Moj deda je bio Hrvat, a zamislite da u Zagrebu funkciju ima neko srpskih korena
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Moj deda je bio Hrvat, a zamislite da u Zagrebu funkciju ima neko srpskih korena
tre wrote:Ali zato bi za golu Hrvatsku stijenu oko Knina (stari Hrvatski kraljevski grad a zbog čega ga srbende svojataju nemam pojma) sve do zadnjeg traktora. Lud narod u mp3Speare Shaker wrote:kofein wrote:
Sad bez zezanja.... da su se tako lako odrekli svoga, za mene je neviđeno i nevjerojatno.
Realno, oni Kosovo zapravo ne doživljavaju svojim još od vremena kad je Branislav Nušić radio kao diplomat u Prištini.
Zašto ga svojataju?
Prometno čvorište koje omogućava daljnji prodor iz zapadne Bosne u praktički sve ključne točke Dalmacije (osim Dubrovnika) koja je zapravo njihov glavni cilj, bila i ostala.
Guest- Guest
Re: Moj deda je bio Hrvat, a zamislite da u Zagrebu funkciju ima neko srpskih korena
a gle, to je zato što je hrvatskih korijena inače nula bodova... aj sad pusti i svijet i svet, nego jel tebi bar malo jasno da ti se cijeli forum smije... srbi i prečani, a i srbijanci da ih sad ne nabrajam svi odreda tu na forumu su ne jednom ustvrdili da si SRAMOTA SRPSKOG RODA, i tebe se to uopće ne dotiče.... aj se sa onom najudaljenijom i naravno najmanjom ganglijom u svom mikrokozmosu od mozga priupitaj jesi li ti normalno čeljade... nebitno sad jesi li ili nisi srbin iz srbije ili si dođoš iz zapadne slavonije... povećao sam bitno i boldao neupitno...pizzon wrote:nasa ana je imala bolju prohodnost u americi
od kolinde.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a gle, to je zato što je hrvatskih korijena inače nula bodova... aj sad pusti i svijet i svet, nego jel tebi bar malo jasno da ti se cijeli forum smije... srbi i prečani, a i srbijanci da ih sad ne nabrajam svi odreda tu na forumu su ne jednom ustvrdili da si SRAMOTA SRPSKOG RODA, i tebe se to uopće ne dotiče.... aj se sa onom najudaljenijom i naravno najmanjom ganglijom u svom mikrokozmosu od mozga priupitaj jesi li ti normalno čeljade... nebitno sad jesi li ili nisi srbin iz srbije ili si dođoš iz zapadne slavonije... povećao sam bitno i boldao neupitno...pizzon wrote:nasa ana je imala bolju prohodnost u americi
od kolinde.
izvini, ali nisam ja kriv sto su par srba politickih gubitnika svoje utociste naslo medju hrvatima.
izvini, ali nisam ja kriv sto je moj politivki stav sve cesce isplivava iz mase naseg naroda.
izvini, ali nasam ja krvi sto istina, konkretno o poredjunju uspesnosti boravka ane i klonde u americi
vise ide u prilog nasoj ani.
izvini, ali ako je to smesno, smejte se, zajedno.
Guest- Guest
tis budala... izvini ali jesi...
2015-08-08
ti si lazov,
pocnes da lazes sebe pa verujes da svi u to veruju
pocnes da lazes sebe pa verujes da svi u to veruju
Guest- Guest
ti to do sad nisi zna :)michaellcmacha wrote:tis budala... izvini ali jesi...
pa djes miha, jes dobar
normalno da sam budala
vama smo svi srbi sl. pol. profila nocna mora
najbolje da ne budemo ni u blizini vlasti
vi zelite, slobe, seselje, kostunice i sl. avangardne politicare
da oni drze vlast u srbiji
sa koliko samo nade mnogi od vas ocekuju pobedu seselja na izborima
na svu srecu nije ni prosao cenzus u beogradu
nadajte se jedino pizzonima
Guest- Guest
oooo...pobudijo se maji...ajde kenkaj malo, nisi od jucer...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
vratio formu, šta jes-jesflumen wrote:oooo...pobudijo se maji...ajde kenkaj malo, nisi od jucer...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
To ok ali da njih pitaš vjerojatno bi rekli da je to vekovni srpski gradSpeare Shaker wrote:tre wrote:Ali zato bi za golu Hrvatsku stijenu oko Knina (stari Hrvatski kraljevski grad a zbog čega ga srbende svojataju nemam pojma) sve do zadnjeg traktora. Lud narod u mp3Speare Shaker wrote:kofein wrote:
Sad bez zezanja.... da su se tako lako odrekli svoga, za mene je neviđeno i nevjerojatno.
Realno, oni Kosovo zapravo ne doživljavaju svojim još od vremena kad je Branislav Nušić radio kao diplomat u Prištini.
Zašto ga svojataju?
Prometno čvorište koje omogućava daljnji prodor iz zapadne Bosne u praktički sve ključne točke Dalmacije (osim Dubrovnika) koja je zapravo njihov glavni cilj, bila i ostala.
To su sve šešeljevi učenici kao i suljopizzon wrote:Leviathan2 wrote:ti to do sad nisi zna :)michaellcmacha wrote:tis budala... izvini ali jesi...
pa djes miha, jes dobar
normalno da sam budala
Leviathan2 wrote:ti to do sad nisi zna :)michaellcmacha wrote:tis budala... izvini ali jesi...
pa djes miha, jes dobar
Ja sam bio siguran da je umro.
Jebi ga ...
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:ti to do sad nisi zna :)michaellcmacha wrote:tis budala... izvini ali jesi...
pa djes miha, jes dobar
Ja sam bio siguran da je umro.
Jebi ga ...
kada azdaji odseces glavu, izrastu joj jos 2...
Guest- Guest
tre wrote:To su sve šešeljevi učenici kao i suljopizzon wrote:Leviathan2 wrote:ti to do sad nisi zna :)michaellcmacha wrote:tis budala... izvini ali jesi...
pa djes miha, jes dobar
normalno da sam budala
Napiši mo ono o govnima, on sa žlicom, lopatom, znaš ono...
crvenkasti-
2014-04-17
Anina momačka pesma
Guest- Guest
Noor wrote:
Pazi ovog dedicu po majčinoj strani :)
Istina o poreklu Ane Brnabić je ipak isplivala na videlo zahvaljući meštanima Babušnice koji su našoj redakciji dostavili fotografije i nepobitne informacije. Deda po majci Ane Brnabić je četnički vojvoda iz Lužničkog sreza(Babušnica) Božur Jovičić koji je poginuo u okršaju sa partizanima krajem Drugog svetskog rata.
Deda Božur Jovičić
Guest- Guest
zlato dedino, zatvoren krug od četničkog vojvode do gay premijera iste takve države
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
ljubo1212 wrote:zlato dedino, zatvoren krug od četničkog vojvode do gay premijera iste takve države
ispadne brnabicka kada se pomesaju cetnicki i ustaski geni...
Guest- Guest
taj joj je i bio ulaznica za premijersku foteljukofein wrote:Noor wrote:
Pazi ovog dedicu po majčinoj strani :)
Istina o poreklu Ane Brnabić je ipak isplivala na videlo zahvaljući meštanima Babušnice koji su našoj redakciji dostavili fotografije i nepobitne informacije. Deda po majci Ane Brnabić je četnički vojvoda iz Lužničkog sreza(Babušnica) Božur Jovičić koji je poginuo u okršaju sa partizanima krajem Drugog svetskog rata.
Deda Božur Jovičić
2017-10-06
ljubo1212 wrote:zlato dedino, zatvoren krug od četničkog vojvode do gay premijera iste takve države
2017-10-06
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Redakcija srpskih Novossti: "Zauzeto, Hrvat"
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Zamislite da je OVO dobilo atomski kovčežić
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Zamislite da je OVO dobilo atomski kovčežić
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
Page 3 of 4