60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Page 14 of 29
Page 14 of 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
melkior wrote:A šteta, ja sam uvijek za jedan dobar chick fight...u blatu, naravnocassanowa wrote:One se to ne mogu dogovorit. Zato postoje muškarci da to ispravno prosude.melkior wrote:To da, samo neka se prvo dogovore među sobom koja je najružnijacassanowa wrote:Kad primjetite grupu cura za susjednim stolom, platite piće samo najružnijoj, ako vam je do dekanja...i stvar riješena...
Doduše mene ta taktika nije nikad zanimala, ali imao sam kolegu kojega je....i bio je prilično uspješan.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: 60-70% mladih muškaraca u Japanu nezaintresirano za duštveni život i veze sa stvarnim ženama
Njegove pare njegova stvarcassanowa wrote:Ovaj moj kolega se vodio time da ako upali, nije bacio pare. Ono, rizik - profit. Mene to nije zanimalo...RayMabus wrote:Ni mene , bacanje para na ženski egocassanowa wrote:Kad primjetite grupu cura za susjednim stolom, platite piće samo najružnijoj, ako vam je do dekanja...i stvar riješena...
Doduše mene ta taktika nije nikad zanimala, ali imao sam kolegu kojega je....i bio je prilično uspješan.
Jednostavno neplatiš nikojoj ništa i to je sve
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tako sam i ja reko...RayMabus wrote:Njegove pare njegova stvarcassanowa wrote:Ovaj moj kolega se vodio time da ako upali, nije bacio pare. Ono, rizik - profit. Mene to nije zanimalo...RayMabus wrote:Ni mene , bacanje para na ženski egocassanowa wrote:Kad primjetite grupu cura za susjednim stolom, platite piće samo najružnijoj, ako vam je do dekanja...i stvar riješena...
Jednostavno neplatiš nikojoj ništa i to je sve
Guest- Guest
cassanowa wrote:Kad primjetite grupu cura za susjednim stolom, platite piće samo najružnijoj, ako vam je do dekanja...i stvar riješena...
Znaš ona hvalisanja, "izašla sam vani sa 30kn, pila cilu noć, a vratil sa 50kn u takujinu". E pa sad ko voli bit budala, nek izvoli.
p.s. Straj me je i pitat odakle joj još 20kn
Guest- Guest
Vrijeme partijanja i izlaženja vani je za mene davno završilo , kurac san odavno objesio o klin, legao na kauč, sve četiri u zrak i uživan
2014-04-11
Kakvi zavodnici :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Qanon wrote:cassanowa wrote:Kad primjetite grupu cura za susjednim stolom, platite piće samo najružnijoj, ako vam je do dekanja...i stvar riješena...
Znaš ona hvalisanja, "izašla sam vani sa 30kn, pila cilu noć, a vratil sa 50kn u takujinu". E pa sad ko voli bit budala, nek izvoli.
p.s. Straj me je i pitat odakle joj još 20kn
more bit da je našla na cesti
a kuži kako su se okupili na temi...ko ose na medkaya wrote:Kakvi zavodnici :)
sve stručnjaci s iskustvom, jebate
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Danas javnost određuje tko je budala s obzirom na uloženo i dobiveno. Čisti materijalizam... zato ne znam koliko je to ispravan kriterij.Qanon wrote:cassanowa wrote:Kad primjetite grupu cura za susjednim stolom, platite piće samo najružnijoj, ako vam je do dekanja...i stvar riješena...
Guest- Guest
šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančimRayMabus wrote:Vrijeme partijanja i izlaženja vani je za mene davno završilo
samo vatamo crtu kad naletimo na dicu
2017-10-06
Ma završi tako da se zakačin sa izbacivačima pa onda gdje god su oni ja tamo neću trošiti svoje pareNoor wrote:šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančimRayMabus wrote:Vrijeme partijanja i izlaženja vani je za mene davno završilo
2014-04-11
Makni ste da se opuste, mozda cujemo jos nešto :)Noor wrote:a kuži kako su se okupili na temi...ko ose na medkaya wrote:Kakvi zavodnici :)
Ludilo.. jedan pije sam, drugi gdje vidi da piju bježi, treći bari najružniju jer nije zahtjevna a četvrti nikoga jer se hoce vratiti sa 50 kuna doma..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
malo smiri hormone i ne gledaj u njih, samo pravoRayMabus wrote:Ma završi tako da se zakačin sa izbacivačima pa onda gdje god su oni ja tamo neću trošiti svoje pareNoor wrote:šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančimRayMabus wrote:Vrijeme partijanja i izlaženja vani je za mene davno završilo
2017-10-06
Noor wrote:šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančimRayMabus wrote:Vrijeme partijanja i izlaženja vani je za mene davno završilo
papir svašta trpi...pardon forum..a u pauzama između
Guest- Guest
kaya wrote:Makni ste da se opuste, mozda cujemo jos nešto :)Noor wrote:a kuži kako su se okupili na temi...ko ose na medkaya wrote:Kakvi zavodnici :)
Ludilo.. jedan pije sam, drugi gdje vidi da piju bježi, treći bari najružniju jer nije zahtjevna a četvrti nikoga jer se hoce vratiti sa 50 kuna doma..
mislila sam ić na kupanje ionako, kasnije moram doć vidjet, ovo se ne smije propustiti
Ja icno koristim crnogorski ufur "djevojko, svidjas li se ti meni, ka ja tebi?"kaya wrote:Makni ste da se opuste, mozda cujemo jos nešto :)Noor wrote:a kuži kako su se okupili na temi...ko ose na medkaya wrote:Kakvi zavodnici :)
Ha ha ha smiri hormoneNoor wrote:malo smiri hormone i ne gledaj u njih, samo pravoRayMabus wrote:Ma završi tako da se zakačin sa izbacivačima pa onda gdje god su oni ja tamo neću trošiti svoje pareNoor wrote:šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančimRayMabus wrote:Vrijeme partijanja i izlaženja vani je za mene davno završilo
Ovo ti je živi pakao, šta san stariji samo sve luđi luđi
Doduše nikad nisan ni bija normalan , mene vojna psihijatrica poslala kući, znači već sa devetnaest lud sto posto
2014-04-11
Ko bi rek`o...RayMabus wrote:Ha ha ha smiri hormoneNoor wrote:malo smiri hormone i ne gledaj u njih, samo pravoRayMabus wrote:Ma završi tako da se zakačin sa izbacivačima pa onda gdje god su oni ja tamo neću trošiti svoje pareNoor wrote:šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančimRayMabus wrote:Vrijeme partijanja i izlaženja vani je za mene davno završilo
Doduše nikad nisan ni bija normalan , mene vojna psihijatrica poslala kući, znači već sa devetnaest lud sto posto
da nije sad reka, meni prva vijestStanojko wrote:Ko bi rek`o...RayMabus wrote:Ha ha ha smiri hormoneNoor wrote:malo smiri hormone i ne gledaj u njih, samo pravoRayMabus wrote:Ma završi tako da se zakačin sa izbacivačima pa onda gdje god su oni ja tamo neću trošiti svoje pareNoor wrote:
šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančim
Guest- Guest
mora se i to, malecki...prvo posao, pa onda užitak :)Qanon wrote:Noor wrote:šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančimRayMabus wrote:Vrijeme partijanja i izlaženja vani je za mene davno završilo
papir svašta trpi...pardon forum..a u pauzama između
nisam danas ni usisavala ni peglala, sutra ću...ne volim živit u svinjcu
a sada odoh na kupanje, a ti čami na forumu po ovakvom vremenu
2017-10-06
Ko bi reko čuda da se deseStanojko wrote:Ko bi rek`o...RayMabus wrote:Ha ha ha smiri hormoneNoor wrote:malo smiri hormone i ne gledaj u njih, samo pravoRayMabus wrote:Ma završi tako da se zakačin sa izbacivačima pa onda gdje god su oni ja tamo neću trošiti svoje pareNoor wrote:
šta ti pričaš, ja još uvijek izlazim i bančim
I u ponedjeljak ovaj sam napravio pizdariju
Moš mislit pandurija nas zaustavlja ja pijan ko cok vraća nam osobne a ja njemu Hajduk živi vječno
Nemoran ti pričati šta je to bilo prije dva dana
Živi nered
Upa susid da će zvat policiju, nered živi čoviće
Last edited by RayMabus on 15/8/2018, 16:08; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 14 of 29 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29
Similar topics
» Sve više muškaraca ne želi seks sa ženama
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
» Esih danas na televiziji: ‘Ne bi dozvolila pobačaj ni silovanim ženama, transparent o srpskim ženama i djeci ne bi sankcionirala’
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Koreanci u Japanu u problemima
Page 14 of 29