SRAMNO! OFICIR CRNE GORE NA PROSLAVI OLUJE: Pod ustaškim barjakom slavi pogrom Srba! (FOTO)
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: SRAMNO! OFICIR CRNE GORE NA PROSLAVI OLUJE: Pod ustaškim barjakom slavi pogrom Srba! (FOTO)
tko, srbi?dzango wrote:Jebote ovi sami sebe ubeđuju. Šizofrenija.
aj konacno da i ti dođeš pameti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: SRAMNO! OFICIR CRNE GORE NA PROSLAVI OLUJE: Pod ustaškim barjakom slavi pogrom Srba! (FOTO)
Vidi čovjek u Kninu američki generali, zapovjednik židovske baze, ajd naši manje vise nisu neki faktor, grčki oficir i tako a u Backoj palanci Pogana gubica i Preosvestenstvo Irinej trkeljaju o dedovima, pradedovima , krvi, tlu , prokletstvu , dobro da ne kuhaju kokošje noge i madijaju pa mu izbor i nije bio težak.
Misli si valjda nisam budala idem i ja u Knin ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.Noor wrote:tko, srbi?dzango wrote:Jebote ovi sami sebe ubeđuju. Šizofrenija.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.Noor wrote:tko, srbi?dzango wrote:Jebote ovi sami sebe ubeđuju. Šizofrenija.
2015-08-15
Ameri i jesu glavni u Oluji. Izraelac je glavni u poslu sa avionima. Crnogorca je poslao Milov klan a Grk jebiga nije ni došao. Ne znam samo da li su Albanija i Kosovo poslali nekoga. Red bi bio.kaja wrote:Vidi čovjek u Kninu američki generali, zapovjednik židovske baze, ajd naši manje vise nisu neki faktor, grčki oficir i tako a u Backoj palanci Pogana gubica i Preosvestenstvo Irinej trkeljaju o dedovima, pradedovima , krvi, tlu , prokletstvu , dobro da ne kuhaju kokošje noge i madijaju pa mu izbor i nije bio težak.
Last edited by dzango on 7/8/2018, 23:58; edited 1 time in total
2014-04-19
Bio Grk, bar je tako pisalo.dzango wrote:Ameri i jesu glavni u Oluji. Izraelac je glavni u poslu sa avionima. Crnogorca je poslao Milov klan a Grk jebiga nije ni došao. Ne znam samo da li su Albanija i Kosovo oslali nekoga. Red bi bio.kaja wrote:Vidi čovjek u Kninu američki generali, zapovjednik židovske baze, ajd naši manje vise nisu neki faktor, grčki oficir i tako a u Backoj palanci Pogana gubica i Preosvestenstvo Irinej trkeljaju o dedovima, pradedovima , krvi, tlu , prokletstvu , dobro da ne kuhaju kokošje noge i madijaju pa mu izbor i nije bio težak.
Za Kosovo nemam pojma :) , jesu ziher..
2015-08-15
Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-Dkaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.Noor wrote:tko, srbi?dzango wrote:Jebote ovi sami sebe ubeđuju. Šizofrenija.
2014-04-12
Ne znam. Kako god okreneš- najebao sam.kaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.Noor wrote:tko, srbi?dzango wrote:Jebote ovi sami sebe ubeđuju. Šizofrenija.
2014-04-19
NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-Dkaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.Noor wrote:tko, srbi?dzango wrote:Jebote ovi sami sebe ubeđuju. Šizofrenija.
2014-04-19
:)dzango wrote:Ne znam. Kako god okreneš- najebao sam.kaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.Noor wrote:tko, srbi?dzango wrote:Jebote ovi sami sebe ubeđuju. Šizofrenija.
A gle, između dva zla ja mislim da bi se ti ipak odlučio za nas.
2015-08-15
Morao neko da prodaje semenke.kaja wrote:Bio Grk, bar je tako pisalo.dzango wrote:Ameri i jesu glavni u Oluji. Izraelac je glavni u poslu sa avionima. Crnogorca je poslao Milov klan a Grk jebiga nije ni došao. Ne znam samo da li su Albanija i Kosovo oslali nekoga. Red bi bio.kaja wrote:Vidi čovjek u Kninu američki generali, zapovjednik židovske baze, ajd naši manje vise nisu neki faktor, grčki oficir i tako a u Backoj palanci Pogana gubica i Preosvestenstvo Irinej trkeljaju o dedovima, pradedovima , krvi, tlu , prokletstvu , dobro da ne kuhaju kokošje noge i madijaju pa mu izbor i nije bio težak.
Kikiriki koštice, ako su negdje Amerikanci i oni su.dzango wrote:Morao neko da prodaje semenke.kaja wrote:Bio Grk, bar je tako pisalo.dzango wrote:Ameri i jesu glavni u Oluji. Izraelac je glavni u poslu sa avionima. Crnogorca je poslao Milov klan a Grk jebiga nije ni došao. Ne znam samo da li su Albanija i Kosovo oslali nekoga. Red bi bio.kaja wrote:Vidi čovjek u Kninu američki generali, zapovjednik židovske baze, ajd naši manje vise nisu neki faktor, grčki oficir i tako a u Backoj palanci Pogana gubica i Preosvestenstvo Irinej trkeljaju o dedovima, pradedovima , krvi, tlu , prokletstvu , dobro da ne kuhaju kokošje noge i madijaju pa mu izbor i nije bio težak.
2015-08-15
Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-Dkaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.Noor wrote:
tko, srbi?
Pa ovo je samo forum...ocekujem reaktivaciju :-))
2014-04-12
Može trojka, nemam ništa protiv. Mi volimo sve sa tri.kaja wrote::)dzango wrote:Ne znam. Kako god okreneš- najebao sam.kaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.Noor wrote:
tko, srbi?
Ti, pizzon i stanojko :-Ddzango wrote:Može trojka, nemam ništa protiv. Mi volimo sve sa tri.kaja wrote::)dzango wrote:Ne znam. Kako god okreneš- najebao sam.kaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:
Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.
2014-04-12
Da, dva bi mogli krivo shvatit , kao da slavimo nešto a nije tita mi.dzango wrote:Može trojka, nemam ništa protiv. Mi volimo sve sa tri.kaja wrote::)dzango wrote:Ne znam. Kako god okreneš- najebao sam.kaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:
2015-08-15
Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-Dkaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:
Lepo ti piše gore, nemoj sad da bežiš sa megdana.Nice wrote:Ti, pizzon i stanojko :-Ddzango wrote:Može trojka, nemam ništa protiv. Mi volimo sve sa tri.kaja wrote::)dzango wrote:Ne znam. Kako god okreneš- najebao sam.kaja wrote:
Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?
Inače te šaljemo kod Ljube na kuvanu nogu.
2014-04-19
Kada nešto preraste u veber ero priču onda to vise nije čitljivo .dzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-Dkaja wrote:
Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?
2015-08-15
Ode Megi kod Ljube na kuvanu nogu. Moraćemo sami. Ili da zovemo Norku ako se nije opet deaktivirala?kaja wrote:Da, dva bi mogli krivo shvatit , kao da slavimo nešto a nije tita mi.dzango wrote:Može trojka, nemam ništa protiv. Mi volimo sve sa tri.kaja wrote::)dzango wrote:Ne znam. Kako god okreneš- najebao sam.kaja wrote:
2014-04-19
Ja sam to jednostavno rešio. Bolje za sve.kaja wrote:Kada nešto preraste u veber ero priču onda to vise nije čitljivo .dzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:
Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-D
2014-04-19
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Adem Vuchiqi:Ne prihvaćam nazočnost predstavnika Srba na proslavi Oluje,ali neću ih nazvati izdajnicima.
» SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
» Dačić poludio na Plenkovićevu izjavu:Žele da Srbin bude na proslavi Oluje?To je neviđena provokacija!
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» 'HRVATSKA SLAVI MIR I SLOBODU' Krstičević i Grabar-Kitarović na proslavi Dana dubrovačkih branitelja, navečer na Stradunu pjeva Thompson
» SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
» Dačić poludio na Plenkovićevu izjavu:Žele da Srbin bude na proslavi Oluje?To je neviđena provokacija!
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» 'HRVATSKA SLAVI MIR I SLOBODU' Krstičević i Grabar-Kitarović na proslavi Dana dubrovačkih branitelja, navečer na Stradunu pjeva Thompson
Page 14 of 16