Pizonovi ne mogu bez Jadrana
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pizonovi ne mogu bez Jadrana
kofein wrote:Vidim da se vi Srbijanci smatrate nekim faktorom i u turizmu. Ego trip u priči ne jenjava. Nebeski turisti ....
Kako li si došao do cifre od 10 mlrd ?
Sve ovo sto ide po Grckoj, Turska, Egipat, Tunis, Spanija, CG, ranije je tu dolazilo.
Sada, odnesu sveze eure drugima a vi mlatite muve sa Tomsonom, on doduse lovu.
Ja Sam dolazio 7 godina u isto mesto na Makarskoj Rivije i nakon pocetka rata, nikad vise nismo otisli.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vuksadinare wrote:Ima srba podosta...cak koji i ekavicu pricaju..u Omisu ove godine i najvise naspram prethodnih godina..cuo sam da ej neki srpski lovas kupio neki manji hotel...ne mogu to tvrditi ali cuo sam u omisu da se govori o tome...
Odi u DU, kažem obično su baš agresivno bučni, kao da žele da ih svi čuju... i nikome ništa...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Serbinho-3 wrote:Spinovanje, fali turista, pa daj Srbe.
Vidim Tasos na booking.com rasprodat.
Gde idu nasi, nema slobodnih kapaciteta a HR recimo da je izgubila jedno 10 milijardi od Srba za ove godine.
nije izgubila ništa jer su svi kapaciteti puni već godinama.
a iskreno ima i gostiju koji bolje troše od vas. Nije da ne volite pokazat da se ima, da se može. Nije da ne volite potrošit, volite. Al nije baš da vas puno ima koji imate.
Serbinho-3 wrote:kofein wrote:Vidim da se vi Srbijanci smatrate nekim faktorom i u turizmu. Ego trip u priči ne jenjava. Nebeski turisti ....
Kako li si došao do cifre od 10 mlrd ?
Sve ovo sto ide po Grckoj, Turska, Egipat, Tunis, Spanija, CG, ranije je tu dolazilo.
Sada, odnesu sveze eure drugima a vi mlatite muve sa Tomsonom, on doduse lovu.
Ja Sam dolazio 7 godina u isto mesto na Makarskoj Rivije i nakon pocetka rata, nikad vise nismo otisli.
Pih, kad nemaš muda. Stanojko je bio i nakon rata, doduše u kontinentalnom posjetu pitoresknom mjestu Zelina među Zengama. Ništa mu ne fali vidim. No, vi bukači stvarate jednu sasvim lažnu sliku da Srbijanaca turista u Hrvatskoj nema. Ima ih ima.... Uživaju ljudi i troše svoje pare
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
dzango wrote:Svim Srbima je najbliža Grčkа како god okreneš.Hektorović wrote:Pa Srbi iz BiH uglavnom idu u HR
Drugo je što je južnoj Srbiji ipak bliža Grčka, a centralnoj Crna Gora... a navodno i povoljnija...
meni je grčka 5 sati vožnje (1. prst), ali mi se više ne daje 5€ za točeno pivo i 4.5€ za kapućino.
španija je majka i za turizam i za gastronomiju...
Guest- Guest
Meni bas drago vidjeti Srbe na moru , draže nego Engleze, Talijane , njemce i ostale.
Dobro malo propaganda Pogane Gubice radi svoje, oni ne smiju navijati za Vatrene, ne smiju se tu kupati pa valjda samo odvažnije dođu da ne postanu državni neprijatelj, ili oni kojima se jebe živo..
Dobro malo propaganda Pogane Gubice radi svoje, oni ne smiju navijati za Vatrene, ne smiju se tu kupati pa valjda samo odvažnije dođu da ne postanu državni neprijatelj, ili oni kojima se jebe živo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Meni bas drago vidjeti Srbe na moru , draže nego Engleze, Talijane , njemce i ostale.
2015-08-15
pa ja imam u omisu susjede srbe..tj..dva stana dalej covjek zivi u austriji a iam stan pa ga iznajmljuje preko ljeta...tako godinama iznajmljuje bracnom paru iz srbije iz panceva...ono sve ok....nitko nikad niej nekom rekao ruznu rijec...muski clan te obitelji igra sah ispred zgrade sa nama...niti o politici pricamo..vise ono klasicne stvari..sport,gdje se dobro ejde i pije....tako da...ni's ja nemam protiv srba...cak moze imati i svoj stav...jedino bi imao protiv ako iam stav ala Suljo,vulin,dacic...ili da je bahat..kaja wrote:Meni bas drago vidjeti Srbe na moru , draže nego Engleze, Talijane , njemce i ostale.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja wrote:Meni bas drago vidjeti Srbe na moru , draže nego Engleze, Talijane , njemce i ostale.
meni bi bas drago bilo tebe videti na moru...
Guest- Guest
Ne znam baš, jadran je preskup serbima zapravo i hrvatima ako nemaju smještaj tako da je ovo više tegla krastavaca
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:pa ja imam u omisu susjede srbe..tj..dva stana dalej covjek zivi u austriji a iam stan pa ga iznajmljuje preko ljeta...tako godinama iznajmljuje bracnom paru iz srbije iz panceva...ono sve ok....nitko nikad niej nekom rekao ruznu rijec...muski clan te obitelji igra sah ispred zgrade sa nama...niti o politici pricamo..vise ono klasicne stvari..sport,gdje se dobro ejde i pije....tako da...ni's ja nemam protiv srba...cak moze imati i svoj stav...jedino bi imao protiv ako iam stav ala Suljo,vulin,dacic...ili da je bahat..kaja wrote:Meni bas drago vidjeti Srbe na moru , draže nego Engleze, Talijane , njemce i ostale.
od pančevca teško čovek može da ispadne...
Guest- Guest
Nisam ih bas primijetio....vise ima tajlandjana nego srba ako se orijentiramo po ekavici za identifikaciju
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa ajd reci , da je njemac ne bi s njim prozborio vjerojatno. Pa i da znas njemački .vuksadinare wrote:pa ja imam u omisu susjede srbe..tj..dva stana dalej covjek zivi u austriji a iam stan pa ga iznajmljuje preko ljeta...tako godinama iznajmljuje bracnom paru iz srbije iz panceva...ono sve ok....nitko nikad niej nekom rekao ruznu rijec...muski clan te obitelji igra sah ispred zgrade sa nama...niti o politici pricamo..vise ono klasicne stvari..sport,gdje se dobro ejde i pije....tako da...ni's ja nemam protiv srba...cak moze imati i svoj stav...jedino bi imao protiv ako iam stav ala Suljo,vulin,dacic...ili da je bahat..kaja wrote:Meni bas drago vidjeti Srbe na moru , draže nego Engleze, Talijane , njemce i ostale.
2015-08-15
kaja wrote:Pa ajd reci , da je njemac ne bi s njim prozborio vjerojatno. Pa i da znas njemački .vuksadinare wrote:pa ja imam u omisu susjede srbe..tj..dva stana dalej covjek zivi u austriji a iam stan pa ga iznajmljuje preko ljeta...tako godinama iznajmljuje bracnom paru iz srbije iz panceva...ono sve ok....nitko nikad niej nekom rekao ruznu rijec...muski clan te obitelji igra sah ispred zgrade sa nama...niti o politici pricamo..vise ono klasicne stvari..sport,gdje se dobro ejde i pije....tako da...ni's ja nemam protiv srba...cak moze imati i svoj stav...jedino bi imao protiv ako iam stav ala Suljo,vulin,dacic...ili da je bahat..kaja wrote:Meni bas drago vidjeti Srbe na moru , draže nego Engleze, Talijane , njemce i ostale.
Bi klinac, on kad vidi srbe odmah se uzbudi i trazi zajedniku rijec.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Većinom sa njemcem nemaš što pričati niti oni pričaju, osim ako su obrazovani i otvoreni a takvi ne idu na jadran osim kampiranjakaja wrote:Pa ajd reci , da je njemac ne bi s njim prozborio vjerojatno. Pa i da znas njemački .vuksadinare wrote:pa ja imam u omisu susjede srbe..tj..dva stana dalej covjek zivi u austriji a iam stan pa ga iznajmljuje preko ljeta...tako godinama iznajmljuje bracnom paru iz srbije iz panceva...ono sve ok....nitko nikad niej nekom rekao ruznu rijec...muski clan te obitelji igra sah ispred zgrade sa nama...niti o politici pricamo..vise ono klasicne stvari..sport,gdje se dobro ejde i pije....tako da...ni's ja nemam protiv srba...cak moze imati i svoj stav...jedino bi imao protiv ako iam stav ala Suljo,vulin,dacic...ili da je bahat..kaja wrote:Meni bas drago vidjeti Srbe na moru , draže nego Engleze, Talijane , njemce i ostale.
Kermit-
2014-04-17
Traži po ormaru kasetu Baje malog knindžeepikur37 wrote:kaja wrote:Pa ajd reci , da je njemac ne bi s njim prozborio vjerojatno. Pa i da znas njemački .vuksadinare wrote:pa ja imam u omisu susjede srbe..tj..dva stana dalej covjek zivi u austriji a iam stan pa ga iznajmljuje preko ljeta...tako godinama iznajmljuje bracnom paru iz srbije iz panceva...ono sve ok....nitko nikad niej nekom rekao ruznu rijec...muski clan te obitelji igra sah ispred zgrade sa nama...niti o politici pricamo..vise ono klasicne stvari..sport,gdje se dobro ejde i pije....tako da...ni's ja nemam protiv srba...cak moze imati i svoj stav...jedino bi imao protiv ako iam stav ala Suljo,vulin,dacic...ili da je bahat..kaja wrote:Meni bas drago vidjeti Srbe na moru , draže nego Engleze, Talijane , njemce i ostale.
Bi klinac, on kad vidi srbe odmah se uzbudi i trazi zajedniku rijec.
Kermit-
2014-04-17
meni bas simpaticno na plazi...Amerikanci, Nijemci, Rusi, Madjari, cak iz Kolumbije dosla jedna. Austrijanci, Talijani, Francuzi, bile neke Holandjanke i Svedjanke...
Mozda je bilo i Srba, ali ja sam mislio da su Bosanci...
po registracijama bih rekao da dominiraju Poljaci i Slovaci...
vidio sam i automobile iz Novog Sada, Zrenjanina i Beograda
svasta ima, a nisam cuo da je netko rekao neku ruznu rijec
Mozda je bilo i Srba, ali ja sam mislio da su Bosanci...
po registracijama bih rekao da dominiraju Poljaci i Slovaci...
vidio sam i automobile iz Novog Sada, Zrenjanina i Beograda
svasta ima, a nisam cuo da je netko rekao neku ruznu rijec
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
To trebaš pitati gorsku službu spašavanja.Serbia Strong wrote:a gde su česi?
i čehinje...
2015-08-15
epikur37 wrote:Nisam ih bas primijetio....vise ima tajlandjana nego srba ako se orijentiramo po ekavici za identifikaciju
U Zadru ih nema ko u Dubrovniku... Skoknu iz Crne Gore
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
Page 3 of 6