Zadar: Inkvizicija ponovno radi
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Zadar: Inkvizicija ponovno radi
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3238587/ispovijest-mladica-optuzenog-za-sotonizam-cijeli-grad-me-zeli-lincovati-a-ja-sam-se-samo-branio-od-svecenika/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic
Kermit-
2014-04-17
Re: Zadar: Inkvizicija ponovno radi
Hehe još policojski kapelan, pa ako je malom život mio bolje da bega jer će završiti ko u Tijuani
Kermit-
2014-04-17
Crkva je u debelom talu sa kriminalcima i HDZom tako da mogu što žele, jebu majku svima koji im se ne sviđaju...
Kermit-
2014-04-17
Sotonizam je vjerojatno što sluša Iron Maiden i ne mrzi Serbe
Kermit-
2014-04-17
Nemoš to ni odgojit drugačije nego stolcom po leđima.
Demografija Zadra se promijenila a i time nivo ponašanja, prosječni IQ
U toj sam zupi, bas bio u lokalnom kaficu raspitati se o slucaju. Mularija treba znat da ne moze po crkvi srat.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:U toj sam zupi, bas bio u lokalnom kaficu raspitati se o slucaju. Mularija treba znat da ne moze po crkvi srat.
...zato pljuju po Pussy Riot, ali ovdje je to ok. Mislim, blaćenje Crkve kao takve. Pokazivanje i fotografiranje pizde na oltaru je kultura jelte... ( DU)
Guest- Guest
mali sere, upali su u crkvu, polijevali vjernike pivom, kad je to javljeno župniku on je došao i onda su mu oteli mobitel i ozlijedili ga i sad seru da su nedužne žrtve...
da, oni su svaki dan tamo i to je njihovo dvorište a ne prepoznaju župnika...
da, nisu oni ništa krivi jadni
pa da su to napravili u pravoslavnoj crkvi sad bi svi mediji ih pribili na križ da su ustaška govna... ovako svi ih mediji brane, jer prebit župnika je ok
to je ionako pedofil
da su to napravili novinaru slobodanke ne da ih nitko ne bi branio nego bi razapeli i njegovog starog i sve
pa da su to napravili u pravoslavnoj crkvi sad bi svi mediji ih pribili na križ da su ustaška govna... ovako svi ih mediji brane, jer prebit župnika je ok
to je ionako pedofil
da su to napravili novinaru slobodanke ne da ih nitko ne bi branio nego bi razapeli i njegovog starog i sve
ovako idealno je prebit župnika u crkvi ne da nisi kriv nego te svi mediji brane a kriv je župnik jer je htio mobitelom snimit sranja koja radiš
Pije mali mlijeko i jogurt, al po crkvi prolijeva pivo....aj u pm...i što reče ne prepoznaje župnika.
Neka sad osjeti pritisak sredine za idiotizam.
Neka sad osjeti pritisak sredine za idiotizam.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kofeinče ti imaš sreće da nisi u Plovinjama jer bi tamo bio satanistakofein wrote:epikur37 wrote:U toj sam zupi, bas bio u lokalnom kaficu raspitati se o slucaju. Mularija treba znat da ne moze po crkvi srat.
...zato pljuju po Pussy Riot, ali ovdje je to ok. Mislim, blaćenje Crkve kao takve. Pokazivanje i fotografiranje pizde na oltaru je kultura jelte... ( DU)
Kermit-
2014-04-17
Pa nije to sotonizam sve da je istinamarcellus wrote:mali sere, upali su u crkvu, polijevali vjernike pivom, kad je to javljeno župniku on je došao i onda su mu oteli mobitel i ozlijedili ga i sad seru da su nedužne žrtve...
to je ionako pedofil
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Kofeinče ti imaš sreće da nisi u Plovinjama jer bi tamo bio satanistakofein wrote:epikur37 wrote:U toj sam zupi, bas bio u lokalnom kaficu raspitati se o slucaju. Mularija treba znat da ne moze po crkvi srat.
Ma daj, jedino da nosim kaubojke s izvezenim Bafometom.
Guest- Guest
Slušaš đez i metalike, župnik bi to prvo ekskomunicirao, a onda u ritmu Mate Bulića završio bi u podrumu isusovačkog kazamatakofein wrote:Kermit wrote:Kofeinče ti imaš sreće da nisi u Plovinjama jer bi tamo bio satanistakofein wrote:epikur37 wrote:U toj sam zupi, bas bio u lokalnom kaficu raspitati se o slucaju. Mularija treba znat da ne moze po crkvi srat.
Ma daj, jedino da nosim kaubojke s izvezenim Bafometom.
Kermit-
2014-04-17
" Imam dugu kosu i tetovaže svojih omiljenih bendova."
Sapient sat...
Sapient sat...
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Pa nije to sotonizam sve da je istinamarcellus wrote:mali sere, upali su u crkvu, polijevali vjernike pivom, kad je to javljeno župniku on je došao i onda su mu oteli mobitel i ozlijedili ga i sad seru da su nedužne žrtve...
to je ionako pedofil
istina je, a i nije problem u sotonizmu nego u napadu iz mržnje
"priopćenje uputila Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Udruga specijalne policije "Poskoci" Zadar, te UDBDR 7. domobranske pukovnije Zadar.
"Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja dogodio se napad na župnika crkve svetog Josipa na Plovaniji, ne ulazimo u motive, ali vidimo poveznicu, na taj veliki dan napadnuta je naša vjera, naš svećenik i naš suborac koji ga je branio. Stoga osuđujemo ovaj nemili incident i dajemo punu podršku župniku don Martinu Jadrešku, inače kapelanu PU zadarske, kao i našem suborcu Jadranku Kalebu koji je također ozlijeđen dok je branio župnika od napadača. Od institucija očekujemo da postupe u ovom slučaju brzo i efikasno, zaštite naše svećenike i suborce, a počinitelje ovog nemilog događaja primjereno kazne", stoji u priopćenju."
Leb te jebo vojno krilo HDZ-a preuzima inicijativu, ima da metalike sviraju daire u podrumu
"Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja dogodio se napad na župnika crkve svetog Josipa na Plovaniji, ne ulazimo u motive, ali vidimo poveznicu, na taj veliki dan napadnuta je naša vjera, naš svećenik i naš suborac koji ga je branio. Stoga osuđujemo ovaj nemili incident i dajemo punu podršku župniku don Martinu Jadrešku, inače kapelanu PU zadarske, kao i našem suborcu Jadranku Kalebu koji je također ozlijeđen dok je branio župnika od napadača. Od institucija očekujemo da postupe u ovom slučaju brzo i efikasno, zaštite naše svećenike i suborce, a počinitelje ovog nemilog događaja primjereno kazne", stoji u priopćenju."
Leb te jebo vojno krilo HDZ-a preuzima inicijativu, ima da metalike sviraju daire u podrumu
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Je li vrijeme da Zadar ponovno postane glavni grad Dalmacije ?
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
Page 1 of 6