SRAMNO! OFICIR CRNE GORE NA PROSLAVI OLUJE: Pod ustaškim barjakom slavi pogrom Srba! (FOTO)
Page 15 of 16
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: SRAMNO! OFICIR CRNE GORE NA PROSLAVI OLUJE: Pod ustaškim barjakom slavi pogrom Srba! (FOTO)
Ja sam to jednostavno rešio. Bolje za sve.kaja wrote:Kada nešto preraste u veber ero priču onda to vise nije čitljivo .dzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:
Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-D
Pa ovo je samo forum...ocekujem reaktivaciju :-))
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: SRAMNO! OFICIR CRNE GORE NA PROSLAVI OLUJE: Pod ustaškim barjakom slavi pogrom Srba! (FOTO)
Ajde, ajde, provociras ti dobro i gadjas dobro...ako (ne)cemo cjepidlacit :-Ddzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-Dkaja wrote:
Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?
Odignoriraj trea, pokazi muskost i pravdoljubivost..ne morate se slagat, ali postovanje bi bilo pozeljno..>:)
2014-04-12
Ja sam freelancer:-Pdzango wrote:Ode Megi kod Ljube na kuvanu nogu. Moraćemo sami. Ili da zovemo Norku ako se nije opet deaktivirala?kaja wrote:Da, dva bi mogli krivo shvatit , kao da slavimo nešto a nije tita mi.dzango wrote:Može trojka, nemam ništa protiv. Mi volimo sve sa tri.kaja wrote::)dzango wrote:
Ne znam. Kako god okreneš- najebao sam.
A gle, između dva zla ja mislim da bi se ti ipak odlučio za nas.
2014-04-12
Ode. Sad jedan na jedan . Dok ne dođe norka. A ja bi ju zvala. Ako ništa da onaj peder T popizdi..dzango wrote:Ode Megi kod Ljube na kuvanu nogu. Moraćemo sami. Ili da zovemo Norku ako se nije opet deaktivirala?kaja wrote:Da, dva bi mogli krivo shvatit , kao da slavimo nešto a nije tita mi.dzango wrote:Može trojka, nemam ništa protiv. Mi volimo sve sa tri.kaja wrote::)dzango wrote:
Ne znam. Kako god okreneš- najebao sam.
Last edited by kaja on 8/8/2018, 00:20; edited 2 times in total (Reason for editing : ..)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da.dzango wrote:Ja sam to jednostavno rešio. Bolje za sve.kaja wrote:Kada nešto preraste u veber ero priču onda to vise nije čitljivo .dzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:
NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.
2015-08-15
Neću. Smara me i vređa bez imalo mozga. Svaka tema se isto završi i tu više nema pisanja. Smore se i ostali. On može i dalje da piše, niko mu ne brani. Jedino što ja ne vidim i ne odgovaram. Pošteno jebiga.Nice wrote:Ajde, ajde, provociras ti dobro i gadjas dobro...ako (ne)cemo cjepidlacit :-Ddzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:
Odignoriraj trea, pokazi muskost i pravdoljubivost..ne morate se slagat, ali postovanje bi bilo pozeljno..>:)
I njemu ce dosaditi kada vidi da nema odgovora.
2015-08-15
Tvoja odluka. Ja sam za kompromis ako ikako moguce.dzango wrote:Neću. Smara me i vređa bez imalo mozga. Svaka tema se isto završi i tu više nema pisanja. Smore se i ostali. On može i dalje da piše, niko mu ne brani. Jedino što ja ne vidim i ne odgovaram. Pošteno jebiga.Nice wrote:Ajde, ajde, provociras ti dobro i gadjas dobro...ako (ne)cemo cjepidlacit :-Ddzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:
NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.
2014-04-12
Još jedan mizogin. Kod vas ih baš ima.kaja wrote:Ode. Sad jedan na jedan . Dok ne dođe norka. A ja bi ju zvala. Ako ništa da onaj peder T popizdi..dzango wrote:Ode Megi kod Ljube na kuvanu nogu. Moraćemo sami. Ili da zovemo Norku ako se nije opet deaktivirala?kaja wrote:Da, dva bi mogli krivo shvatit , kao da slavimo nešto a nije tita mi.dzango wrote:Može trojka, nemam ništa protiv. Mi volimo sve sa tri.kaja wrote:
:)
Snaćićemo se već nekako dok ne dođe Norka iz Davosa.
Možda i neće. Njegov problem. Ili neka se zakači nekom drugom. Meni svejedno.kaja wrote:I njemu ce dosaditi kada vidi da nema odgovora.
2014-04-19
Ja nikada nisam za kompromis.Nice wrote:Tvoja odluka. Ja sam za kompromis ako ikako moguce.dzango wrote:Neću. Smara me i vređa bez imalo mozga. Svaka tema se isto završi i tu više nema pisanja. Smore se i ostali. On može i dalje da piše, niko mu ne brani. Jedino što ja ne vidim i ne odgovaram. Pošteno jebiga.Nice wrote:Ajde, ajde, provociras ti dobro i gadjas dobro...ako (ne)cemo cjepidlacit :-Ddzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:
Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)
2014-04-19
Zasto?!dzango wrote:Ja nikada nisam za kompromis.Nice wrote:Tvoja odluka. Ja sam za kompromis ako ikako moguce.dzango wrote:Neću. Smara me i vređa bez imalo mozga. Svaka tema se isto završi i tu više nema pisanja. Smore se i ostali. On može i dalje da piše, niko mu ne brani. Jedino što ja ne vidim i ne odgovaram. Pošteno jebiga.Nice wrote:Ajde, ajde, provociras ti dobro i gadjas dobro...ako (ne)cemo cjepidlacit :-Ddzango wrote:
Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.
Ionako se mora naci, prije ili kasnije.
Pa bolje prije.
Makar na forumu, u virtualnoj dimenziji, ignore moze proci.
2014-04-12
Mozda nam donese i teglicu ajvara , ljutog.dzango wrote:Još jedan mizogin. Kod vas ih baš ima.kaja wrote:Ode. Sad jedan na jedan . Dok ne dođe norka. A ja bi ju zvala. Ako ništa da onaj peder T popizdi..dzango wrote:Ode Megi kod Ljube na kuvanu nogu. Moraćemo sami. Ili da zovemo Norku ako se nije opet deaktivirala?kaja wrote:Da, dva bi mogli krivo shvatit , kao da slavimo nešto a nije tita mi.dzango wrote:
Može trojka, nemam ništa protiv. Mi volimo sve sa tri.
Snaćićemo se već nekako dok ne dođe Norka iz Davosa.
Kad se vrati a mi ogladnimo . Al nemoj da je nerviramo . Evo ti reci da ces doci u Knin sljedeće godine a ja cu se praviti da sam u k...
Navodno je dobar ..
Jedino bi onaj mogo do popizdi ..to me strah . Pa ce opet da se ubija ovdje..
2015-08-15
U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
2015-08-15
Oh_Femder wrote:Tu se grdno i debelo varaš. Istjerali su ih ameri. Da je to nama odgovaralo, svakako da je, ali nemoj se zavaravati bajkama. Takve sanjarije su samo na štetu hrvatskog naroda.danni1 wrote:Njih smo već istjerali.Oh_Femder wrote:Ti bi odbio istjerati pobunjenike koji su ti okupirali trećinu države? To bi tek bila izdaja.danni1 wrote:I što da smo odbili?Oh_Femder wrote:
Nije riječ o izdaji. Izdaja je kad te se nešto pita. Hrvatsku nitko ništa nije pitao. Naređenje je došlo iz Washingtona.
joj daj ne seri
nije bilo ni jednog amera na terenu
Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
Tre je osjetjiv na neke stvari, a malo jest pretjerao kad ga se pritisnulo.
Ne ocekuje on to on dzanija.
2014-04-12
pičketina se boji argumenata, uvijek ga poklopim istim pa jadničak bježi od mene kao da sam ga svetom vodicom poškropio :)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-Dkaja wrote:Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?dzango wrote:Srbi vaistinu. Ali katolici. Njih šest ubeđuju jedan drugog.Noor wrote:
tko, srbi?
aj konacno da i ti dođeš pameti
ljigo samo ukažem na tvoju ljigavštinu, sad što ti se ne sviđa što vidiš nije ničiji problem doli tvoj :) u svakom slučaju puno manje sereš otkako sam te provukao kroz "šake"dzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:Ma on bi se svadjao s treom i natezao :-Dkaja wrote:
Dzango aj ti reci sto bi ti , na jednoj strani megi i ja i muzika a na drugoj Ljubo kuha nogu i madija , gdje bi ti?
Ma kakvi.. evo ga ne spava pa nek ti sam kaže..Nice wrote:Ne slazem se. Nije tre tako iskljuciv.kaja wrote:U ovom slučaju do kompromisa bi došlo kad bi dzani napisao da ce on letiti sljedeće godine u Kninu i da se šalio vezano za građanski rat i promjenio nick u agresor :) u potpisu “ izvinjavam se “ a posto se to neće desiti bolje ovako.
Tre je osjetjiv na neke stvari, a malo jest pretjerao kad ga se pritisnulo.
Ne ocekuje on to on dzanija.
2015-08-15
pusti pičketinu ljigavu, nema taj čuku za logiku i argumentiranu raspravu. Njega vuče ideologija i mitomanija, on je dijelom ogledalo srbije a srbija zato i jeste u šupku jer tamo nema previše bistrih ljudi i dominiraju razni đankiji i pizdoni. Jedan kaput dva licaNice wrote:Ajde, ajde, provociras ti dobro i gadjas dobro...ako (ne)cemo cjepidlacit :-Ddzango wrote:Ma smara. Svaki put isto. Vređanje na svakoj temi bez vidljivog povoda i razloga. Ubija zabavu. Neka sada nađe malo nekoga drugog.Nice wrote:Ne mogu vjerovat...nisam to od tebe ocekivala, da pobjegnes >:)dzango wrote:NJega sam ugasio. Može sad da se svađa sam sa sobom.Nice wrote:
neće, lik je kretenčina bio mu na ignore ili ne. Kad god jede govna ja ću mu na to ukazati čitao to ili ne. Nek ide kompleksaš na srpske portale liječiti svoje velikosrpske mitomanske frustracije, ovdje će uvijek dobiti batina ili od tre ili od nekog drugog ali batine mu ne ginu to je sigurnokaja wrote:I njemu ce dosaditi kada vidi da nema odgovora.
Page 15 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Adem Vuchiqi:Ne prihvaćam nazočnost predstavnika Srba na proslavi Oluje,ali neću ih nazvati izdajnicima.
» SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
» Dačić poludio na Plenkovićevu izjavu:Žele da Srbin bude na proslavi Oluje?To je neviđena provokacija!
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» 'HRVATSKA SLAVI MIR I SLOBODU' Krstičević i Grabar-Kitarović na proslavi Dana dubrovačkih branitelja, navečer na Stradunu pjeva Thompson
» SVI SE JE*ITE, I DOBRO SE NAŽDERITE NA NAŠ RAČUN: Vedrana Rudan o proslavi OLUJE!
» Dačić poludio na Plenkovićevu izjavu:Žele da Srbin bude na proslavi Oluje?To je neviđena provokacija!
» FOTO Kanađanin objavio fotografiju Kolinde koja drži zastavu s ustaškim grbom: "Ne mičem je!"
» 'HRVATSKA SLAVI MIR I SLOBODU' Krstičević i Grabar-Kitarović na proslavi Dana dubrovačkih branitelja, navečer na Stradunu pjeva Thompson
Page 15 of 16