60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 18 of 29
Page 18 of 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Ti si samo Balkanka koja ne more izdurati vise od pola godine u Europi,ako cemo iskreno..Hrvatica..daj me ne nasmijavaj..Hrvati imaju kulturu i ponasaju se tako...ti si isfrustrirana i iskompleksirana i imas uvijek potrebu popovati nekom ako nest okaze,a nije tebi upuceno..mortal wrote:i ja volim zescu voznju, ali kad sama vozimpismejker wrote:mushki vole zescu voznju..to je naravno za normalne muske..seljake prepustam tebi,ono,kad balkanka kaze za nekog da je seljak...funny..mortal wrote:jooooooooj imas se potrebu siliti.. pa i to je valjda za seljake .. hahahpismejker wrote:Zene hoce u svakoj prilici komandovati..eto,jucer posadio Rujku u moju Gracku Jurilicu i lupio malo medjugracke,lokalnim putima...malo nagazio na gas,a Rujka se odma pobunila....
/eeee,ako sam ja u vozilu,ne mozes tako voziti../
Bolje da je sutala..nakon toga sam malo isprobavao granice Turbo poonjaca i jako me odushevio,dok se Rujka kocila u sicu..
eeee curo,ti si u mom ajutu,a u njemu ja odredjuem pravila..
nema svatko turbo
ti imas jaku potrebu pokazivati svoj slabi kucni odgoj u svakoj prilici...
tvoja draga ima seljaka
ja sam Europljanka, prije svega Hrvatica
s komentarom o slabom kucnom odgoju me nasmijavas
pricas o zenama kao da si imao iskustva sa njima u predhistorijskom dobu...
dopustiti si iskustva te vrste ...puno govori o tebi
nego,uopce u pitanju je i sam odgoj,ne slabi,vec iakvi..ako te netko nis ne pita ,ne javljas se,a ti se uvijek javljas nepozvana..jel..
sto,danas zene nemaju menzise i menzisi mirisu na Stravberije...to hos reci...pa..iskustva..eto,bas sa balkankama kao ti...
Guest- Guest
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
a tooooo :)Qanon wrote:Šta ti prdiš bezveze, zezam sveca.Noor wrote:pusti maleckog neka mašta :)))mortal wrote:ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,Qanon wrote:pismejker wrote:
eto sve prirodne su upravo takve
sise petica, jedre, struk bez grama celulita, utegnut, tjelo privlacno, pohotno, lice nevino i samo jedva ceka da joj se upravo ti priblizis ili koji je vec s njom
nevjerovatno.. ne bi vidija razlike
.... ni ova ne reagira ko ni ziva puno puta .... ukoliko nije uprogramirana...
mislila sam da si mrtvo ozbiljan :))
Tri obicna regularna tipa i jedna cura koju nitko ne jebe...mortal wrote:peder ekipa ????pismejker wrote:Tja..zesci kompleksi je izgleda peru...opcenito pricam,nikog ne prozivam,ali jedna postava zenki se uredno uvijek propne na straznje nogice...stos..balkanska posla..Qanon wrote:Šta tebe smetaju njegova iskustva, sigurno ih ne izvlači iz guzice.mortal wrote:imas nakaradno misljenje ili vrlo losa iskustvapismejker wrote:
Eto..sad hoce i da moshki prihvate da je menzis nes fino i jami jami... ..curo..smrdljivo je smrdljivo i tocka...krepane bakterije u necistoj krvi..kojem umobolniku to moze biti fino i mirisno...jaaaak..
inace osim turbo auta, ajfona i slicnih potreba i navika postoje voda , sredstva za higijenu i zdrave navike
Pravit ćemo se da po livadi trčkaraju jednorozi, moš mislit.:D
Guest- Guest
To si metodom dedukcije zakjučila?mortal wrote:peder ekipa ????pismejker wrote:Tja..zesci kompleksi je izgleda peru...opcenito pricam,nikog ne prozivam,ali jedna postava zenki se uredno uvijek propne na straznje nogice...stos..balkanska posla..Qanon wrote:Šta tebe smetaju njegova iskustva, sigurno ih ne izvlači iz guzice.mortal wrote:imas nakaradno misljenje ili vrlo losa iskustvapismejker wrote:
Eto..sad hoce i da moshki prihvate da je menzis nes fino i jami jami... ..curo..smrdljivo je smrdljivo i tocka...krepane bakterije u necistoj krvi..kojem umobolniku to moze biti fino i mirisno...jaaaak..
inace osim turbo auta, ajfona i slicnih potreba i navika postoje voda , sredstva za higijenu i zdrave navike
Pravit ćemo se da po livadi trčkaraju jednorozi, moš mislit.:D
Ono kad skupinica žena u godinama, naskače na mlađe likove jer imaju negativnih iskustva sa ženama, neprocijenjivo.
Mogu samo reći tražite pažnju na krivi način.
Guest- Guest
Znas sta bih ja uvela... da se obavezno vodi evidencija tko je sve kupio lutkuRayMabus wrote:Nesastoji se veza samo od snošaja no ženske i onako tupe da je muškima samo do seksa pa eto sad imaju lutke
U čemu je sad problem?
da se lik obavezno slika s lutkom prilikom kupnje lutke
da se slika s istom lutkom nakon 3 mjeseca, nakon 6 mjeseci, nakon godinu, dvije. tri, pet godina
da vidimo stanje lutke...
ako lutka u medjuvremenu ne proprica i vristeci ne pobjegne stanje se moze nazvati normalnim
2014-04-16
Pa na ovom području će sve manje i manje ali i to je evolucija, manje manipuliranja s njihove straneQanon wrote:U tome da neće imat koga maltetirat za svaku pizdariju.RayMabus wrote:Nesastoji se veza samo od snošaja no ženske i onako tupe da je muškima samo do seksa pa eto sad imaju lutke
U čemu je sad problem?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
moja iskustva govore potpuno suprotnoQanon wrote:
Ono kad skupinica žena u godinama, naskače na mlađe likove jer imaju negativnih iskustva sa ženama, neprocijenjivo.
mladi likovi i te kako grebu starijim zenama u susret i ne odustaju uopce
immortal-
2014-04-16
Noor wrote:a tooooo :)Qanon wrote:Šta ti prdiš bezveze, zezam sveca.Noor wrote:pusti maleckog neka mašta :)))mortal wrote:
ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,
sise petica, jedre, struk bez grama celulita, utegnut, tjelo privlacno, pohotno, lice nevino i samo jedva ceka da joj se upravo ti priblizis ili koji je vec s njom
Pa i da jesam? Koja je razlikam između takve umjetne ženske i one sa silikonima u sisama, usnama, guzici, umjetnom kosom,zubima i noktima te tenom iz solarija?
Last edited by Qanon on Wed 15 Aug - 22:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
ufffff,st obi bilo da smo mi Moshki nabrijani i ljuti na vase dildace i Vibrice,i da ih omalovazavamo...mortal wrote:Znas sta bih ja uvela... da se obavezno vodi evidencija tko je sve kupio lutkuRayMabus wrote:Nesastoji se veza samo od snošaja no ženske i onako tupe da je muškima samo do seksa pa eto sad imaju lutke
U čemu je sad problem?
da se slika s istom lutkom nakon 3 mjeseca, nakon 6 mjeseci, nakon godinu, dvije. tri, pet godina
ako lutka u medjuvremenu ne proprica i vristeci ne pobjegne stanje se moze nazvati normalnim
Guest- Guest
Mortalka,ajmo se pojebati...osh..mortal wrote:moja iskustva govore potpuno suprotnoQanon wrote:
Guest- Guest
ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:Noor wrote:a tooooo :)Qanon wrote:Šta ti prdiš bezveze, zezam sveca.Noor wrote:pusti maleckog neka mašta :)))mortal wrote:
ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,
Pa i da jesam? Koja je razlikam između takve umjetne ženske i one sa silikonima u sisama, usnama, guzici, umjetnom kosom,zubima i noktima te tenom iz solarija?
uvjerena sam da nisi shvatiopismejker wrote:ufffff,st obi bilo da smo mi Moshki nabrijani i ljuti na vase dildace i Vibrice,i da ih omalovazavamo...mortal wrote:Znas sta bih ja uvela... da se obavezno vodi evidencija tko je sve kupio lutkuRayMabus wrote:Nesastoji se veza samo od snošaja no ženske i onako tupe da je muškima samo do seksa pa eto sad imaju lutke
U čemu je sad problem?
masa kupaca, uvjerena sam, bez obzira sto se radi o umjetnom bicu nasla bi razlog za agresiju
lutka bi vremenom gubila sjaj
mozda i djelove
2014-04-16
mortal wrote:moja iskustva govore potpuno suprotnoQanon wrote:
Pa za pod jaja...kad ti se već mora crtat...
Guest- Guest
ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:Noor wrote:a tooooo :)Qanon wrote:Šta ti prdiš bezveze, zezam sveca.Noor wrote:
pusti maleckog neka mašta :)))
Guest- Guest
pokusavas reci da si ti mladji lik ?? znam da nisipismejker wrote:Mortalka,ajmo se pojebati...osh..mortal wrote:moja iskustva govore potpuno suprotnoQanon wrote:
immortal-
2014-04-16
Slabo ti poznajes moskije Mortalka..u biti smo jako malo zahtjevni..mortal wrote:uvjerena sam da nisi shvatiopismejker wrote:ufffff,st obi bilo da smo mi Moshki nabrijani i ljuti na vase dildace i Vibrice,i da ih omalovazavamo...mortal wrote:Znas sta bih ja uvela... da se obavezno vodi evidencija tko je sve kupio lutkuRayMabus wrote:Nesastoji se veza samo od snošaja no ženske i onako tupe da je muškima samo do seksa pa eto sad imaju lutke
U čemu je sad problem?
masa kupaca, uvjerena sam, bez obzira sto se radi o umjetnom bicu nasla bi razlog za agresiju
lutka bi vremenom gubila sjaj
mozda i djelove
Guest- Guest
ja nista ne osuđujem...o ukusima i erotskoj mašti se ne raspravlja :)pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:Noor wrote:a tooooo :)Qanon wrote:
Šta ti prdiš bezveze, zezam sveca.
nije takoQanon wrote:mortal wrote:moja iskustva govore potpuno suprotnoQanon wrote:
Pa za pod jaja...kad ti se već mora crtat...
debilu
u mojoj okolini godinama zive zajedno
immortal-
2014-04-16
nope,mudjem se otvoreno da se povolimo seksualno i podijelimo iskustvo..pod uvjeto mda nisi se u medjuvremenu Omuzila..mortal wrote:pokusavas reci da si ti mladji lik ?? znam da nisipismejker wrote:Mortalka,ajmo se pojebati...osh..mortal wrote:moja iskustva govore potpuno suprotnoQanon wrote:
Guest- Guest
Lik spomene umjetne lutke iz zajebancije i sve forumske ženske trenutno online krenu u pjuvačinu diskutanata, jer se instant osjete ugrožene.
Evo već pola godine je sezona kukumara i tikvica jel koji muški išta sra protiv toga povrća?!
Evo već pola godine je sezona kukumara i tikvica jel koji muški išta sra protiv toga povrća?!
Guest- Guest
mudro receno..stovise...izgleda da me Mortalka voli,pa tak oreagira...pocastvovan sam..Noor wrote:ja nista ne osuđujem...o ukusima i erotskoj mašti se ne raspravlja :)pismejker wrote:ja bih probo,a Mortalka je ljubomorna..eto i omalovazava sugovornike umjest oda fino diskutiramo..Noor wrote:ne znam, nisam probala niti mislim...no eto, sveto voliQanon wrote:Noor wrote:
a tooooo :)
Guest- Guest
Page 18 of 29 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 18 of 29