Ja mrzim muškarce
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ja mrzim muškarce
https://www.jutarnji.hr/kultura/knjizevnost/knjiga-koja-je-podigla-prasinu-u-francuskoj-ovo-je-poziv-zenama-da-zamisle-novi-nacin-zivota-15019898
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ja mrzim muškarce
Mrzi muskarce
Pa naravno kad je niko nece...pogledaj je kakva je
Trulja...bar da se malo sredi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Biseksualka
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-8726655/amp/I-Hate-Men-title-new-book-author-mass-contradictions-says-SARAH-SANDS.html
Dakle politički je ovo radikalna ljevica.
https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-8726655/amp/I-Hate-Men-title-new-book-author-mass-contradictions-says-SARAH-SANDS.html
Dakle politički je ovo radikalna ljevica.
2014-04-11
Francuska je ideološki bolesno društvo jer je sama ideja Francuske da tko god dođe ne vodi se kao to šta je nego postaje Francuz. Trulo u temeljima. Nema tu popravka.
Sad kao neki službenik u ministarstvu Ravnopravnosti spolova da će tužit jer je to kazneno djelo jer potiče mržnju po osnovi spola al nema koristi od toga kad će oni to štampat i dijelit između sebe kao nekakvu feminističku literaturu.
To je država skroz debilna.
Sad kao neki službenik u ministarstvu Ravnopravnosti spolova da će tužit jer je to kazneno djelo jer potiče mržnju po osnovi spola al nema koristi od toga kad će oni to štampat i dijelit između sebe kao nekakvu feminističku literaturu.
To je država skroz debilna.
2014-04-11
Ima finu macu.Ringo10 wrote:Mrzi muskarce
omni-
2014-04-12
ne vidin joj pussy, ali čovik moro cijeniti feminiskinje jer ne nosu riđipeteomni wrote:Ima finu macu.Ringo10 wrote:Mrzi muskarce
2014-04-16
Drago mi je da su jučer imali novi rekord i 13 tisuća novih slučajeva i da če do kraja godine ekonomski otić u k jer s ovako bolesnom ideološkom državom postoji samo jedan način kako se to rješava.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u-francusku-i-italiju-se-vratila-visoka-dnevna-stopa-novozarazenih
Zastranili su od previše slobode.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u-francusku-i-italiju-se-vratila-visoka-dnevna-stopa-novozarazenih
Zastranili su od previše slobode.
2014-04-11
Liči na ovu sa tvoga avatara.RayMabus wrote:Pa zgodna je ...ko lučki radnik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To su sve neke feministkinje.
Nažalost razno razne ideologije izama šetaju okolo i ljudski um ih upija i onda to postanu i njegove ideologije i izmi i onda je to pranje uma svršena stvar.
Bit će problema s tim rastućim feminizmom na zapadu.
Nažalost razno razne ideologije izama šetaju okolo i ljudski um ih upija i onda to postanu i njegove ideologije i izmi i onda je to pranje uma svršena stvar.
Bit će problema s tim rastućim feminizmom na zapadu.
2014-04-11
Da.jastreb wrote:Liči na ovu sa tvoga avatara.RayMabus wrote:Pa zgodna je ...ko lučki radnik.
Sad ide novi avatar. Malo promjene.
2014-04-11
DA, priča o Balkanukic wrote:
zivot temeljit na mrznji
such a waste
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ma mrze se posvuda po svijetu, nije samo ovdje..
samo, ženska srca su postala sve tvrđa i okrutnija imam dojam.. tendencija hladnoće je na zenitu svom.
ovo čak i jastreb nebi jeba, možeš misliti koja je ura..
ma nije problem što nego genetski nije nešto lijep ili je malo gori od prosjeka.. ali ružnoća dopire iz unutra.. vidi se iz slike.. da ne drži do sebe.. oblači se ko muško, vjerojatno nebrije ništa, mogla bi se uz malo treniranja, ishranu i malo sređivanja čak i ovakvo biće bi moglo ličiti na nešto..
a ne iden ležati na kauču, zapustiti se , i normalno ne žele je jebati čak niti arapi imigranti, i onda ona "mrzi muške".
ma nije problem što nego genetski nije nešto lijep ili je malo gori od prosjeka.. ali ružnoća dopire iz unutra.. vidi se iz slike.. da ne drži do sebe.. oblači se ko muško, vjerojatno nebrije ništa, mogla bi se uz malo treniranja, ishranu i malo sređivanja čak i ovakvo biće bi moglo ličiti na nešto..
a ne iden ležati na kauču, zapustiti se , i normalno ne žele je jebati čak niti arapi imigranti, i onda ona "mrzi muške".
Ona ima 25 godina, izdala je svoju prvu knjigu, u 400 primjeraka, za malog izdavača. Postala je hit jer je vladin dužnosnik tražio zabranu knjige jer, tvrdi on, propagira mržnju prema muškarcima.
neki njihov " hasanbegovic " napravio odlicnu reklamu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa svačije je pravo mrziti svakog - trebalo bi biti
da sam pička i tako izgledam i ja bi mrzio muškarce
da sam pička i tako izgledam i ja bi mrzio muškarce
Pročitaj ponekad tekst prije nego što ga ideš komentirati ;P Jedino što nema slike od tog Mathieua (29) za kojeg se udala.Ringo10 wrote:Mrzi muskarce. Pa naravno kad je niko nece...pogledaj je kakva je
Oh_Femder wrote:Pročitaj ponekad tekst prije nego što ga ideš komentirati ;P Jedino što nema slike od tog Mathieua (29) za kojeg se udala.Ringo10 wrote:Mrzi muskarce. Pa naravno kad je niko nece...pogledaj je kakva je
E baš, nek si im reko. Tako im treba kad čitaju samo naslove.
Guest- Guest
Mrzio sam i ja crno pivo pa smo se opet pomirili.
Kad je feminizam u pitanju najbolje je sažeo Vuco.
Radi se o ženama koje muškarac nije dobro odradio ( iznenađujuće je da jedan Vuco koristi ovakav izraz, a ne neki primjereniji).
Kad je feminizam u pitanju najbolje je sažeo Vuco.
Radi se o ženama koje muškarac nije dobro odradio ( iznenađujuće je da jedan Vuco koristi ovakav izraz, a ne neki primjereniji).
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» mrzim ...
» Mrzim te Zvezdo...
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Nasilje nad ženama a muškarce tko jebe
» Mrzim te Zvezdo...
» Učili su me da mrzim Srbe
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Nasilje nad ženama a muškarce tko jebe
Page 1 of 5