Pretvori se u novčanicu od sto dolara
immortal-
2014-04-16
Pretvaranje u lutku ne pomaže, pola ženskih na zapadu je frustrirano jer su imale prevelika očekivanja, to se reflektora a muškima je takvih pun kurac niti imaju želju tako šta zagrlit
Neće ti to pomoć da se pretvoriš u lutku negativni naboj je ispod osjećaju ga
Neće ti to pomoć da se pretvoriš u lutku negativni naboj je ispod osjećaju ga
2014-04-11
Pola ženski na zapadu je u kurcu
Pričamo o muškima koji su tražili nešto jednostavno u vezi i nisu to našli, sad se on odlučio na lutku, zagrli je skoči na nju pet minuti misionarka i onda spava ko beba
Sad ćeš ti doći a takvi nakon toliko sjebanih veza puše i na ladno i traži svaku dlaku u jajetu i onda će za pet dana tvoje frustracije opet izač na vidjelo
Ma jest samo to čeka, od toga je i pobiga
Pričamo o muškima koji su tražili nešto jednostavno u vezi i nisu to našli, sad se on odlučio na lutku, zagrli je skoči na nju pet minuti misionarka i onda spava ko beba
Sad ćeš ti doći a takvi nakon toliko sjebanih veza puše i na ladno i traži svaku dlaku u jajetu i onda će za pet dana tvoje frustracije opet izač na vidjelo
2014-04-11
Vera Begić Blečić, pročelnica za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke ( sportski pije mala)
VERA BEGIĆ BLEČIĆ SKRIVILA STRAVIČNU NESREĆU
Vozeći pod utjecajem alkohola pročelnica izazvala smrt 41-godišnjaka u Istri
Nesreća se dogodila kada je 36-godišnjakinja, pod utjecajem alkohola od 1,81 promila, upravljala automobilom Peugeot, riječke registarske oznake, Istarskih ipsilonom na dionici Nova Vas – Višnjan u suprotnom smjeru, piše Glas Istre.
Sudar za sudarom
U nepreglednom zavoju, vozačica je bočnim lijevim ogledalom udarila u bočno lijevo ogledalo automobila Škoda, slovenske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji slovenski državljanin, a potom je nastavila vožnju u suprotnom smjeru prema mostu Mirna, nakon čega je prednjim dijelom vozila udarila u zaštitnu ogradu, koja razdvaja istočni kolnički trak od zapadnog.
Automobil se odbio od ograde i prednjim dijelom udario u Peugeot, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak, a od siline udarca, vozilo pulskih registarskih oznaka prevrnulo se na bočnu stranu, te su putnici ostali prikliješteni u vozilu, dok je vozilo riječke registarske oznake udarilo u zaštitnu ogradu.
Zbog zadobivenih ozljeda, na mjestu događaja smrtno je stradao 41-godišnji vozač, dok su njegovi suputnici, 38-godišnjakinja i dijete, prevezeni u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, javlja Glas Istre.
Podsjećamo da je Begić Blečić već bila u fokusu javnosti radi lakše prometne nesreće koju je skrivila u Rijeci u lipnju prošle godine te je tad napustila mjesto nesreće.
Sad ce dobit pola godine drustveno korisnog rada.
Povraca mi se od ovih podobnih.
Ovo je na razini Horvatincica.
Bahato sociopatsko zlo.
Bahato sociopatsko zlo.
2014-04-12
al obi je promptno intervensoNice wrote:Sad ce dobit pola godine drustveno korisnog rada.
Bahato sociopatsko zlo.
i prije bi,al tek sad je pocela bas ubijati
dijagram-
2015-08-09
Ok, što s ovom polovicom žena koja nije u kurcu?RayMabus wrote:Pola ženski na zapadu je u kurcu
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Neznam traži možda ti se posreći, imam i važnijih stvari u životu, zdravlje i financije
2014-04-11
Mabus.. ako te ja zgazim... Kazes nece mi pomoci pretvaranje u lutku
Daj mi razlog zasto bi se trudila osim obicne zafrkancije
Daj mi razlog zasto bi se trudila osim obicne zafrkancije
2014-04-16
Nudi ti se netko ?
immortal-
2014-04-16
Page 22 of 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 22 of 29