60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 19 of 29
Page 19 of 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
mudro receno..stovise...izgleda da me Mortalka voli,pa tak oreagira...pocastvovan sam..Noor wrote:ja nista ne osuđujem...o ukusima i erotskoj mašti se ne raspravlja :)pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:Noor wrote:
a tooooo :)
mislila sam da si mrtvo ozbiljan :))
Pa i da jesam? Koja je razlikam između takve umjetne ženske i one sa silikonima u sisama, usnama, guzici, umjetnom kosom,zubima i noktima te tenom iz solarija?
Guest- Guest
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
ne seri.. samo imas potrebu vrjedjatipismejker wrote:Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...mortal wrote:peder ekipa ????pismejker wrote:Tja..zesci kompleksi je izgleda peru...opcenito pricam,nikog ne prozivam,ali jedna postava zenki se uredno uvijek propne na straznje nogice...stos..balkanska posla..Qanon wrote:Šta tebe smetaju njegova iskustva, sigurno ih ne izvlači iz guzice.mortal wrote:
imas nakaradno misljenje ili vrlo losa iskustva
inace osim turbo auta, ajfona i slicnih potreba i navika postoje voda , sredstva za higijenu i zdrave navike
Pravit ćemo se da po livadi trčkaraju jednorozi, moš mislit.:D
a bisexi nikad nisu spadali u regulativu
immortal-
2014-04-16
nimalo..ako nes i kazem,samo uzvratim..probaj normalno diskutirati,pas vidjeti...mortal wrote:ne seri.. samo imas potrebu vrjedjatipismejker wrote:Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...mortal wrote:peder ekipa ????pismejker wrote:Tja..zesci kompleksi je izgleda peru...opcenito pricam,nikog ne prozivam,ali jedna postava zenki se uredno uvijek propne na straznje nogice...stos..balkanska posla..Qanon wrote:
Šta tebe smetaju njegova iskustva, sigurno ih ne izvlači iz guzice.
Guest- Guest
netocno... ili bar nisu svi takvipismejker wrote:Slabo ti poznajes moskije Mortalka..u biti smo jako malo zahtjevni..mortal wrote:uvjerena sam da nisi shvatiopismejker wrote:ufffff,st obi bilo da smo mi Moshki nabrijani i ljuti na vase dildace i Vibrice,i da ih omalovazavamo...mortal wrote:Znas sta bih ja uvela... da se obavezno vodi evidencija tko je sve kupio lutkuRayMabus wrote:Nesastoji se veza samo od snošaja no ženske i onako tupe da je muškima samo do seksa pa eto sad imaju lutke
U čemu je sad problem?
da se lik obavezno slika s lutkom prilikom kupnje lutke
da se slika s istom lutkom nakon 3 mjeseca, nakon 6 mjeseci, nakon godinu, dvije. tri, pet godina
da vidimo stanje lutke...
ako lutka u medjuvremenu ne proprica i vristeci ne pobjegne stanje se moze nazvati normalnim
masa kupaca, uvjerena sam, bez obzira sto se radi o umjetnom bicu nasla bi razlog za agresiju
lutka bi vremenom gubila sjaj
mozda i djelove
takvih je najmanje
immortal-
2014-04-16
ja u biti jesam..ono,nikakvu kontrolu,silu,niti nis negativno ne primjenjujem na curu...cisto sto da,da..nek bar to bude od srca...mortal wrote:netocno... ili bar nisu svi takvipismejker wrote:Slabo ti poznajes moskije Mortalka..u biti smo jako malo zahtjevni..mortal wrote:uvjerena sam da nisi shvatiopismejker wrote:ufffff,st obi bilo da smo mi Moshki nabrijani i ljuti na vase dildace i Vibrice,i da ih omalovazavamo...mortal wrote:
Znas sta bih ja uvela... da se obavezno vodi evidencija tko je sve kupio lutku
da se lik obavezno slika s lutkom prilikom kupnje lutke
da se slika s istom lutkom nakon 3 mjeseca, nakon 6 mjeseci, nakon godinu, dvije. tri, pet godina
da vidimo stanje lutke...
ako lutka u medjuvremenu ne proprica i vristeci ne pobjegne stanje se moze nazvati normalnim
masa kupaca, uvjerena sam, bez obzira sto se radi o umjetnom bicu nasla bi razlog za agresiju
lutka bi vremenom gubila sjaj
mozda i djelove
takvih je najmanje
Guest- Guest
pa normalno sam te lijepo pitala imas li potrebu probati sex kada cujes spomen na transvestitre i gay decke... bar si ti svijetski tip... prikazujes se takvimpismejker wrote:nimalo..ako nes i kazem,samo uzvratim..probaj normalno diskutirati,pas vidjeti...mortal wrote:ne seri.. samo imas potrebu vrjedjatipismejker wrote:Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...mortal wrote:peder ekipa ????pismejker wrote:
Tja..zesci kompleksi je izgleda peru...opcenito pricam,nikog ne prozivam,ali jedna postava zenki se uredno uvijek propne na straznje nogice...stos..balkanska posla..
a kad si vec izjavio da zelis probati lutku
2014-04-16
A je komplicirate, same ženske teške za dat a onda kad daju boli glava boli ovo boli ono muški na aparatima i sad kad ti isti muški otkrili lutke sad takve digle graju
Aj ODJEBITE preprozirne ste pala vam metoda manipulacije i kontrole muškog spola u vodu
Aj ODJEBITE preprozirne ste pala vam metoda manipulacije i kontrole muškog spola u vodu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
iskljucivo sam STR8...dakle samo Pipice me zanimaju..a zasto lutku..paaaaa.....ne znam..onako..tko je probao,ne moze sa nahvaliti toga..eto u Svabiji sam cuo da su likovi koji pohode javne kuce odusevljeni tim sex bootovima i doolsicama..ja jos nisam probao...mortal wrote:pa normalno sam te lijepo pitala imas li potrebu probati sex kada cujes spomen na transvestitre i gay decke... bar si ti svijetski tip... prikazujes se takvimpismejker wrote:nimalo..ako nes i kazem,samo uzvratim..probaj normalno diskutirati,pas vidjeti...mortal wrote:ne seri.. samo imas potrebu vrjedjatipismejker wrote:Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...mortal wrote:
peder ekipa ????
Guest- Guest
hahahahaRayMabus wrote:A je komplicirate, same ženske teške za dat a onda kad daju boli glava boli ovo boli ono muški na aparatima i sad kad ti isti muški otkrili lutke sad takve digle graju
to je tvoja zamisao
da je Bog mislio da muskarcu treba lutka, stvorio bi mu lutku, ali dobili ste zene
izvuci poduku :-D
nikakve lutke zamijeniti je nece
2014-04-16
pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:Noor wrote:a tooooo :)Qanon wrote:
Šta ti prdiš bezveze, zezam sveca.
Pa i da jesam? Koja je razlikam između takve umjetne ženske i one sa silikonima u sisama, usnama, guzici, umjetnom kosom,zubima i noktima te tenom iz solarija?
Ma ovo je opći problem kod ženskih, čim govoriš nešto što im ne paše odma krene vriđanje i odma na ratnu nogu. To je posljedica pustog povlađivanja koje su izložene tokom života.
Guest- Guest
RayMabus wrote:A je komplicirate, same ženske teške za dat a onda kad daju boli glava boli ovo boli ono muški na aparatima i sad kad ti isti muški otkrili lutke sad takve digle graju
Guest- Guest
tko zna kakvi su to likovipismejker wrote:iskljucivo sam STR8...dakle samo Pipice me zanimaju..a zasto lutku..paaaaa.....ne znam..onako..tko je probao,ne moze sa nahvaliti toga..eto u Svabiji sam cuo da su likovi koji pohode javne kuce odusevljeni tim sex bootovima i doolsicama..ja jos nisam probao...mortal wrote:pa normalno sam te lijepo pitala imas li potrebu probati sex kada cujes spomen na transvestitre i gay decke... bar si ti svijetski tip... prikazujes se takvimpismejker wrote:nimalo..ako nes i kazem,samo uzvratim..probaj normalno diskutirati,pas vidjeti...mortal wrote:ne seri.. samo imas potrebu vrjedjatipismejker wrote:
Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...
nije mi vise tema zanimljiva
dobivaju pinku na propagandu i klijente koje dovedu
immortal-
2014-04-16
a ybtg...problem koji se vuce dugo na forumu...navikle su da im muske kurwe povladjuju,samo da od njih iskamce Pipice,pa ako tk odrugacije kaze/zloQanon wrote:pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:Noor wrote:
Ma ovo je opći problem kod ženskih, čim govoriš nešto što im ne paše odma krene vriđanje i odma na ratnu nogu. To je posljedica pustog povlađivanja koje su izložene tokom života.
Guest- Guest
mozda a isto tak obi mogli i zive cure reklamirati.,.mortal wrote:tko zna kakvi su to likovipismejker wrote:iskljucivo sam STR8...dakle samo Pipice me zanimaju..a zasto lutku..paaaaa.....ne znam..onako..tko je probao,ne moze sa nahvaliti toga..eto u Svabiji sam cuo da su likovi koji pohode javne kuce odusevljeni tim sex bootovima i doolsicama..ja jos nisam probao...mortal wrote:pa normalno sam te lijepo pitala imas li potrebu probati sex kada cujes spomen na transvestitre i gay decke... bar si ti svijetski tip... prikazujes se takvimpismejker wrote:nimalo..ako nes i kazem,samo uzvratim..probaj normalno diskutirati,pas vidjeti...mortal wrote:
ne seri.. samo imas potrebu vrjedjati
nije mi vise tema zanimljiva
dobivaju pinku na propagandu i klijente koje dovedu
Guest- Guest
I tko može poštivati osobe koje idu ulicom i dile epitete?!mortal wrote:nije takoQanon wrote:mortal wrote:moja iskustva govore potpuno suprotnoQanon wrote:
Ono kad skupinica žena u godinama, naskače na mlađe likove jer imaju negativnih iskustva sa ženama, neprocijenjivo.
mladi likovi i te kako grebu starijim zenama u susret i ne odustaju uopce
Pa za pod jaja...kad ti se već mora crtat...
debilu
u mojoj okolini godinama zive zajedno
Ponašate se poput djece , a tražite da vas se tretira ravnopravno. I onda kad vas se stera u 3pm i pošalje u kužinu kmečite o zlom patrijahatu.
Guest- Guest
tribas znat zasutit na vrime pa ce sve biti pod kontrolomQanon wrote:pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:Noor wrote:
imat ces dojam da sve kontroliras.. samo suti i slusaj sta ti kaze
2014-04-16
lik.... mene nisi ozenio... nemam te namjeru slusat... odi si zeni grintajQanon wrote:I tko može poštivati osobe koje idu ulicom i dile epitete?!mortal wrote:nije takoQanon wrote:mortal wrote:moja iskustva govore potpuno suprotnoQanon wrote:
Ono kad skupinica žena u godinama, naskače na mlađe likove jer imaju negativnih iskustva sa ženama, neprocijenjivo.
mladi likovi i te kako grebu starijim zenama u susret i ne odustaju uopce
Pa za pod jaja...kad ti se već mora crtat...
debilu
u mojoj okolini godinama zive zajedno
Ponašate se poput djece , a tražite da vas se tretira ravnopravno. I onda kad vas se stera u 3pm i pošalje u kužinu kmečite o zlom patrijahatu.
kupi jebenu lutku pa njoj seri
vidjet ces joj u ocima kako te uvazava cjeni i postuje, kako ti se predaje...... pljuc
Last edited by mortal on Wed 15 Aug - 23:02; edited 1 time in total
2014-04-16
Pa u biti rekao je istinu "nitko te ne jebe" i to te jebe.mortal wrote:ne seri.. samo imas potrebu vrjedjatipismejker wrote:Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...mortal wrote:peder ekipa ????pismejker wrote:Tja..zesci kompleksi je izgleda peru...opcenito pricam,nikog ne prozivam,ali jedna postava zenki se uredno uvijek propne na straznje nogice...stos..balkanska posla..Qanon wrote:
Šta tebe smetaju njegova iskustva, sigurno ih ne izvlači iz guzice.
Guest- Guest
muski su u pravilu manje brbljavi od zena...a zene se ne mogu zaustaviti kad krenu...yebo ti Perpetuum mobile..mortal wrote:tribas znat zasutit na vrime pa ce sve biti pod kontrolomQanon wrote:pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:
Guest- Guest
debilu.. nemas ti pojma sta govoris .. nije te sramota reci da su musko nakon ovakvih ispadaQanon wrote:Pa u biti rekao je istinu "nitko te ne jebe" i to te jebe.mortal wrote:ne seri.. samo imas potrebu vrjedjatipismejker wrote:Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...mortal wrote:peder ekipa ????pismejker wrote:
Tja..zesci kompleksi je izgleda peru...opcenito pricam,nikog ne prozivam,ali jedna postava zenki se uredno uvijek propne na straznje nogice...stos..balkanska posla..
2014-04-16
?? neki da... a ni ti bas ne spadas u tu grupupismejker wrote:muski su u pravilu manje brbljavi od zena...a zene se ne mogu zaustaviti kad krenu...yebo ti Perpetuum mobile..mortal wrote:tribas znat zasutit na vrime pa ce sve biti pod kontrolomQanon wrote:pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:
ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voli
immortal-
2014-04-16
Page 19 of 29 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 19 of 29