Zamislite da je OVO dobilo atomski kovčežić
Page 1 of 1
Zamislite da je OVO dobilo atomski kovčežić
govor pred "labor unionom" u Orlandu, Florida, prije oko mjesec dana. Pijana ko čep, luda ko šišmiš, potpuno psihotična i izvan kontrole.
mislio sam prvo da je neka montaža, parodija - NIJE. To je stvarno njen govor. Koji naravno CNN i mediji nisu prenijeli... kao ni one scene kad je bill drži da ne padne kad izlazi iz aviona...
"According to the Legal Defense Foundation, right to work laws prohibit union security agreements, or agreements between employers and labor unions, that govern the extent to which an established union can require employees' membership, payment of union dues, or fees as a condition of employment, either before or after hiring. Right-to-work laws do not aim to provide general guarantee of employment to people seeking work, but rather are a government regulation of the contractual agreements between employers and labor unions that prevents them from excluding non-union workers, or requiring employees to pay a fee to unions that have negotiated the labor contract all the employees work under."
Ma kaj ti je pa ja sam počeo sa prepper spikama prije mjesec dana, 9-og sam odahnuo...
Brain32-
2014-04-15
Re: Zamislite da je OVO dobilo atomski kovčežić
Pa to uopće nije bila loša opcija, razvalila bi sama pola Amerike.marcellus wrote:
govor pred "labor unionom" u Orlandu, Florida, prije oko mjesec dana. Pijana ko čep, luda ko šišmiš, potpuno psihotična i izvan kontrole.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Bilo je gusto, ja sam se već ponadao da za koji mjesec više neću morat na posaoBrain32 wrote:Ma kaj ti je pa ja sam počeo sa prepper spikama prije mjesec dana, 9-og sam odahnuo...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
"Its like your bitch ex wife yelling at you for 8 years... while you are giving her court ordered support payments."
"She emotes everything wrong... like a sociopath. This is why people watching this sense that something is horribly wrong with her, in an incredibly creepy and off putting way. Watching this is truly frightening."
A ebi ga..svako malo rat...njukov..nekom je i on bio u planu...
Guest- Guest
svijet oso u qrc...valja ici nes zderati...
Guest- Guest
2014-04-14
marcellus wrote:
Očito loše podnosi kad joj netko u Kokain i piće uvali Heroin
A da je još i cicu pokazala.............možda se mogla kandidirati za - predcjednicu američkih ovisnika -
Last edited by Yehudi on 16/11/2016, 01:22; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
bas me zanima jesu joj vec navukli ludjacku kosulju na glavu
2014-04-14
Winter is coming wrote:bas me zanima jesu joj vec navukli ludjacku kosulju na glavu
According to various reports, Clinton was at some points inconsolably emotional, possibly drunk, and physically threatening towards her top aides, as the reality that Donald Trump had defeated her slowly sank in.
According to author Ed Klein, Clinton “couldn’t stop crying” once she realized she had lost the election.
“She was crying, inconsolably,” he said. “Her friend said — her female friend from way, way, back — said that it was even hard to understand what she was saying, she was crying so hard.”
That’s when, according to a radio host who spoke with a CNN reporter, things got ugly …
Read more: http://www.thepoliticalinsider.com/hillary-drunk-violent-meltdown-election-night/#ixzz4Q9jI7U3L
The Kincannon Show @kincannon_show
CNN reporter tells me Hillary became physically violent towards Robby Mook and John Podesta around midnight; had to be briefly restrained.
9:39 PM - 14 Nov 2016
CNN reporter tells me Hillary became physically violent towards Robby Mook and John Podesta around midnight; had to be briefly restrained.
9:39 PM - 14 Nov 2016
The Kincannon Show @kincannon_show
She was. I posted about that too. She was in a "psychotic drunken rage" according to my reporter friend. Doctor added sedatives to the mix. https://twitter.com/cobra478/status/798353578620428288 …
3:35 AM - 15 Nov 2016
She was. I posted about that too. She was in a "psychotic drunken rage" according to my reporter friend. Doctor added sedatives to the mix. https://twitter.com/cobra478/status/798353578620428288 …
3:35 AM - 15 Nov 2016
A vid sad govora protiv clntonice
Decki
Poslije boja kopljem u trnje
Bit ce i trump prilika , ne
Ako budete smjeli ..
Decki
Poslije boja kopljem u trnje
Bit ce i trump prilika , ne
Ako budete smjeli ..
Similar topics
» DRAMA!Udaraju ga i atomski sa lijeva i atomski s desna
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» Raspudić/Selak-Bulj-Krišto atomski zdesna na Plenkija
» američka ratnohuškačka politika, liberali za atomski rat, trump i putin protiv
» Kosovo dobilo Spanjolsku
» zamislite ovako nešto u hrvatskoj
» Raspudić/Selak-Bulj-Krišto atomski zdesna na Plenkija
» američka ratnohuškačka politika, liberali za atomski rat, trump i putin protiv
» Kosovo dobilo Spanjolsku
Page 1 of 1