Učili su me da mrzim Srbe
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Učili su me da mrzim Srbe
vuksadinare wrote:i sto rec na ovo...lik ili je cisti srbin a pise 'hrvat' jer tako moze lakse djelovati..ili je totalni idiot..i takve nebuloze pise s obzirom d aima i neke godine jos tragicnije
Ili idiot ili provokator :D
A Srbi se uvijek hvataju za ovakvu patetiku :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
placeni i ideoloski provokator..sjetim se uvijek rijeci onog banja luckog kosovca u intervjuu jutarnjem od prije nekoliko godina a koji je bio prije rata i za vrijeme pocetka rata na sluzbi u kos-ovoj centrali u maksimirskoj...da i danas ima dosta bisvih kosovoih suradnika koji su raspoređeni u sve sfere hrvatskog drustva i da sad rade za druge obavjestajne sluzbe a najvise za srbiojansku obavjestajnu sluzbu...mislim tesko da je covjek lagao jer je i sam bio visokopozicionirani kosovac u V vojnoj oblasti..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:i sto rec na ovo...lik ili je cisti srbin a pise 'hrvat' jer tako moze lakse djelovati..ili je totalni idiot..i takve nebuloze pise s obzirom d aima i neke godine jos tragicnije
Ili idiot ili provokator :D
A Srbi se uvijek hvataju za ovakvu patetiku :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:placeni i ideoloski provokator..sjetim se uvijek rijeci onog banja luckog kosovca u intervjuu jutarnjem od prije nekoliko godina a koji je bio prije rata i za vrijeme pocetka rata na sluzbi u kos-ovoj centrali u maksimirskoj...da i danas ima dosta bisvih kosovoih suradnika koji su raspoređeni u sve sfere hrvatskog drustva i da sad rade za druge obavjestajne sluzbe a najvise za srbiojansku obavjestajnu sluzbu...mislim tesko da je covjek lagao jer je i sam bio visokopozicionirani kosovac u V vojnoj oblasti..
Mislim da ih malo precjenjuješ...
:D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
znqas kako se kaze...'podcjenjivanje majka svih zajeba'Hektorović wrote:vuksadinare wrote:placeni i ideoloski provokator..sjetim se uvijek rijeci onog banja luckog kosovca u intervjuu jutarnjem od prije nekoliko godina a koji je bio prije rata i za vrijeme pocetka rata na sluzbi u kos-ovoj centrali u maksimirskoj...da i danas ima dosta bisvih kosovoih suradnika koji su raspoređeni u sve sfere hrvatskog drustva i da sad rade za druge obavjestajne sluzbe a najvise za srbiojansku obavjestajnu sluzbu...mislim tesko da je covjek lagao jer je i sam bio visokopozicionirani kosovac u V vojnoj oblasti..
Mislim da ih malo precjenjuješ...
:D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:Prebrojavanje krvnih zrnaca a ?
A necete čestitao dedinim unucima u Srbiji dan pobjede .
nema vranjo unuke u srbiji srećo
to je još jedna srpska izmišljotina
taj krelac na belom što se predstavlja ko vranjin unuk je vranjin unuk kolko sam to i ja
Similar topics
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Loši đaci: Talibani učili kako se radi bomba...
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Loši đaci: Talibani učili kako se radi bomba...
Page 3 of 3