Pizonovi ne mogu bez Jadrana
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pizonovi ne mogu bez Jadrana
flumen wrote:ma Koje pare? ti da imas pare, izasao bi napolje...Serbia Strong wrote:Noor wrote:Serbia Strong wrote:Noor wrote:sustina je u tome sto ne zelim da dajem svoje pare tamo gde nisam dobrodosao.
operi zube i usta, musavko-pa mi se onda obracaj...
Guest- Guest
Noor wrote:dobrodošli su svi dobre vjere i dobrih namjera, vjerujSerbia Strong wrote:Noor wrote:pa nitko ti ništa neće...ne plaši se, samo budi dobar :DSerbia Strong wrote:ma sve 5, sto bi vi rekli. stvarno je do jaja, ali jbg-nije za mene.Noor wrote:
ne opiri se...vidi džanga i pizzona
jedan pati za rovinjom, drugi za brelima
pitaj ih zašto :)
ma nije sustina da li mi neko hoce, ili nece. hvala bogu, umem ja da se branim...
sustina je u tome sto ne zelim da dajem svoje pare tamo gde nisam dobrodosao.
svakako, svakako. tu pricu pricaj nekom drugom...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:ma sve 5, sto bi vi rekli. stvarno je do jaja, ali jbg-nije za mene.
Koliko vidim po tablicama, dolaze uglavnom iz urbanih sredina tako da...
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Serbia Strong wrote:ma sve 5, sto bi vi rekli. stvarno je do jaja, ali jbg-nije za mene.
Koliko vidim po tablicama, dolaze uglavnom iz urbanih sredina tako da...
ugl. kvaziurbani palancani iz BEograda...
Guest- Guest
Čukarički rukavac je sasma dobra destinacija. Kakvo bre more, kakvi bakrači !!
Guest- Guest
Pa nastavi malo dalje i videces da je Ada sredjene bolje nego 90% vase obale...kofein wrote:Čukarički rukavac je sasma dobra destinacija. Kakvo bre more, kakvi bakrači !!
Stanojko wrote:Pa nastavi malo dalje i videces da je Ada sredjene bolje nego 90% vase obale...kofein wrote:Čukarički rukavac je sasma dobra destinacija. Kakvo bre more, kakvi bakrači !!
Čičice, pa malo provokacije ne škodi na ovu vrućinu. Ada je ok , ali ovo je sramota. :)
Guest- Guest
tolko ratova oko izlaza na more, a ono ada, pa još ciganlija, spasonosno rešenje :D
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Hahahahaha...ma udri samo. A ovo jeste sramota, svakako, tu je lepa marina...kofein wrote:Stanojko wrote:Pa nastavi malo dalje i videces da je Ada sredjene bolje nego 90% vase obale...kofein wrote:Čukarički rukavac je sasma dobra destinacija. Kakvo bre more, kakvi bakrači !!
Čičice, pa malo provokacije ne škodi na ovu vrućinu. Ada je ok , ali ovo je sramota. :)
srbi trose vise od nemaca
u proseku
ali, iz srbije dolazi kremastije drustvo
odlaze u hr da bi imali o cemu da pricaju
u proseku
ali, iz srbije dolazi kremastije drustvo
odlaze u hr da bi imali o cemu da pricaju
Guest- Guest
Spinovanje, fali turista, pa daj Srbe.
Vidim Tasos na booking.com rasprodat.
Gde idu nasi, nema slobodnih kapaciteta a HR recimo da je izgubila jedno 10 milijardi od Srba za ove godine.
Vidim Tasos na booking.com rasprodat.
Gde idu nasi, nema slobodnih kapaciteta a HR recimo da je izgubila jedno 10 milijardi od Srba za ove godine.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa Srbi iz BiH uglavnom idu u HR
Drugo je što je južnoj Srbiji ipak bliža Grčka, a centralnoj Crna Gora... a navodno i povoljnija...
Drugo je što je južnoj Srbiji ipak bliža Grčka, a centralnoj Crna Gora... a navodno i povoljnija...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vidim da se vi Srbijanci smatrate nekim faktorom i u turizmu. Ego trip u priči ne jenjava. Nebeski turisti ....
Kako li si došao do cifre od 10 mlrd ?
Guest- Guest
U Dubrovniku uvijek po štekatima na Stradunu čujem neku agresivnu Beogradsku ekavicu, i nitko ih ne dira...
Isto tako i po tamošnjim hotelima. A znamo svi koliko je DU propatio u ratu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Svim Srbima je najbliža Grčkа како god okreneš.Hektorović wrote:Pa Srbi iz BiH uglavnom idu u HR
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kurvanje sa obe strane. Takvi smo narodi.Hektorović wrote:U Dubrovniku uvijek po štekatima na Stradunu čujem neku agresivnu Beogradsku ekavicu, i nitko ih ne dira...
2014-04-19
1,2,3...10 milijardi.kofein wrote:Vidim da se vi Srbijanci smatrate nekim faktorom i u turizmu. Ego trip u priči ne jenjava. Nebeski turisti ....
2014-04-19
Hektorović wrote:U Dubrovniku uvijek po štekatima na Stradunu čujem neku agresivnu Beogradsku ekavicu, i nitko ih ne dira...
Milogorci i Dubrovnik, Beogradjani nemaju nikakve veze.
Nisam nikad ni video taj Dubrovnik a realno me bas zabole patka i da ga vidim, ali zato je isti propatio zbog mene.
Balkan.
2014-08-25
Ima srba podosta...cak koji i ekavicu pricaju..u Omisu ove godine i najvise naspram prethodnih godina..cuo sam da ej neki srpski lovas kupio neki manji hotel...ne mogu to tvrditi ali cuo sam u omisu da se govori o tome...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kofein wrote:Vidim da se vi Srbijanci smatrate nekim faktorom i u turizmu. Ego trip u priči ne jenjava. Nebeski turisti ....
Sve ovo sto ide po Grckoj, Turska, Egipat, Tunis, Spanija, CG, ranije je tu dolazilo.
Sada, odnesu sveze eure drugima a vi mlatite muve sa Tomsonom, on doduse lovu.
Ja Sam dolazio 7 godina u isto mesto na Makarskoj Rivije i nakon pocetka rata, nikad vise nismo otisli.
2014-08-25
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Masovno i organizirano pustošenje Jadrana
» Zadar postaje transportni hub Jadrana
Page 2 of 6