60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 10 of 29
Page 10 of 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Iz gnijezda se može i izletitQanon wrote:kic wrote:
par stanova
Bar jedan da u njemu možeš stanovat. Naime muškarac mora osigurati gnijezdo.
Očito imamo neznanje i ignoriranje stvarnosti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Noor wrote:alo, nisi boldaoQanon wrote:kic wrote:
par stanova
jedem punija su mi tako slova, a i izdvajam se
Guest- Guest
RayMabus wrote:Iz gnijezda se može i izletitQanon wrote:kic wrote:
par stanova
Nisam gotov, doprinosti sa bar 70% kućnog proračuna te obavljat bar 50% kućnih poslova, te je odvest minimalno dvaput godišnje o svoj trošak, negdi van RH.
Guest- Guest
ovo za gnijezdo se slažemQanon wrote:Noor wrote:alo, nisi boldaoQanon wrote:kic wrote:
par stanova
dobar tek
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa izgleda da ni cure bas ne zele to u japanu, tako da ekipa koja misli uvozit japanke ili im pomagat ili nesto se malo preracunala:
https://www.politifact.com/punditfact/statements/2015/jun/23/aziz-ansari/startling-stat-checks-out-46-percent-young-women-j/
nezz koliko su podaci sa te stranice tocni ali evo zgodan citat:
"The association released its newest survey for 2014 a few months ago. In that survey, 65.8 percent of women 16-19 were not interested in sex or felt an aversion to it, and 39.2 percent of women 20-24 felt the same way.
This survey is the only one we could find that asks about specific views of sex. Endo mentioned another survey by the government, the National Institute of Population and Social Security Research, that asked 4,276 women, of which about 3,400 were 18 to 34, if they had ever had any kind of sexual encounter.
The percentage of women ages 18-19 who said they had never had sex was 68.1 percent; for women 20-24, it was 40.1 percent; for women 25-29, it was 29.3 percent; and for women 30-34, 23.8 percent.
"So even at age 34, one out of four women are virgins in Japan," Endo said. "It’s definitely not a religion that’s pushing that number." (Japan is a secular society.)"
znaci zene tamo nisu zainteresirane ili imaju averziju prema seksu. Nista ekipa, zao mi je...
https://www.politifact.com/punditfact/statements/2015/jun/23/aziz-ansari/startling-stat-checks-out-46-percent-young-women-j/
nezz koliko su podaci sa te stranice tocni ali evo zgodan citat:
"The association released its newest survey for 2014 a few months ago. In that survey, 65.8 percent of women 16-19 were not interested in sex or felt an aversion to it, and 39.2 percent of women 20-24 felt the same way.
This survey is the only one we could find that asks about specific views of sex. Endo mentioned another survey by the government, the National Institute of Population and Social Security Research, that asked 4,276 women, of which about 3,400 were 18 to 34, if they had ever had any kind of sexual encounter.
The percentage of women ages 18-19 who said they had never had sex was 68.1 percent; for women 20-24, it was 40.1 percent; for women 25-29, it was 29.3 percent; and for women 30-34, 23.8 percent.
"So even at age 34, one out of four women are virgins in Japan," Endo said. "It’s definitely not a religion that’s pushing that number." (Japan is a secular society.)"
znaci zene tamo nisu zainteresirane ili imaju averziju prema seksu. Nista ekipa, zao mi je...
Last edited by Leteca Pegla on 14/8/2018, 18:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
U patrijahatu ,da. Pošto je patrijahat institucionalno ukinut, ni zrne žita okupatoru.Noor wrote:ovo za gnijezdo se slažemQanon wrote:Noor wrote:alo, nisi boldaoQanon wrote:kic wrote:
par stanova
Ovo okupator je u doslovnom smislu.
Guest- Guest
Qanon wrote:U patrijahatu ,da. Pošto je patrijahat institucionalno ukinut, ni zrne žita okupatoru.Noor wrote:ovo za gnijezdo se slažemQanon wrote:Noor wrote:alo, nisi boldaoQanon wrote:
Ovo okupator je u doslovnom smislu.
Patrijarhat nije dio prošlosti, on je itekako živ!
ma kakav okupator, ajme..riješi se svojih frustracija...počni disat smireno punim plućima
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ali ja jesamQanon wrote:RayMabus wrote:Iz gnijezda se može i izletitQanon wrote:kic wrote:
par stanova
Nisam gotov, doprinosti sa bar 70% kućnog proračuna te obavljat bar 50% kućnih poslova, te je odvest minimalno dvaput godišnje o svoj trošak, negdi van RH.
Ključ uspjeha je znanje i stvarnost
Iz gnijezda se može i izletit
Nečije neznanje i krivo poimanje stvarnosti nije ključ za uspješnu vezu
2014-04-11
Nekima ne bi ni zgrada pomogla :-D
2014-04-12
Meni bi pomoglo da ona ima svoju zgraduNice wrote:Nekima ne bi ni zgrada pomogla :-D
Ako misliš kupiti nešto kupio brod kao i ja pa ćemo ih onda imati DVA
2014-04-11
Meni bi pomoglo da ona ima svoju zgraduNice wrote:Nekima ne bi ni zgrada pomogla :-D
2014-04-11
ti bi dotaricu i steklicu...nisi ti ni lud :-DRayMabus wrote:Meni bi pomoglo da ona ima svoju zgraduNice wrote:Nekima ne bi ni zgrada pomogla :-D
2014-04-12
Pa rekoh ti da je ključ uspješne veze znanje i stvarnostNice wrote:ti bi dotaricu i steklicu...nisi ti ni lud :-DRayMabus wrote:Meni bi pomoglo da ona ima svoju zgraduNice wrote:Nekima ne bi ni zgrada pomogla :-D
Ako misliš kupiti nešto kupi brod kao i ja pa ćemo ih onda imati DVA
2014-04-11
Pa rekoh ti da je ključ uspješne veze znanje i stvarnostNice wrote:ti bi dotaricu i steklicu...nisi ti ni lud :-DRayMabus wrote:Meni bi pomoglo da ona ima svoju zgraduNice wrote:Nekima ne bi ni zgrada pomogla :-D
Ako misliš kupiti nešto kupi brod kao i ja pa ćemo ih onda imati DVA
2014-04-11
pa da obicno se sklapaju u svijetu brakovi izmedju ljudi slicnog socio ekonomskog statusa. Kod nas ima jos podosta mijesanja zbog komunistickog nasljedja, ali topi se i tu polako. Dakle prvo se gleda jesi li istog "staleza" onda par formalnih ugovora ovo ono i tako. Zapravo je to najbitnije a ovo ostalo je uglavnom nevazno ili manje bitno. Tako je to uglavnom na zemlji...RayMabus wrote:Meni bi pomoglo da ona ima svoju zgraduNice wrote:Nekima ne bi ni zgrada pomogla :-D
nemoj mi samo rec da ti je trebalo 30+ godina to shvatit...
Guest- Guest
Mislim da sam to shvatio sa 29 godina kad sam skužio šta je bitno curama bez nekretninaLeteca Pegla wrote:pa da obicno se sklapaju u svijetu brakovi izmedju ljudi slicnog socio ekonomskog statusa. Kod nas ima jos podosta mijesanja zbog komunistickog nasljedja, ali topi se i tu polako. Dakle prvo se gleda jesi li istog "staleza" onda par formalnih ugovora ovo ono i tako. Zapravo je to najbitnije a ovo ostalo je uglavnom nevazno ili manje bitno. Tako je to uglavnom na zemlji...RayMabus wrote:Meni bi pomoglo da ona ima svoju zgraduNice wrote:Nekima ne bi ni zgrada pomogla :-D
nemoj mi samo rec da ti je trebalo 30+ godina to shvatit...
2014-04-11
bolje ikad nego nikad. Al sto prije to covjek shvati to ranije prihvati, tako je kako je, sta sad, pa te vise ni ne smeta.RayMabus wrote:
Mislim da sam to shvatio sa 29 godina kad sam skužio šta je bitno curama bez nekretnina
Ako nisi dio toga nije te ni briga, ali masu ljudi u slicnoj poziciji izgleda. Eno u japanu ni decki ni cure ne zele, a opet preko 85% jednih i drugih kazu da zele brak. A bice se misle udavat/zenit sa 60+, bolje ikad nego nikad...
Guest- Guest
I iskreno mislim da se tu ne radi o staležu nego osjećaju kad druga strana trza na tvoje nekretnine
Imaš tako i dobrostojećih ženskih pa nanjuše muškog parazita i onda im se to zgadi pa traže nekoga tko ima koliko i ona jer takvog lika njene nekretnine nezanimaju
Imaš tako i dobrostojećih ženskih pa nanjuše muškog parazita i onda im se to zgadi pa traže nekoga tko ima koliko i ona jer takvog lika njene nekretnine nezanimaju
2014-04-11
pa krene tako a zavrsi sa stalezom. U americi su ti vec stalezi nastali npr. zna se tocno tko je gdje, nije jos ko u indiji ali postoje "nevidljivi" stalezi.RayMabus wrote:I iskreno mislim da se tu ne radi o staležu nego osjećaju kad druga strana trza na tvoje nekretnine
inace to je problem, kad vecini ljudi nije osigurana osnovna materijana egzistencija, onda se razvije ova izrazito nezdrava PIRAMIDALNA struktura u drustvu gdje imas konstantno grebanje za poziciju u visem sloju. To je prirodno u takvim uvijetima i ako imas ljude koji toga nisu svjesni, protiv toga se mozes boriti ili dizanjem standarda i uvijeta zivota ili ako bas zelis rijesiti problem jednom za svagda objasniti ljudima di je uzrok problema. Samo je ovo drugo malo teze pa onda imamo ovo sto imamo. Piramida je neodrziva dugorocno pa kihne svako malo i onda isponova a vidit cemo, treba bit optimist...
Guest- Guest
Neka kupe brodLeteca Pegla wrote:pa krene tako a zavrsi sa stalezom. U americi su ti vec stalezi nastali npr. zna se tocno tko je gdje, nije jos ko u indiji ali postoje "nevidljivi" stalezi.RayMabus wrote:I iskreno mislim da se tu ne radi o staležu nego osjećaju kad druga strana trza na tvoje nekretnine
inace to je problem, kad vecini ljudi nije osigurana osnovna materijana egzistencija, onda se razvije ova izrazito nezdrava PIRAMIDALNA struktura u drustvu gdje imas konstantno grebanje za poziciju u visem sloju. To je prirodno u takvim uvijetima i ako imas ljude koji toga nisu svjesni, protiv toga se mozes boriti ili dizanjem standarda i uvijeta zivota ili ako bas zelis rijesiti problem jednom za svagda objasniti ljudima di je uzrok problema. Samo je ovo drugo malo teze pa onda imamo ovo sto imamo. Piramida je neodrziva dugorocno pa kihne svako malo i onda isponova a vidit cemo, treba bit optimist...
2014-04-11
sta svemirski?RayMabus wrote:Neka kupe brodLeteca Pegla wrote:pa krene tako a zavrsi sa stalezom. U americi su ti vec stalezi nastali npr. zna se tocno tko je gdje, nije jos ko u indiji ali postoje "nevidljivi" stalezi.RayMabus wrote:I iskreno mislim da se tu ne radi o staležu nego osjećaju kad druga strana trza na tvoje nekretnine
ko vam je reko da mars je daleko...
Guest- Guest
Page 10 of 29 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 10 of 29