Zadar: Inkvizicija ponovno radi
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zadar: Inkvizicija ponovno radi
Toj većini bolje zakazite posjet zubaru..epikur37 wrote:U zd nema mrdanja...neka se osjeti pritisak većine
eno neki dan otkazalo gejevima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kad bi bilo moguće. Nažalost taj šljam će tu ostat radit sranja i glumit žrtve kad dobiju po pički.Kermit wrote:traktorijada za Satanjare i metalikemarcellus wrote:kaja wrote:Da?marcellus wrote:Kermit wrote:"priopćenje uputila Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Udruga specijalne policije "Poskoci" Zadar, te UDBDR 7. domobranske pukovnije Zadar.
"Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja dogodio se napad na župnika crkve svetog Josipa na Plovaniji, ne ulazimo u motive, ali vidimo poveznicu, na taj veliki dan napadnuta je naša vjera, naš svećenik i naš suborac koji ga je branio. Stoga osuđujemo ovaj nemili incident i dajemo punu podršku župniku don Martinu Jadrešku, inače kapelanu PU zadarske, kao i našem suborcu Jadranku Kalebu koji je također ozlijeđen dok je branio župnika od napadača. Od institucija očekujemo da postupe u ovom slučaju brzo i efikasno, zaštite naše svećenike i suborce, a počinitelje ovog nemilog događaja primjereno kazne", stoji u priopćenju."
Leb te jebo vojno krilo HDZ-a preuzima inicijativu, ima da metalike sviraju daire u podrumu
ovdje se ne radi o muzici nego fizičkom napadu na svećenika
A o čemu se radi kada das informacije o počinitelju u javnost?
a ko je dao informacije? Svjedoci, naravno, ne crkva.
njihova stvar i njihovo pravo, svi znaju ko su ta dva mamlaza
Kermit wrote:Je nema, 1991. svi utekli od četnika, ono kolektivni godišnji hehehe da nije slavonaca ti bi kod Dode na banjalučkom univerzitetu u zadru predavao ONO i DSZepikur37 wrote:U zd nema mrdanja...neka se osjeti pritisak većine
je pa da vi slavonci ste oslobodili dalmaciju, zagrepčanci čuvali srednju bosnu a bosanci branili slavoniju...
idi be
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nema veze ti si tada bio na študiranju kod čika Šoroša, mnogo si učio u biblioteka hehehepikur37 wrote:Kermit wrote:Je nema, 1991. svi utekli od četnika, ono kolektivni godišnji hehehe da nije slavonaca ti bi kod Dode na banjalučkom univerzitetu u zadru predavao ONO i DSZepikur37 wrote:U zd nema mrdanja...neka se osjeti pritisak većine
je pa da vi slavonci ste oslobodili dalmaciju, zagrepčanci čuvali srednju bosnu a bosanci branili slavoniju...
idi be
Kermit-
2014-04-17
Samo je i Tompson metalika jebo sliku svoju
Kermit-
2014-04-17
ova dvojica su mi ko Jupiter Bem i pupovac
kmek kmek svećenik od 50 kila je nas dvojicu napao i htio nas tuć a svi su branili njega a ne nas
da malo smo mu oteli mobitel prije toga i zalili ga pivom
kmek kmek
kmek kmek svećenik od 50 kila je nas dvojicu napao i htio nas tuć a svi su branili njega a ne nas
kmek kmek
Ma di bokte, pa sada nema metalika niti 5% kao prije 15-30 godina, svi slušaju Cecu, Sinana i Rastudanni1 wrote:Kad bi bilo moguće. Nažalost taj šljam će tu ostat radit sranja i glumit žrtve kad dobiju po pički.Kermit wrote:traktorijada za Satanjare i metalikemarcellus wrote:kaja wrote:Da?marcellus wrote:
ovdje se ne radi o muzici nego fizičkom napadu na svećenika
A o čemu se radi kada das informacije o počinitelju u javnost?
a ko je dao informacije? Svjedoci, naravno, ne crkva.
njihova stvar i njihovo pravo, svi znaju ko su ta dva mamlaza
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Nema veze ti si tada bio na študiranju kod čika Šoroša, mnogo si učio u biblioteka hehehepikur37 wrote:Kermit wrote:Je nema, 1991. svi utekli od četnika, ono kolektivni godišnji hehehe da nije slavonaca ti bi kod Dode na banjalučkom univerzitetu u zadru predavao ONO i DSZepikur37 wrote:U zd nema mrdanja...neka se osjeti pritisak većine
idi be
pa baš tako...dežurni knjiški moljac u to doba
2015-08-06
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Zapaliti sve albume Metallice i Antraxa i moliti krunicumarcellus wrote:ova dvojica su mi ko Jupiter Bem i pupovac
kmek kmek
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:Kermit wrote:Nema veze ti si tada bio na študiranju kod čika Šoroša, mnogo si učio u biblioteka hehehepikur37 wrote:Kermit wrote:Je nema, 1991. svi utekli od četnika, ono kolektivni godišnji hehehe da nije slavonaca ti bi kod Dode na banjalučkom univerzitetu u zadru predavao ONO i DSZepikur37 wrote:U zd nema mrdanja...neka se osjeti pritisak većine
idi be
daj me nazovi ako imaš kakve info iz prve ruke o tome tko što itd
marcellus wrote:epikur37 wrote:Kermit wrote:Nema veze ti si tada bio na študiranju kod čika Šoroša, mnogo si učio u biblioteka hehehepikur37 wrote:Kermit wrote:
Je nema, 1991. svi utekli od četnika, ono kolektivni godišnji hehehe da nije slavonaca ti bi kod Dode na banjalučkom univerzitetu u zadru predavao ONO i DSZ
idi be
javit ću ti na pp ali nije ni bitno ime i prezime...
2015-08-06
Kermit wrote:Zapaliti sve albume Metallice i Antraxa i moliti krunicumarcellus wrote:ova dvojica su mi ko Jupiter Bem i pupovac
kmek kmek
ne spinaj bio sam i ja na metallici u zegeju pa ne napadam svećenike
Ti ko Pljenki 1991 čekao da vidiš tko će megdan da dobije pa da se pridružiš slavlju heheh e lukavi bosnacepikur37 wrote:Kermit wrote:Nema veze ti si tada bio na študiranju kod čika Šoroša, mnogo si učio u biblioteka hehehepikur37 wrote:Kermit wrote:Je nema, 1991. svi utekli od četnika, ono kolektivni godišnji hehehe da nije slavonaca ti bi kod Dode na banjalučkom univerzitetu u zadru predavao ONO i DSZepikur37 wrote:U zd nema mrdanja...neka se osjeti pritisak većine
idi be
Kermit-
2014-04-17
Neven Ocelli je metalikaepikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Kermit wrote:Nema veze ti si tada bio na študiranju kod čika Šoroša, mnogo si učio u biblioteka hehehepikur37 wrote:
idi be
javit ću ti na pp ali nije ni bitno ime i prezime...
Kermit-
2014-04-17
e je napad toplom žujom, no avaj metalike mogu lagano flix busom u Lajpcigmarcellus wrote:Kermit wrote:Zapaliti sve albume Metallice i Antraxa i moliti krunicumarcellus wrote:ova dvojica su mi ko Jupiter Bem i pupovac
kmek kmek
Kermit-
2014-04-17
Možda bi i otišli kad bi imali za kartu. A tamo baš takve jedva čekaju, takvi svima trebaju glupi pijani i beskorisni. Dobro došli svugdje u svijetu.Kermit wrote:e je napad toplom žujom, no avaj metalike mogu lagano flix busom u Lajpcigmarcellus wrote:Kermit wrote:Zapaliti sve albume Metallice i Antraxa i moliti krunicumarcellus wrote:ova dvojica su mi ko Jupiter Bem i pupovac
kmek kmek
salixyule9 • a day ago
“Ljudi moji, ma kakvi sotonisti, moj je sin obožavatelj metal glazbe"
A je li. Nije samo naopako okrenuti kriz vec i broj 666. Cisti sotonizam. Taj caca ili nije svjestan ili namjerno laze. Divan uzor.
[*][url=https://disqus.com/embed/comments/?base=default&f=narodhr&t_i=691943 https%3a%2f%2fnarod.hr%2f%3fp%3d691943&t_u=https%3A%2F%2Fnarod.hr%2Fkultura%2Fnapadaci-na-zupnika-kaznjeni-sa-150-kn-otac-jednog-od-njih-brani-sina-on-je-metalac-koji-pije-mlijeko&t_e=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&t_d=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&t_t=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&s_o=default#]8 [/url] [url=https://disqus.com/embed/comments/?base=default&f=narodhr&t_i=691943 https%3a%2f%2fnarod.hr%2f%3fp%3d691943&t_u=https%3A%2F%2Fnarod.hr%2Fkultura%2Fnapadaci-na-zupnika-kaznjeni-sa-150-kn-otac-jednog-od-njih-brani-sina-on-je-metalac-koji-pije-mlijeko&t_e=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&t_d=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&t_t=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&s_o=default#][/url]
A je li. Nije samo naopako okrenuti kriz vec i broj 666. Cisti sotonizam. Taj caca ili nije svjestan ili namjerno laze. Divan uzor.
[*][url=https://disqus.com/embed/comments/?base=default&f=narodhr&t_i=691943 https%3a%2f%2fnarod.hr%2f%3fp%3d691943&t_u=https%3A%2F%2Fnarod.hr%2Fkultura%2Fnapadaci-na-zupnika-kaznjeni-sa-150-kn-otac-jednog-od-njih-brani-sina-on-je-metalac-koji-pije-mlijeko&t_e=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&t_d=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&t_t=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&s_o=default#]8 [/url] [url=https://disqus.com/embed/comments/?base=default&f=narodhr&t_i=691943 https%3a%2f%2fnarod.hr%2f%3fp%3d691943&t_u=https%3A%2F%2Fnarod.hr%2Fkultura%2Fnapadaci-na-zupnika-kaznjeni-sa-150-kn-otac-jednog-od-njih-brani-sina-on-je-metalac-koji-pije-mlijeko&t_e=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&t_d=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&t_t=Napada%C4%8Di na %C5%BEupnika ka%C5%BEnjeni sa 150 kn%3A Otac jednog od njih brani sina %E2%80%93 %E2%80%98on je metalac koji pije mlijeko%e2%80%99&s_o=default#][/url]
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:salixyule9 • a day ago
Kermit-
2014-04-17
Ajd na stranu što ne voliš crkvu ni braniteljske udruge no što je mularija radila u Crkvi i to nacugana? Nije svećenik išao po ulici nikoga mlatiti nego su oni došli na privatan posjed i napravili sranje. Znaš i sam kao pravnik da to ne ide takoKermit wrote:"priopćenje uputila Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Udruga specijalne policije "Poskoci" Zadar, te UDBDR 7. domobranske pukovnije Zadar.
"Na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja dogodio se napad na župnika crkve svetog Josipa na Plovaniji, ne ulazimo u motive, ali vidimo poveznicu, na taj veliki dan napadnuta je naša vjera, naš svećenik i naš suborac koji ga je branio. Stoga osuđujemo ovaj nemili incident i dajemo punu podršku župniku don Martinu Jadrešku, inače kapelanu PU zadarske, kao i našem suborcu Jadranku Kalebu koji je također ozlijeđen dok je branio župnika od napadača. Od institucija očekujemo da postupe u ovom slučaju brzo i efikasno, zaštite naše svećenike i suborce, a počinitelje ovog nemilog događaja primjereno kazne", stoji u priopćenju."
Leb te jebo vojno krilo HDZ-a preuzima inicijativu, ima da metalike sviraju daire u podrumu
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Je li vrijeme da Zadar ponovno postane glavni grad Dalmacije ?
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» Redakcija Buzina u Indexu ponovno radi
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
Page 3 of 6