Pizonovi ne mogu bez Jadrana
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pizonovi ne mogu bez Jadrana
epikur37 wrote:Nisam ih bas primijetio....vise ima tajlandjana nego srba ako se orijentiramo po ekavici za identifikaciju
U Zadru ih nema ko u Dubrovniku... Skoknu iz Crne Gore
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Iznimno blesav narod , u japankama idu na Velebit ili pred oluju isplovljavaju na pedalini i ni užasnut izraz lica prisutnih ih ne moze smesti u naumu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:To trebaš pitati gorsku službu spašavanja.Serbia Strong wrote:a gde su česi?
i čehinje...
to mi nikada nije bilo jasno, dođeš na more, a odeš da se ukačiš u neke gudure...
Guest- Guest
Zadar
U noći s ponedjeljka na utorak, oko 3 sata u noćnom klubu Ledana došlo je do tučnjave. 24-godišnji konobar odbio je poslužiti 25-godišnjeg Britanca koji je navodno bio bezobrazan te vrijeđao 24-godišnjaka koji ga je udario šakom.
Oba mladića su privedena; konobaru je u krvi izmjeren 1 promil, a gostu 0,9 promila alkohola. Slijede im optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira.
------------------------------------------
Konobar pijaniji od gosta :)))
U noći s ponedjeljka na utorak, oko 3 sata u noćnom klubu Ledana došlo je do tučnjave. 24-godišnji konobar odbio je poslužiti 25-godišnjeg Britanca koji je navodno bio bezobrazan te vrijeđao 24-godišnjaka koji ga je udario šakom.
Oba mladića su privedena; konobaru je u krvi izmjeren 1 promil, a gostu 0,9 promila alkohola. Slijede im optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira.
------------------------------------------
Konobar pijaniji od gosta :)))
Evo napisala ti. Oni kao da nisu svjesni da priroda moze biti zajebana .Serbia Strong wrote:kaja wrote:To trebaš pitati gorsku službu spašavanja.Serbia Strong wrote:a gde su česi?
i čehinje...
to mi nikada nije bilo jasno, dođeš na more, a odeš da se ukačiš u neke gudure...
Ko muhe ginu..
2015-08-15
CRO 1 : 0 ENGYehudim wrote:[size=48]Zadar[/size]
[size=48]U noći s ponedjeljka na utorak, oko 3 sata u noćnom klubu Ledana došlo je do tučnjave. 24-godišnji konobar odbio je poslužiti 25-godišnjeg Britanca koji je navodno bio bezobrazan te vrijeđao 24-godišnjaka koji ga je udario šakom.[/size]
[size=48]Oba mladića su privedena; konobaru je u krvi izmjeren 1 promil, a gostu 0,9 promila alkohola. Slijede im optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira.[/size]
[size=48]------------------------------------------[/size]
[size=48] Konobar pijaniji od gosta :)))[/size]
U svemu ih tučemo...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Česi su non stop na nekim izletima i šumama barem kad sam bio u pragu i brnu, subotom valjda cijeli grad tumara okoloSerbia Strong wrote:kaja wrote:To trebaš pitati gorsku službu spašavanja.Serbia Strong wrote:a gde su česi?
i čehinje...
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Česi su non stop na nekim izletima i šumama barem kad sam bio u pragu i brnu, subotom valjda cijeli grad tumara okoloSerbia Strong wrote:kaja wrote:To trebaš pitati gorsku službu spašavanja.Serbia Strong wrote:a gde su česi?
i čehinje...
ma ok, super je da za vikend ne sediš kod kuće nego odeš negde u prirodu. ali kada si na moru, budi na moru na čoveče-koj ćeš đavo u šuške?
Guest- Guest
Dosadi plaža, ima okolo nacionalnih parkova pa idu.Serbia Strong wrote:Kermit wrote:Česi su non stop na nekim izletima i šumama barem kad sam bio u pragu i brnu, subotom valjda cijeli grad tumara okoloSerbia Strong wrote:kaja wrote:To trebaš pitati gorsku službu spašavanja.Serbia Strong wrote:a gde su česi?
i čehinje...
ma ok, super je da za vikend ne sediš kod kuće nego odeš negde u prirodu. ali kada si na moru, budi na moru na čoveče-koj ćeš đavo u šuške?
Međutim u japankama .
2015-08-15
kaja wrote:Dosadi plaža, ima okolo nacionalnih parkova pa idu.Serbia Strong wrote:Kermit wrote:Česi su non stop na nekim izletima i šumama barem kad sam bio u pragu i brnu, subotom valjda cijeli grad tumara okoloSerbia Strong wrote:kaja wrote:
To trebaš pitati gorsku službu spašavanja.
Međutim u japankama .
ako ti dosadi plaža, idi malo u sobu na sirotinjsku zabavu pa se vrati...
Guest- Guest
prije nekoliko godina otisao malo na planinarenje na dinaru...naravno obucen kako spada..ruksak pun svega i svacega ako zapnem..i tako ja i susjed vrludamo dinarskim bespucima..i bog te nejebo negdje kod crnog vrha na dinari tamo blizu uništa...vidimo nekakvu grupu ljudi...njih cetri,pet...slovaci...ono neko u tenisicama neko u natikacama...svi kratke hlace..majice bez rukava..poneko je imao ruksak..dosli oni do nas..sasusene usnice..nekima i modre...ispucana lica..traze vode,klope...kazu citav dan traze nacin da s espuste i lutaju dinarom..jebote oni ostavuili auto u bitelicu dvadesetka kilometara udaljenom..mislili su samo ono na 'dva sata' malo 'prosetati'..a zalutali ohohoho...potrosili baterije od mobitela..slab signal..imali su enviđenu srecu da su naletili an mene i pajdu..i dio dinare koji je ajmo reci ne tako teskog pejzaza a i selo unista su bila blizu...bog mater..mislim ono dvadeset kilometara su zalutali..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ni ja ne volim biti na moru nego odem u brdo, meni nije jasni tko voli ležati na suncu sa 500 ljudiSerbia Strong wrote:Kermit wrote:Česi su non stop na nekim izletima i šumama barem kad sam bio u pragu i brnu, subotom valjda cijeli grad tumara okoloSerbia Strong wrote:kaja wrote:To trebaš pitati gorsku službu spašavanja.Serbia Strong wrote:a gde su česi?
i čehinje...
Kermit-
2014-04-17
tuljaniKermit wrote:Ni ja ne volim biti na moru nego odem u brdo, meni nije jasni tko voli ležati na suncu sa 500 ljudiSerbia Strong wrote:Kermit wrote:Česi su non stop na nekim izletima i šumama barem kad sam bio u pragu i brnu, subotom valjda cijeli grad tumara okoloSerbia Strong wrote:kaja wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kermit wrote:Ni ja ne volim biti na moru nego odem u brdo, meni nije jasni tko voli ležati na suncu sa 500 ljudi
2018-04-10
Nažalost Jadran je dobar samo u proljeće ili jesen... Ljeti je prevelika gužva...
2018-04-10
Haha .Serbia Strong wrote:kaja wrote:Dosadi plaža, ima okolo nacionalnih parkova pa idu.Serbia Strong wrote:Kermit wrote:Česi su non stop na nekim izletima i šumama barem kad sam bio u pragu i brnu, subotom valjda cijeli grad tumara okoloSerbia Strong wrote:
Međutim u japankama .
ako ti dosadi plaža, idi malo u sobu na sirotinjsku zabavu pa se vrati...
2015-08-15
Užas...Hektorović wrote:Kermit wrote:Ni ja ne volim biti na moru nego odem u brdo, meni nije jasni tko voli ležati na suncu sa 500 ljudi
Kermit-
2014-04-17
na mojoj plazi cijeli zivot nije bilo turista...samo domaci.
sad se odjednom stvorilo turista vise nego domacih
pitam Amera - kako je nasao bas tu plazu, kad ima i vecih i ljepsih.
veli - bio u Spanjolskoj i iz dosade gledao u Mobitel, di bi jos mogao ic, a gdje ima dobrih biciklistickih staza.
Prstom nekako nabasao na Rijeku, googlao i nasao sve sto mu treba, tako i ovu plazu. Eno ga vec tri mjeseca na istom mjestu skoro svaki dan. Jedino kad ide biciklom na Grobinstinu i Cicariju ga nema na plazi.
sad se odjednom stvorilo turista vise nego domacih
pitam Amera - kako je nasao bas tu plazu, kad ima i vecih i ljepsih.
veli - bio u Spanjolskoj i iz dosade gledao u Mobitel, di bi jos mogao ic, a gdje ima dobrih biciklistickih staza.
Prstom nekako nabasao na Rijeku, googlao i nasao sve sto mu treba, tako i ovu plazu. Eno ga vec tri mjeseca na istom mjestu skoro svaki dan. Jedino kad ide biciklom na Grobinstinu i Cicariju ga nema na plazi.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Kermit wrote:Ni ja ne volim biti na moru nego odem u brdo, meni nije jasni tko voli ležati na suncu sa 500 ljudiSerbia Strong wrote:Kermit wrote:Česi su non stop na nekim izletima i šumama barem kad sam bio u pragu i brnu, subotom valjda cijeli grad tumara okoloSerbia Strong wrote:kaja wrote:
ceo dan sam na plazi kada sam na moru, i podelim ga na nekoliko etapa. odmah se udje u vodu, budem jedno sat vremena unutra-vratim se procitam novine, ponovo u vodu, pa jedno 2 sata knjiga ili neka strucna literatura, pa opet voda, posle vode malo u bar i opet voda i onda lagano kuci.
u takvoj konstrukciji ti prodje deset sati pre nego trepnes...
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
Page 4 of 6