Zadar: Inkvizicija ponovno radi
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zadar: Inkvizicija ponovno radi
Ajd na stranu što ne voliš crkvu ni braniteljske udruge no što je mularija radila u Crkvi i to nacugana? Nije svećenik išao po ulici nikoga mlatiti nego su oni došli na privatan posjed i napravili sranje. Znaš i sam kao pravnik da to ne ide takoKermit wrote:"priopćenje uputila Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Udruga specijalne policije "Poskoci" Zadar, te UDBDR 7. domobranske pukovnije Zadar.
"Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja dogodio se napad na župnika crkve svetog Josipa na Plovaniji, ne ulazimo u motive, ali vidimo poveznicu, na taj veliki dan napadnuta je naša vjera, naš svećenik i naš suborac koji ga je branio. Stoga osuđujemo ovaj nemili incident i dajemo punu podršku župniku don Martinu Jadrešku, inače kapelanu PU zadarske, kao i našem suborcu Jadranku Kalebu koji je također ozlijeđen dok je branio župnika od napadača. Od institucija očekujemo da postupe u ovom slučaju brzo i efikasno, zaštite naše svećenike i suborce, a počinitelje ovog nemilog događaja primjereno kazne", stoji u priopćenju."
Leb te jebo vojno krilo HDZ-a preuzima inicijativu, ima da metalike sviraju daire u podrumu
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Kermit wrote:e je napad toplom žujom, no avaj metalike mogu lagano flix busom u Lajpcigmarcellus wrote:Kermit wrote:Zapaliti sve albume Metallice i Antraxa i moliti krunicumarcellus wrote:ova dvojica su mi ko Jupiter Bem i pupovac
kmek kmek svećenik od 50 kila je nas dvojicu napao i htio nas tuć a svi su branili njega a ne nas
da malo smo mu oteli mobitel prije toga i zalili ga pivom
kmek kmek
ne spinaj bio sam i ja na metallici u zegeju pa ne napadam svećenike
pa da je pedera na prajdu napao žujom to bi bilo 20 godina robije
ma tko zna šta je tu bilotre wrote:Ajd na stranu što ne voliš crkvu ni braniteljske udruge no što je mularija radila u Crkvi i to nacugana? Nije svećenik išao po ulici nikoga mlatiti nego su oni došli na privatan posjed i napravili sranje. Znaš i sam kao pravnik da to ne ide takoKermit wrote:"priopćenje uputila Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Udruga specijalne policije "Poskoci" Zadar, te UDBDR 7. domobranske pukovnije Zadar.
"Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja dogodio se napad na župnika crkve svetog Josipa na Plovaniji, ne ulazimo u motive, ali vidimo poveznicu, na taj veliki dan napadnuta je naša vjera, naš svećenik i naš suborac koji ga je branio. Stoga osuđujemo ovaj nemili incident i dajemo punu podršku župniku don Martinu Jadrešku, inače kapelanu PU zadarske, kao i našem suborcu Jadranku Kalebu koji je također ozlijeđen dok je branio župnika od napadača. Od institucija očekujemo da postupe u ovom slučaju brzo i efikasno, zaštite naše svećenike i suborce, a počinitelje ovog nemilog događaja primjereno kazne", stoji u priopćenju."
Leb te jebo vojno krilo HDZ-a preuzima inicijativu, ima da metalike sviraju daire u podrumu
Kermit-
2014-04-17
istina to bi bio RTL direkt plus DORHmarcellus wrote:Kermit wrote:e je napad toplom žujom, no avaj metalike mogu lagano flix busom u Lajpcigmarcellus wrote:Kermit wrote:Zapaliti sve albume Metallice i Antraxa i moliti krunicumarcellus wrote:ova dvojica su mi ko Jupiter Bem i pupovac
kmek kmek svećenik od 50 kila je nas dvojicu napao i htio nas tuć a svi su branili njega a ne nas
kmek kmek
Kermit-
2014-04-17
Ali sotonisti nisu, ja sam pričao sa podosta metalika i oni većinom ne čitaju kurca, a nemaju pojma pojmice o bilo čemu osim što slušaju i koriste simbole bez pravog shvaćanja značenja, a kamoli iz zadra pekač kebaba i hamburgera
Kermit-
2014-04-17
Išao sam da vidim kako je raspoloženje u narodu
Kermit-
2014-04-17
I to je točno.Kermit wrote:Ali sotonisti nisu, ja sam pričao sa podosta metalika i oni većinom ne čitaju kurca, a nemaju pojma pojmice o bilo čemu osim što slušaju i koriste simbole bez pravog shvaćanja značenja, a kamoli iz zadra pekač kebaba i hamburgera
nemaju pojma o ničemu al to ih ne opravdava da rade sranja.
Kermit wrote:Ali sotonisti nisu, ja sam pričao sa podosta metalika i oni većinom ne čitaju kurca, a nemaju pojma pojmice o bilo čemu osim što slušaju i koriste simbole bez pravog shvaćanja značenja, a kamoli iz zadra pekač kebaba i hamburgera
ma nisu sotonisti ne mislim ni ja mda jesu....nego bezobrazna i glupa mularija...nek malo osjete pritisak zajednice, neka prekršajna kazna..
kao i opomena drugima i aj bok
i ja sam slušao sepulturu i kaj sad
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima jedan komad župnikamarcellus wrote:ovako idealno je prebit župnika u crkvi ne da nisi kriv nego te svi mediji brane a kriv je župnik jer je htio mobitelom snimit sranja koja radiš
Mladi zgodan
Njega bi bilo,idealno obljubiti
Bimarcellus wrote:Kermit wrote:e je napad toplom žujom, no avaj metalike mogu lagano flix busom u Lajpcigmarcellus wrote:Kermit wrote:Zapaliti sve albume Metallice i Antraxa i moliti krunicumarcellus wrote:ova dvojica su mi ko Jupiter Bem i pupovac
kmek kmek
Kako Marcel kaze
Strucnjak pederolog
Dakle KATOTALBANIJA
COSA NOSTRA IZ ERCEGOVNE
PLJUS POLITICARI IZ ADZEJA
OCETE SE KLADIT DA NIKAD NECEMO VISE IZACI IZ ZADNJEG MJESTA U EU
U NICEMU
COSA NOSTRA IZ ERCEGOVNE
PLJUS POLITICARI IZ ADZEJA
OCETE SE KLADIT DA NIKAD NECEMO VISE IZACI IZ ZADNJEG MJESTA U EU
U NICEMU
Sepultura je trash metal i nema veze sa sotonizmom niti malo, a i ja slušam S. hehehe tu su prije svega švedski i norveški bendovi, nešto zapadne evropa i malo SAD-e tipa Deicidepikur37 wrote:Kermit wrote:Ali sotonisti nisu, ja sam pričao sa podosta metalika i oni većinom ne čitaju kurca, a nemaju pojma pojmice o bilo čemu osim što slušaju i koriste simbole bez pravog shvaćanja značenja, a kamoli iz zadra pekač kebaba i hamburgera
ma nisu sotonisti ne mislim ni ja mda jesu....nego bezobrazna i glupa mularija...nek malo osjete pritisak zajednice, neka prekršajna kazna..
Kermit-
2014-04-17
Ima i avantgarde tu je prisutno puno ozbiljnije npr Diamanda Galas
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Sepultura je trash metal i nema veze sa sotonizmom niti malo, a i ja slušam S. hehehe tu su prije svega švedski i norveški bendovi, nešto zapadne evropa i malo SAD-e tipa Deicidepikur37 wrote:Kermit wrote:Ali sotonisti nisu, ja sam pričao sa podosta metalika i oni većinom ne čitaju kurca, a nemaju pojma pojmice o bilo čemu osim što slušaju i koriste simbole bez pravog shvaćanja značenja, a kamoli iz zadra pekač kebaba i hamburgera
To sam inače vrlo kratko slušao, kao mulac kao i ova balavurdija...
metal mi je inače vrlo brzo ohladio kao priglupa ikonografija i vrlo prosta glazna i stil..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mada po meni u sotonizam pravi mogu ući O9A, temple of seth, tantrički budizam, aghore, wika kultovi i to ne svi, te vrlo mogućno OTO, thelemiti, gnostičke slijedbe, procesne crkve etc. te solarni i ini kultovi po SAD-u...La Vey i njegova Crkva u biti nije sotonizam već egzbicionizam, osim Boyd Ricea...a tkz. sotonistička biblija je manifest nekog para individualizma, sa posuđenim načelima
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:Kermit wrote:Sepultura je trash metal i nema veze sa sotonizmom niti malo, a i ja slušam S. hehehe tu su prije svega švedski i norveški bendovi, nešto zapadne evropa i malo SAD-e tipa Deicidepikur37 wrote:Kermit wrote:Ali sotonisti nisu, ja sam pričao sa podosta metalika i oni većinom ne čitaju kurca, a nemaju pojma pojmice o bilo čemu osim što slušaju i koriste simbole bez pravog shvaćanja značenja, a kamoli iz zadra pekač kebaba i hamburgera
To sam inače vrlo kratko slušao, kao mulac kao i ova balavurdija...
metal mi je inače vrlo brzo ohladio kao priglupa ikonografija i vrlo prosta glazna i stil..
Kermit-
2014-04-17
U biti sada sotonisti djeluju ponajviše iz ekstremno desnih organizacija bili trumpovaca, nacista, white power, combat 88 ili mnoštva drugih polukultova, a mogu reći da su jako opasni sada su pohvatali jedan gorto u Švabiji koji je ubio preko 18 kebaba
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Je li vrijeme da Zadar ponovno postane glavni grad Dalmacije ?
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
Page 4 of 6