60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 11 of 29
Page 11 of 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
sta svemirski?RayMabus wrote:Neka kupe brodLeteca Pegla wrote:pa krene tako a zavrsi sa stalezom. U americi su ti vec stalezi nastali npr. zna se tocno tko je gdje, nije jos ko u indiji ali postoje "nevidljivi" stalezi.RayMabus wrote:I iskreno mislim da se tu ne radi o staležu nego osjećaju kad druga strana trza na tvoje nekretnine
Imaš tako i dobrostojećih ženskih pa nanjuše muškog parazita i onda im se to zgadi pa traže nekoga tko ima koliko i ona jer takvog lika njene nekretnine nezanimaju
inace to je problem, kad vecini ljudi nije osigurana osnovna materijana egzistencija, onda se razvije ova izrazito nezdrava PIRAMIDALNA struktura u drustvu gdje imas konstantno grebanje za poziciju u visem sloju. To je prirodno u takvim uvijetima i ako imas ljude koji toga nisu svjesni, protiv toga se mozes boriti ili dizanjem standarda i uvijeta zivota ili ako bas zelis rijesiti problem jednom za svagda objasniti ljudima di je uzrok problema. Samo je ovo drugo malo teze pa onda imamo ovo sto imamo. Piramida je neodrziva dugorocno pa kihne svako malo i onda isponova a vidit cemo, treba bit optimist...
ko vam je reko da mars je daleko...
Guest- Guest
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Ako misliš kupiti nešto kupi brod kao i ja pa ćemo ih onda imati DVA
Moći ćemo se natjecati i regatavati po moru mi
Moći ćemo se natjecati i regatavati po moru mi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
muškarci su postali svjesni, gotovo je
Guest- Guest
Zadnji muškarac u japanu bio je ninja....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Mislim da se danas na zapadu previše toga zahtjeva od muškog i da su se oni jednostavno slomili i vide da više zadovoljstva i manje se lome non stop i na poslu i doma gdje se od njih zahtjeva da opet rade kučanske poslove ko žene pa su non stop u pogonu bez odmora i iscrpljeni nego da su samci, neulaze uopće u veze niti uopće pokušavaju kreirati familiju i imat djecu
2014-04-11
Šta je najzanimljivije imaš 50% žena i 50% muškaraca no i u najboljem slučaju 35% muških s njima neželi imat nikakve veze uključujući i sam sex dakle ti muški tehnički postoje no u suštini nepostoje za njih i onda ispada da je pravi omjer tri ženske na dva muška jer samo ova dvojica oće seks, vezu, brak, djecu
Koji zajeb, išle birati i diktirat pravila a na kraju ni omjeri neigraju za njih
Koji zajeb, išle birati i diktirat pravila a na kraju ni omjeri neigraju za njih
2014-04-11
Kad bi mi žena dozvolila ja bih doveo sebi još 2-3 komada.
nemoj, ja imam dvi bivse koje ne mogu nikako skinut s vrata, ko da i nisu bivseYehudim wrote:Kad bi mi žena dozvolila ja bih doveo sebi još 2-3 komada.
vragovi se udruze i zajebavaju,
sad u rusiju one meni trazile neku ruskinju da se zenim,
ma mars mamu vam ludu , di vas dvi, jos mi fali jedna ludaca pa da budete tri, nisam lude gljive jeo
gon to prika daleko, s jednom se nekako bavi, sa dvi skoro nikako, a sa tri bolje uteci u neku pustaru od njih
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici- Posts : 22272
2018-06-14
os savjet starijeg i iskusnijeg;)AssadNaPodmornici wrote:I ja bi mogao prciti još sa strane ali cura je dobra.. Pa izbjegavam..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:I ja bi mogao prciti još sa strane ali cura je dobra.. Pa izbjegavam..
I moja je dobra i sve OK
ali ne mogu obmanjivati samoga sebe
i drugim ženama uskratiti svoju jubav jer i one me vole
Leviathan2 wrote:nemoj, ja imam dvi bivse koje ne mogu nikako skinut s vrata, ko da i nisu bivseYehudim wrote:Kad bi mi žena dozvolila ja bih doveo sebi još 2-3 komada.
ma mars mamu vam ludu , di vas dvi, jos mi fali jedna ludaca pa da budete tri, nisam lude gljive jeo
gon to prika daleko, s jednom se nekako bavi, sa dvi skoro nikako, a sa tri bolje uteci u neku pustaru od njih
Sve je to ok. U pravu si da je bolje kad ne znaju jedna za drugu.
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:I ja bi mogao prciti još sa strane ali cura je dobra.. Pa izbjegavam..
Pomalo se prippripremaj za zenidbu...
epi što kažeš na Zagrepčanke, jesu li dobre za brak?
Guest- Guest
Može se čovjek zajebat jednom, ak si se zajebo i drugi put ne pokušavaj više jer ti je zajeb garantiran.Leviathan2 wrote:nemoj, ja imam dvi bivse koje ne mogu nikako skinut s vrata, ko da i nisu bivseYehudim wrote:Kad bi mi žena dozvolila ja bih doveo sebi još 2-3 komada.
ne slusaju te, levi moj :~Leviathan2 wrote:os savjet starijeg i iskusnijeg;)AssadNaPodmornici wrote:I ja bi mogao prciti još sa strane ali cura je dobra.. Pa izbjegavam..
2014-04-12
AssadNaPodmornici wrote:I ja bi mogao prciti još sa strane ali cura je dobra.. Pa izbjegavam..
Prči :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kaj su ove pijane il drogirane? Ako su ove tipične predstavnice svog roda u ovim godinama....jebeno mi je žao ovih današnjih mladića.impotentni um wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:I ja bi mogao prciti još sa strane ali cura je dobra.. Pa izbjegavam..
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:I ja bi mogao prciti još sa strane ali cura je dobra.. Pa izbjegavam..
najbolji osjećaj, umočit u neku u koju je već netko drugi umakao prije tebe
i tako redom
to je statusni simbol
Guest- Guest
impotentni um wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:I ja bi mogao prciti još sa strane ali cura je dobra.. Pa izbjegavam..
ovo su neke serbkinje...njah
za brak treba traziti ozbiljnu, po mogućnosti konzervativniju i tradicionalnu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
impotentni um wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:I ja bi mogao prciti još sa strane ali cura je dobra.. Pa izbjegavam..
najbolji osjećaj, umočit u neku u koju je već netko drugi umakao prije tebe
i tako redom
to je statusni simbol
Šišat dvi paralelno, a obe znaje da nisu jedine, pa nemoćno pizdekaju.
Guest- Guest
Page 11 of 29 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 11 of 29