SRAMNO! OFICIR CRNE GORE NA PROSLAVI OLUJE: Pod ustaškim barjakom slavi pogrom Srba! (FOTO)
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: SRAMNO! OFICIR CRNE GORE NA PROSLAVI OLUJE: Pod ustaškim barjakom slavi pogrom Srba! (FOTO)
neće, lik je kretenčina bio mu na ignore ili ne. Kad god jede govna ja ću mu na to ukazati čitao to ili ne. Nek ide kompleksaš na srpske portale liječiti svoje velikosrpske mitomanske frustracije, ovdje će uvijek dobiti batina ili od tre ili od nekog drugog ali batine mu ne ginu to je sigurnokaja wrote:I njemu ce dosaditi kada vidi da nema odgovora.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: SRAMNO! OFICIR CRNE GORE NA PROSLAVI OLUJE: Pod ustaškim barjakom slavi pogrom Srba! (FOTO)
Eo.. jesam rekla.tre wrote:neće, lik je kretenčina bio mu na ignore ili ne. Kad god jede govna ja ću mu na to ukazati čitao to ili ne. Nek ide kompleksaš na srpske portale liječiti svoje velikosrpske mitomanske frustracije, ovdje će uvijek dobiti batina ili od tre ili od nekog drugog ali batine mu ne ginu to je sigurnokaja wrote:I njemu ce dosaditi kada vidi da nema odgovora.
Tre ti nećeš krivu Drinu ispraviti osobnim uvredama.
To je tako.. i tako je :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nema kompromisa sa četničkom bitangom, o čemu vi to pričate!!! Ako neko može sa ljigošem živjeti njegova stvar, ja tu nemam dilema i takvu stoku uvijek nabijem gdje god stignemNice wrote:Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
Tre je osjetjiv na neke stvari, a malo jest pretjerao kad ga se pritisnulo.
Ne ocekuje on to on dzanija.
Ne ocekuje to. To je karikiranje.kaja wrote:Ma kakvi.. evo ga ne spava pa nek ti sam kaže..Nice wrote:Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
I dzani zna pretjerat dobrano kad ga se razljuti.
Neka se strasti smire
2014-04-12
što te zanima? Gle ako ti ljigošu možeš trpiti da sesre po hrvatima ja ne mogu. Nekada nisi ni ti mogla a sad jel kod tebe napredak ili nazadovanje je druga stvar. Rekao bi nazadovanje. Ja svoje pozicije ne mjenjam, ne mjenja ih ni đanki no ti si ta kojoj je sranje po Hrvatima i Hrvatskoh postalo prihvaljivo i samo daješ krila četničkoj stoci da to još više radi.kaja wrote:Ma kakvi.. evo ga ne spava pa nek ti sam kaže..Nice wrote:Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
Argumentima, da, tre.tre wrote:nema kompromisa sa četničkom bitangom, o čemu vi to pričate!!! Ako neko može sa ljigošem živjeti njegova stvar, ja tu nemam dilema i takvu stoku uvijek nabijem gdje god stignemNice wrote:Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
Nikakve koristi od uzajamnih uvreda.
To je besmisleno, a i nije fer. Ovo je samo forum.
No, ako se stvarno ne podnosite, onda je izbjegavanje najbolje.
2014-04-12
Gle, nećeš nikoga natjerati da promjeni mišljenje uvredama.tre wrote:što te zanima? Gle ako ti ljigošu možeš trpiti da sesre po hrvatima ja ne mogu. Nekada nisi ni ti mogla a sad jel kod tebe napredak ili nazadovanje je druga stvar. Rekao bi nazadovanje. Ja svoje pozicije ne mjenjam, ne mjenja ih ni đanki no ti si ta kojoj je sranje po Hrvatima i Hrvatskoh postalo prihvaljivo i samo daješ krila četničkoj stoci da to još više radi.kaja wrote:Ma kakvi.. evo ga ne spava pa nek ti sam kaže..Nice wrote:Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
A ni nikako . To si valjda tu naučio.
To shvatiš kao forum pa nek misli sto god tko želi. Ja svoje netko drugi svoje.
2015-08-15
a ti ćeš pustiti seronji da sere po Hrvatima kad god se pojavi? Naravno da ću konja uvijek izvrjeđati, argumenti njemu ništa ne znače a to se moglo vidjeti godinama unazad i zato sam pema šupku takav kakv jesam. Ukazao sam ti na njegove postove a ti ga i dalje štitiš. Da ga ti koji put ošamariš možda bi i bilo drugačije. Ti jednostavno ne želi vidjeti bljuvotine koje piše na primjer opravdava rušenje cijelog vukovara i gađanje bolnice sa avio krmačama jer su hrvati navodno razbili par srpskih lokala prije toga. Ako mi ne vjeruješ pitaj ga a što se mene sa takvim ološem se samo sa batinom može razgovaratikaja wrote:Eo.. jesam rekla.tre wrote:neće, lik je kretenčina bio mu na ignore ili ne. Kad god jede govna ja ću mu na to ukazati čitao to ili ne. Nek ide kompleksaš na srpske portale liječiti svoje velikosrpske mitomanske frustracije, ovdje će uvijek dobiti batina ili od tre ili od nekog drugog ali batine mu ne ginu to je sigurnokaja wrote:I njemu ce dosaditi kada vidi da nema odgovora.
gle lako ja izbjegavam kad se šegačite o svom trošku i za to me nije briga. Kad momak krene srati po RH i Hrvatima da mi je rođeni brat ide fajt a kad krene lagati docirati i srati po mrtvima tu više nema suzdržavanja a njega mi je stvarno pun kurac sa tom njegovom ljigavštinom i podmuklošćuNice wrote:Argumentima, da, tre.tre wrote:nema kompromisa sa četničkom bitangom, o čemu vi to pričate!!! Ako neko može sa ljigošem živjeti njegova stvar, ja tu nemam dilema i takvu stoku uvijek nabijem gdje god stignemNice wrote:Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
Ja vidim sta ko pise i nisam corava.tre wrote:a ti ćeš pustiti seronji da sere po Hrvatima kad god se pojavi? Naravno da ću konja uvijek izvrjeđati, argumenti njemu ništa ne znače a to se moglo vidjeti godinama unazad i zato sam pema šupku takav kakv jesam. Ukazao sam ti na njegove postove a ti ga i dalje štitiš. Da ga ti koji put ošamariš možda bi i bilo drugačije. Ti jednostavno ne želi vidjeti bljuvotine koje piše na primjer opravdava rušenje cijelog vukovara i gađanje bolnice sa avio krmačama jer su hrvati navodno razbili par srpskih lokala prije toga. Ako mi ne vjeruješ pitaj ga a što se mene sa takvim ološem se samo sa batinom može razgovaratikaja wrote:Eo.. jesam rekla.tre wrote:neće, lik je kretenčina bio mu na ignore ili ne. Kad god jede govna ja ću mu na to ukazati čitao to ili ne. Nek ide kompleksaš na srpske portale liječiti svoje velikosrpske mitomanske frustracije, ovdje će uvijek dobiti batina ili od tre ili od nekog drugog ali batine mu ne ginu to je sigurnokaja wrote:I njemu ce dosaditi kada vidi da nema odgovora.
Krivu Drinu ne možes ispraviti , preskočiš i mislis svoje. I vidis tko je u pravu tko nije.
Ali nećeš nikada nekada stvari istjerati na čistac. Nikada nitko od njih neće reci - je, u pravu si.
2015-08-15
ček malo, on dođe i vrijeđa hrvate, ja dođem izvrjeđam njega i u čemu je problem onda?kaja wrote:Gle, nećeš nikoga natjerati da promjeni mišljenje uvredama.tre wrote:što te zanima? Gle ako ti ljigošu možeš trpiti da sesre po hrvatima ja ne mogu. Nekada nisi ni ti mogla a sad jel kod tebe napredak ili nazadovanje je druga stvar. Rekao bi nazadovanje. Ja svoje pozicije ne mjenjam, ne mjenja ih ni đanki no ti si ta kojoj je sranje po Hrvatima i Hrvatskoh postalo prihvaljivo i samo daješ krila četničkoj stoci da to još više radi.kaja wrote:Ma kakvi.. evo ga ne spava pa nek ti sam kaže..Nice wrote:Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
:)tre wrote:ček malo, on dođe i vrijeđa hrvate, ja dođem izvrjeđam njega i u čemu je problem onda?kaja wrote:Gle, nećeš nikoga natjerati da promjeni mišljenje uvredama.tre wrote:što te zanima? Gle ako ti ljigošu možeš trpiti da sesre po hrvatima ja ne mogu. Nekada nisi ni ti mogla a sad jel kod tebe napredak ili nazadovanje je druga stvar. Rekao bi nazadovanje. Ja svoje pozicije ne mjenjam, ne mjenja ih ni đanki no ti si ta kojoj je sranje po Hrvatima i Hrvatskoh postalo prihvaljivo i samo daješ krila četničkoj stoci da to još više radi.kaja wrote:Ma kakvi.. evo ga ne spava pa nek ti sam kaže..Nice wrote:
Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.
On opcenito a ti osobno, onda on osobno . I tako stalno.
2015-08-15
shvacam te, tre.tre wrote:gle lako ja izbjegavam kad se šegačite o svom trošku i za to me nije briga. Kad momak krene srati po RH i Hrvatima da mi je rođeni brat ide fajt a kad krene lagati docirati i srati po mrtvima tu više nema suzdržavanja a njega mi je stvarno pun kurac sa tom njegovom ljigavštinom i podmuklošćuNice wrote:Argumentima, da, tre.tre wrote:nema kompromisa sa četničkom bitangom, o čemu vi to pričate!!! Ako neko može sa ljigošem živjeti njegova stvar, ja tu nemam dilema i takvu stoku uvijek nabijem gdje god stignemNice wrote:Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
Shvacam i zasto gubis zivce.
Slazem se s tobom da zna pretjerat, ali ovo je ipak samo forum i sluzi prvenstveno za zabavu i kao ispusni ventil kroz prepirku.
No, treba naci granicu u povezivanju s rl, odnosno kad se previse uzivimo/uozbiljimo, malo zakocit.
Prvenstveno radi nas samih.
I pritom ne mislim na suzdrzavanje od misljenja, stava, argumentacije, samo smanjivanje intenziteta dozivljaja.
Nadam se da sam se razumljivo izrazila.
Lnoc:-)
2014-04-12
ni ne mora ali neka ne očekuje da mu se neće vratiti provokacija i uvrede u lice. Niko od nas ne gnoji po srpskim portalima a kamoli da ih još vrijeđa kao što to radi srpska ekipa ovdje. Probaj se ulogirati kod njih i samo malčice kopiradi đankija ali sa hrvatske strane. Nećeš ni alter više moći napraviti na tom portalu a kamoli nešto drugo. Kad je već tako onda neka barem poštuju tu liberalnost na ovom forumu a ne da glume vulina koji dođe u RH i sesre po Stepincu. Neke stvari oko domaćin gost trebaju savladati da bi to išlo normalnijim tokomkaja wrote:Ja vidim sta ko pise i nisam corava.tre wrote:a ti ćeš pustiti seronji da sere po Hrvatima kad god se pojavi? Naravno da ću konja uvijek izvrjeđati, argumenti njemu ništa ne znače a to se moglo vidjeti godinama unazad i zato sam pema šupku takav kakv jesam. Ukazao sam ti na njegove postove a ti ga i dalje štitiš. Da ga ti koji put ošamariš možda bi i bilo drugačije. Ti jednostavno ne želi vidjeti bljuvotine koje piše na primjer opravdava rušenje cijelog vukovara i gađanje bolnice sa avio krmačama jer su hrvati navodno razbili par srpskih lokala prije toga. Ako mi ne vjeruješ pitaj ga a što se mene sa takvim ološem se samo sa batinom može razgovaratikaja wrote:Eo.. jesam rekla.tre wrote:neće, lik je kretenčina bio mu na ignore ili ne. Kad god jede govna ja ću mu na to ukazati čitao to ili ne. Nek ide kompleksaš na srpske portale liječiti svoje velikosrpske mitomanske frustracije, ovdje će uvijek dobiti batina ili od tre ili od nekog drugog ali batine mu ne ginu to je sigurnokaja wrote:I njemu ce dosaditi kada vidi da nema odgovora.
Krivu Drinu ne možes ispraviti , preskočiš i mislis svoje. I vidis tko je u pravu tko nije.
Ali nećeš nikada nekada stvari istjerati na čistac. Nikada nitko od njih neće reci - je, u pravu si.
pa nek prestane općenito pa ću i ja osobno ili barem svesti sve u granice cimanjakaja wrote::)tre wrote:ček malo, on dođe i vrijeđa hrvate, ja dođem izvrjeđam njega i u čemu je problem onda?kaja wrote:Gle, nećeš nikoga natjerati da promjeni mišljenje uvredama.tre wrote:što te zanima? Gle ako ti ljigošu možeš trpiti da sesre po hrvatima ja ne mogu. Nekada nisi ni ti mogla a sad jel kod tebe napredak ili nazadovanje je druga stvar. Rekao bi nazadovanje. Ja svoje pozicije ne mjenjam, ne mjenja ih ni đanki no ti si ta kojoj je sranje po Hrvatima i Hrvatskoh postalo prihvaljivo i samo daješ krila četničkoj stoci da to još više radi.kaja wrote:
Ma kakvi.. evo ga ne spava pa nek ti sam kaže..
On opcenito a ti osobno, onda on osobno . I tako stalno.
ne gubim ja živce, ja sve sračunato radim kad vidim da krene srati po hrvatima, dosta je bilo cile lale i sad ide uvijek džon bez pardona. Kad se on upristoji i ja ću se upristojiti a do tada će biti ovako svaki putNice wrote:shvacam te, tre.tre wrote:gle lako ja izbjegavam kad se šegačite o svom trošku i za to me nije briga. Kad momak krene srati po RH i Hrvatima da mi je rođeni brat ide fajt a kad krene lagati docirati i srati po mrtvima tu više nema suzdržavanja a njega mi je stvarno pun kurac sa tom njegovom ljigavštinom i podmuklošćuNice wrote:Argumentima, da, tre.tre wrote:nema kompromisa sa četničkom bitangom, o čemu vi to pričate!!! Ako neko može sa ljigošem živjeti njegova stvar, ja tu nemam dilema i takvu stoku uvijek nabijem gdje god stignemNice wrote:
Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.
Shvacam i zasto gubis zivce.
Slazem se s tobom da zna pretjerat, ali ovo je ipak samo forum i sluzi prvenstveno za zabavu i kao ispusni ventil kroz prepirku.
No, treba naci granicu u povezivanju s rl, odnosno kad se previse uzivimo/uozbiljimo, malo zakocit.
Prvenstveno radi nas samih.
I pritom ne mislim na suzdrzavanje od misljenja, stava, argumentacije, samo smanjivanje intenziteta dozivljaja.
Nadam se da sam se razumljivo izrazila.
Lnoc:-)
To je, tu je dosta liberalno , mi bi tamo pisali 5 minuta. Tako mi slušamo svaki dan da smo ustase :)tre wrote:ni ne mora ali neka ne očekuje da mu se neće vratiti provokacija i uvrede u lice. Niko od nas ne gnoji po srpskim portalima a kamoli da ih još vrijeđa kao što to radi srpska ekipa ovdje. Probaj se ulogirati kod njih i samo malčice kopiradi đankija ali sa hrvatske strane. Nećeš ni alter više moći napraviti na tom portalu a kamoli nešto drugo. Kad je već tako onda neka barem poštuju tu liberalnost na ovom forumu a ne da glume vulina koji dođe u RH i sesre po Stepincu. Neke stvari oko domaćin gost trebaju savladati da bi to išlo normalnijim tokomkaja wrote:Ja vidim sta ko pise i nisam corava.tre wrote:a ti ćeš pustiti seronji da sere po Hrvatima kad god se pojavi? Naravno da ću konja uvijek izvrjeđati, argumenti njemu ništa ne znače a to se moglo vidjeti godinama unazad i zato sam pema šupku takav kakv jesam. Ukazao sam ti na njegove postove a ti ga i dalje štitiš. Da ga ti koji put ošamariš možda bi i bilo drugačije. Ti jednostavno ne želi vidjeti bljuvotine koje piše na primjer opravdava rušenje cijelog vukovara i gađanje bolnice sa avio krmačama jer su hrvati navodno razbili par srpskih lokala prije toga. Ako mi ne vjeruješ pitaj ga a što se mene sa takvim ološem se samo sa batinom može razgovaratikaja wrote:Eo.. jesam rekla.tre wrote:
neće, lik je kretenčina bio mu na ignore ili ne. Kad god jede govna ja ću mu na to ukazati čitao to ili ne. Nek ide kompleksaš na srpske portale liječiti svoje velikosrpske mitomanske frustracije, ovdje će uvijek dobiti batina ili od tre ili od nekog drugog ali batine mu ne ginu to je sigurno
Mada ja ne mislim da to su to zaista tipovi a la vulin . Vise ono da zakuhaju.
Dobro, ti si opečen , ja i to kužim..
2015-08-15
pa nek se prilagode malo, ne treba niko očekivati da se na hrvatskom portalu mi njima prilagođavamo jebemu kao što se ni oni nama nebi i neće prilagoditi na njihovim portalimakaja wrote:To je, tu je dosta liberalno , mi bi tamo pisali 5 minuta. Tako mi slušamo svaki dan da smo ustase :)tre wrote:ni ne mora ali neka ne očekuje da mu se neće vratiti provokacija i uvrede u lice. Niko od nas ne gnoji po srpskim portalima a kamoli da ih još vrijeđa kao što to radi srpska ekipa ovdje. Probaj se ulogirati kod njih i samo malčice kopiradi đankija ali sa hrvatske strane. Nećeš ni alter više moći napraviti na tom portalu a kamoli nešto drugo. Kad je već tako onda neka barem poštuju tu liberalnost na ovom forumu a ne da glume vulina koji dođe u RH i sesre po Stepincu. Neke stvari oko domaćin gost trebaju savladati da bi to išlo normalnijim tokomkaja wrote:Ja vidim sta ko pise i nisam corava.tre wrote:a ti ćeš pustiti seronji da sere po Hrvatima kad god se pojavi? Naravno da ću konja uvijek izvrjeđati, argumenti njemu ništa ne znače a to se moglo vidjeti godinama unazad i zato sam pema šupku takav kakv jesam. Ukazao sam ti na njegove postove a ti ga i dalje štitiš. Da ga ti koji put ošamariš možda bi i bilo drugačije. Ti jednostavno ne želi vidjeti bljuvotine koje piše na primjer opravdava rušenje cijelog vukovara i gađanje bolnice sa avio krmačama jer su hrvati navodno razbili par srpskih lokala prije toga. Ako mi ne vjeruješ pitaj ga a što se mene sa takvim ološem se samo sa batinom može razgovaratikaja wrote:
Eo.. jesam rekla.
Pa bar da hoce napisati u nicku agresor 1, agresor 2, agresor 3.tre wrote:pa nek se prilagode malo, ne treba niko očekivati da se na hrvatskom portalu mi njima prilagođavamo jebemu kao što se ni oni nama nebi i neće prilagoditi na njihovim portalimakaja wrote:To je, tu je dosta liberalno , mi bi tamo pisali 5 minuta. Tako mi slušamo svaki dan da smo ustase :)tre wrote:ni ne mora ali neka ne očekuje da mu se neće vratiti provokacija i uvrede u lice. Niko od nas ne gnoji po srpskim portalima a kamoli da ih još vrijeđa kao što to radi srpska ekipa ovdje. Probaj se ulogirati kod njih i samo malčice kopiradi đankija ali sa hrvatske strane. Nećeš ni alter više moći napraviti na tom portalu a kamoli nešto drugo. Kad je već tako onda neka barem poštuju tu liberalnost na ovom forumu a ne da glume vulina koji dođe u RH i sesre po Stepincu. Neke stvari oko domaćin gost trebaju savladati da bi to išlo normalnijim tokomkaja wrote:Ja vidim sta ko pise i nisam corava.tre wrote:
a ti ćeš pustiti seronji da sere po Hrvatima kad god se pojavi? Naravno da ću konja uvijek izvrjeđati, argumenti njemu ništa ne znače a to se moglo vidjeti godinama unazad i zato sam pema šupku takav kakv jesam. Ukazao sam ti na njegove postove a ti ga i dalje štitiš. Da ga ti koji put ošamariš možda bi i bilo drugačije. Ti jednostavno ne želi vidjeti bljuvotine koje piše na primjer opravdava rušenje cijelog vukovara i gađanje bolnice sa avio krmačama jer su hrvati navodno razbili par srpskih lokala prije toga. Ako mi ne vjeruješ pitaj ga a što se mene sa takvim ološem se samo sa batinom može razgovarati
:)
Ajmo spavat .
Laku noc :)
2015-08-15
ne mora, dovoljno bi bilo da ne bude ljigoš licemjernikaja wrote:Pa bar da hoce napisati u nicku agresor 1, agresor 2, agresor 3.tre wrote:pa nek se prilagode malo, ne treba niko očekivati da se na hrvatskom portalu mi njima prilagođavamo jebemu kao što se ni oni nama nebi i neće prilagoditi na njihovim portalimakaja wrote:To je, tu je dosta liberalno , mi bi tamo pisali 5 minuta. Tako mi slušamo svaki dan da smo ustase :)tre wrote:ni ne mora ali neka ne očekuje da mu se neće vratiti provokacija i uvrede u lice. Niko od nas ne gnoji po srpskim portalima a kamoli da ih još vrijeđa kao što to radi srpska ekipa ovdje. Probaj se ulogirati kod njih i samo malčice kopiradi đankija ali sa hrvatske strane. Nećeš ni alter više moći napraviti na tom portalu a kamoli nešto drugo. Kad je već tako onda neka barem poštuju tu liberalnost na ovom forumu a ne da glume vulina koji dođe u RH i sesre po Stepincu. Neke stvari oko domaćin gost trebaju savladati da bi to išlo normalnijim tokomkaja wrote:
Ja vidim sta ko pise i nisam corava.
:)
Ajmo spavat .
Laku noc :)
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Adem Vuchiqi:Ne prihvaćam nazočnost predstavnika Srba na proslavi Oluje,ali neću ih nazvati izdajnicima.
» SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
» Dačić poludio na Plenkovićevu izjavu:Žele da Srbin bude na proslavi Oluje?To je neviđena provokacija!
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» 'HRVATSKA SLAVI MIR I SLOBODU' Krstičević i Grabar-Kitarović na proslavi Dana dubrovačkih branitelja, navečer na Stradunu pjeva Thompson
» SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
» Dačić poludio na Plenkovićevu izjavu:Žele da Srbin bude na proslavi Oluje?To je neviđena provokacija!
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» 'HRVATSKA SLAVI MIR I SLOBODU' Krstičević i Grabar-Kitarović na proslavi Dana dubrovačkih branitelja, navečer na Stradunu pjeva Thompson
Page 16 of 16