60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 15 of 29
Page 15 of 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Ko bi reko čuda da se deseStanojko wrote:Ko bi rek`o...RayMabus wrote:Ha ha ha smiri hormoneNoor wrote:malo smiri hormone i ne gledaj u njih, samo pravoRayMabus wrote:Ma završi tako da se zakačin sa izbacivačima pa onda gdje god su oni ja tamo neću trošiti svoje pareNoor wrote:
šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančim
samo vatamo crtu kad naletimo na dicu
Ovo ti je živi pakao, šta san stariji samo sve luđi luđi
Doduše nikad nisan ni bija normalan , mene vojna psihijatrica poslala kući, znači već sa devetnaest lud sto posto
I u ponedjeljak ovaj sam napravio pizdariju
Moš mislit pandurija nas zaustavlja ja pijan ko cok vraća nam osobne a ja njemu Hajduk živi vječno
Nemoran ti pričati šta je to bilo prije dva dana
Živi nered
Upa susid da će zvat policiju, nered živi čoviće
Last edited by RayMabus on 15/8/2018, 16:08; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Čekam palačinke ...dobar je ovaj dalmatinski patrijahatNoor wrote:mora se i to, malecki...prvo posao, pa onda užitak :)Qanon wrote:Noor wrote:šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančimRayMabus wrote:Vrijeme partijanja i izlaženja vani je za mene davno završilo
samo vatamo crtu kad naletimo na dicu
papir svašta trpi...pardon forum..a u pauzama između
nisam danas ni usisavala ni peglala, sutra ću...ne volim živit u svinjcu
a sada odoh na kupanje, a ti čami na forumu po ovakvom vremenu
Guest- Guest
Lik od 40 godinaRayMabus wrote:Ko bi reko čuda da se deseStanojko wrote:Ko bi rek`o...RayMabus wrote:Ha ha ha smiri hormoneNoor wrote:malo smiri hormone i ne gledaj u njih, samo pravoRayMabus wrote:
Ma završi tako da se zakačin sa izbacivačima pa onda gdje god su oni ja tamo neću trošiti svoje pare
Doduše nikad nisan ni bija normalan , mene vojna psihijatrica poslala kući, znači već sa devetnaest lud sto posto
Moš mislit pandurija nas zaustavlja ja pijan ko cok vraća nam osobne a ja njemu Hajduk živi vječno
Živi nered
Guest- Guest
To ti je bilo ovi ponedjeljakQanon wrote:Lik od 40 godinaRayMabus wrote:Ko bi reko čuda da se deseStanojko wrote:Ko bi rek`o...RayMabus wrote:Ha ha ha smiri hormoneNoor wrote:
malo smiri hormone i ne gledaj u njih, samo pravo
Živi nered
Luda kuća
Šou program
2014-04-11
Nije ti meni dosadno ne brini seRayMabus wrote:To ti je bilo ovi ponedjeljakQanon wrote:Lik od 40 godinaRayMabus wrote:Ko bi reko čuda da se deseStanojko wrote:Ko bi rek`o...RayMabus wrote:
Ha ha ha smiri hormone
Živi nered
Luda kuća
Šou program
Samo moram izbjegavati ta masovna okupljanja jer obično ispadne neki nered iz čiste pizdarije
Neznaš nikad s menom šta te čeka
Doslovno tako
2014-04-11
ja se ne kurčim,taman posla, ionako me svako malo zaustavljaju i premetačine auta, ne znam koji sam im kurac stalno sumljiv.RayMabus wrote:To ti je bilo ovi ponedjeljakQanon wrote:Lik od 40 godinaRayMabus wrote:Ko bi reko čuda da se deseStanojko wrote:Ko bi rek`o...RayMabus wrote:
Ha ha ha smiri hormone
Živi nered
Luda kuća
Šou program
Guest- Guest
Tko se kurči?
Zaustavija nas, pogleda osobne sve normalno vraća mi isprave daje u ruke a ja njemu Hajduk živi vječno
Lik raširija zjenice nezna šta će reći
Pa vratio si mi papire ugodna večer ( Hajduk živi vječno )
Zaustavija nas, pogleda osobne sve normalno vraća mi isprave daje u ruke a ja njemu Hajduk živi vječno
Lik raširija zjenice nezna šta će reći
Pa vratio si mi papire ugodna večer ( Hajduk živi vječno )
2014-04-11
Qanon wrote:melkior wrote:Ovo u Japanu nema veze sa muško-ženskim odnosima, već s industrijalizacijom ljudi, robe i usluga u terminalnoj fazi.
Ponašanje u uvjetima prenaseljenosti se mijenja, tj. prestaje se sa reprodukcijom.
Isto je zabilježeno kod štakora. Ako je populacija prevelika, ženke ne ovuliraju, ne donose nove mlade.
Kako vec Veleumno rekoh..investiranje u sexy dools,je pametna i mudra odluka..prvo,mos naruciti Custom Made,odnosno tocno po svojim zeljama,bolje reci snovima..od face do tijela..drugo..ne stare i ne habaju se kao zive zenke..sacinjene s uod silikona 4. uskoro i 5. generacije,koja se nece na dodir razlikovati od prave koze..trece...zadovoljne su i nikad ne prigovaraju..mudro shute..nadalje.....nisu ljubomorne..mos imati vise primjeraka..san svakog Mushkarca...ne mogu ti uvaliti neku bolestinu,jer nisu promiskuitetne..pametnom dovoljno..
Guest- Guest
Kako to ti sve znaš?pismejker wrote:Kako vec Veleumno rekoh..investiranje u sexy dools,je pametna i mudra odluka..prvo,mos naruciti Custom Made,odnosno tocno po svojim zeljama,bolje reci snovima..od face do tijela..drugo..ne stare i ne habaju se kao zive zenke..sacinjene s uod silikona 4. uskoro i 5. generacije,koja se nece na dodir razlikovati od prave koze..trece...zadovoljne su i nikad ne prigovaraju..mudro shute..nadalje.....nisu ljubomorne..mos imati vise primjeraka..san svakog Mushkarca...ne mogu ti uvaliti neku bolestinu,jer nisu promiskuitetne..pametnom dovoljno..
Guest- Guest
Intenzivno se interesiram..stovise..Qanon wrote:Kako to ti sve znaš?pismejker wrote:Kako vec Veleumno rekoh..investiranje u sexy dools,je pametna i mudra odluka..prvo,mos naruciti Custom Made,odnosno tocno po svojim zeljama,bolje reci snovima..od face do tijela..drugo..ne stare i ne habaju se kao zive zenke..sacinjene s uod silikona 4. uskoro i 5. generacije,koja se nece na dodir razlikovati od prave koze..trece...zadovoljne su i nikad ne prigovaraju..mudro shute..nadalje.....nisu ljubomorne..mos imati vise primjeraka..san svakog Mushkarca...ne mogu ti uvaliti neku bolestinu,jer nisu promiskuitetne..pametnom dovoljno..
Guest- Guest
pismejker wrote:Intenzivno se interesiram..stovise..Qanon wrote:Kako to ti sve znaš?pismejker wrote:Kako vec Veleumno rekoh..investiranje u sexy dools,je pametna i mudra odluka..prvo,mos naruciti Custom Made,odnosno tocno po svojim zeljama,bolje reci snovima..od face do tijela..drugo..ne stare i ne habaju se kao zive zenke..sacinjene s uod silikona 4. uskoro i 5. generacije,koja se nece na dodir razlikovati od prave koze..trece...zadovoljne su i nikad ne prigovaraju..mudro shute..nadalje.....nisu ljubomorne..mos imati vise primjeraka..san svakog Mushkarca...ne mogu ti uvaliti neku bolestinu,jer nisu promiskuitetne..pametnom dovoljno..
Pored žive Rujke?
Guest- Guest
Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razlikupismejker wrote:
Guest- Guest
pa vise kao pozeljna mashtarija.,u smislu,da je malo probati...Qanon wrote:pismejker wrote:Intenzivno se interesiram..stovise..Qanon wrote:Kako to ti sve znaš?pismejker wrote:Kako vec Veleumno rekoh..investiranje u sexy dools,je pametna i mudra odluka..prvo,mos naruciti Custom Made,odnosno tocno po svojim zeljama,bolje reci snovima..od face do tijela..drugo..ne stare i ne habaju se kao zive zenke..sacinjene s uod silikona 4. uskoro i 5. generacije,koja se nece na dodir razlikovati od prave koze..trece...zadovoljne su i nikad ne prigovaraju..mudro shute..nadalje.....nisu ljubomorne..mos imati vise primjeraka..san svakog Mushkarca...ne mogu ti uvaliti neku bolestinu,jer nisu promiskuitetne..pametnom dovoljno..
Pored žive Rujke?
Guest- Guest
Kazu japanci,citao sam na netu,da su toliko na dodir vjerodostjne,da je cudo zivo..uz to,ove koje mogu se kretati i govoriti i uciti komunicirati,cine doista korak naprijed u druzenju...jedan je japanac ih ima negdje 10 tak,i kaze da svaku od njih voli..Qanon wrote:Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razlikupismejker wrote:
e sad...ne mogu vise reci o tome,jerbo bih trebao probati..sve ostalo je samo info sa neta...
Guest- Guest
Dobro, oni su i inače poznati fetišisti. Takva kultura.pismejker wrote:Kazu japanci,citao sam na netu,da su toliko na dodir vjerodostjne,da je cudo zivo..uz to,ove koje mogu se kretati i govoriti i uciti komunicirati,cine doista korak naprijed u druzenju...jedan je japanac ih ima negdje 10 tak,i kaze da svaku od njih voli..Qanon wrote:Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razlikupismejker wrote:
e sad...ne mogu vise reci o tome,jerbo bih trebao probati..sve ostalo je samo info sa neta...
Guest- Guest
pismejker wrote:Kako vec Veleumno rekoh..investiranje u sexy dools,je pametna i mudra odluka..prvo,mos naruciti Custom Made,odnosno tocno po svojim zeljama,bolje reci snovima..od face do tijela..drugo..ne stare i ne habaju se kao zive zenke..sacinjene s uod silikona 4. uskoro i 5. generacije,koja se nece na dodir razlikovati od prave koze..trece.
sram te bilo
hahahha.. znaci nisi neki kad ti prigovaraju..zadovoljne su i nikad ne prigovaraju..mudro shute..nadalje...nisu ljubomorne..mos imati vise primjeraka..san svakog Mushkarca...ne mogu ti uvaliti neku bolestinu,jer nisu promiskuitetne..pametnom dovoljno..
ne ostaju bas odusevljene
2014-04-16
ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,Qanon wrote:pismejker wrote:Qanon wrote:Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razlikupismejker wrote:
eto sve prirodne su upravo takve
sise petica, jedre, struk bez grama celulita, utegnut, tjelo privlacno, pohotno, lice nevino i samo jedva ceka da joj se upravo ti priblizis ili koji je vec s njom
nevjerovatno.. ne bi vidija razlike
.... ni ova ne reagira ko ni ziva puno puta .... ukoliko nije uprogramirana...
immortal-
2014-04-16
Bolja je od prave miljon puta i fizički i mentalno
2014-04-11
odma osjećaj ugroze hehehehmortal wrote:ma u pravu si.. ne bi ni vidija razliku od prave,Qanon wrote:pismejker wrote:Qanon wrote:Prigušiš svitlo, ne bi ni vidija razlikupismejker wrote:
eto sve prirodne su upravo takve
sise petica, jedre, struk bez grama celulita, utegnut, tjelo privlacno, pohotno, lice nevino i samo jedva ceka da joj se upravo ti priblizis ili koji je vec s njom
nevjerovatno.. ne bi vidija razlike
.... ni ova ne reagira ko ni ziva puno puta .... ukoliko nije uprogramirana...
Guest- Guest
Page 15 of 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 15 of 29