Učili su me da mrzim Srbe
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Učili su me da mrzim Srbe
...jebome irud ako ovo nije jastreb...teolog,rijeka,ljubitelj krajine... ...slicnosti slucajne?..pa gdje si gorane tico... ...lik je pobrkao da srbi iz hr nisu bilu na polozajima...evo primjer ponajvecih firmi tada u hrvatskoj za vrijeme yu...gavrilovic vjecni generalni direktor srbin boro mikelic...od desetak nizerangiranih direktora u gavrilovicu pokoji hrvat sve srbi...a raritet 1989 godine u gavrilovicu od desetak direktora cak nijedan hrvat vec dva nesrba bili direktori jedan musliman i jedan slovenac..a u petrinji zivjelo pola hrvata..slicna situacija u borovu,koncaru i ovaj imbecile tvrdi da drbi u hr nikad nisu bili na polozajima..tu sam prestao dalje citat...narocito da nisu imali nikakvu infrastrukturu u selima..u vrlickom kraju 1982 godine dvije ceste asfaltirane koje su vodile do srpskih sela koljane i otisic a nijedna nije vodila do hrvatskih sela..otisic imao telefone a susjedne hrvatsko selo maljkovo ne
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
.....pazite ovaj podatak...slavonskobrodski industrijski div djuro djakovic koji je imao 1984...23 direktora u proizvodnji,financijama...11 direktora bili su srbi a tad u slavonskom brodu zivjelo je 16% srba...
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....pazite ovaj podatak...slavonskobrodski industrijski div djuro djakovic koji je imao 1984...23 direktora u proizvodnji,financijama...11 direktora bili su srbi a tad u slavonskom brodu zivjelo je 16% srba...
nametnuli su se na svim važnim pozicijama...i drmali prema uputama iz BG
jednom kad ti to dopizdi i želiš se riješiti gadurinja, onda si ustaša
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vuksadinare wrote:a tad u slavonskom brodu zivjelo je 16% srba...
Skupa s tzv. Jugoslavenima ne više od 13%.
Guest- Guest
Ovaj smrad koji je ovo pisao kurac je od hrvata...'hrvat' u putovnici a profesionalni srbin...picka
2015-09-08
Aupickumaterinu...kao onomad u ratu karikturalne Matakoviceve vijesti...evo ustase opet prave logore za srpsku nejac..."Komsija, sta to radite, bre?..."Farbam ogradu."..."Eto vidite"...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Aupickumaterinu...kao onomad u ratu karikturalne Matakoviceve vijesti...evo ustase opet prave logore za srpsku nejac..."Komsija, sta to radite, bre?..."Farbam ogradu."..."Eto vidite"...
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
kofein wrote:
jel jevrej sam u vazduhoplovu ili je poveo i ustašu?
2017-10-06
Noor wrote:kofein wrote:
jel jevrej sam u vazduhoplovu ili je poveo i ustašu?
Čivutin izdajnik vozi ustaškog koljača. Umesto na Surčin, on u Zagreb....avaj.... Neimenovani izvori kažu da je srpski ambasador u Izraelu poooludeo.
Guest- Guest
čovek naprosto ispalio na živcikofein wrote:
Čivutin izdajnik vozi ustaškog koljača. Umesto na Surčin, on u Zagreb....avaj.... Neimenovani izvori kažu da je srpski ambasador u Izraelu poooludeo.
2017-10-06
mnoge Hrvate su po skolama ucili da mrze Hrvate, Ustase....nisu uspjeliSerbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2980831-ucili-su-me-da-mrzim-srbe-oni-su-anti-krst-a-ja-sam-ih-sve-vise-voleo-emotivno-pismo-hrvata-koji-ne-slavi-oluju-stiglo-je-u-pravi-cas
četnike nisu dali spomenuti
immortal-
2014-04-16
Prebrojavanje krvnih zrnaca a ?
A necete čestitao dedinim unucima u Srbiji dan pobjede .
idi se ubij smrdljiva glupačoSora wrote:Prebrojavanje krvnih zrnaca a ?
Sora wrote:Prebrojavanje krvnih zrnaca a ?
Muslimanski faktor valja suzbiti, bez obzira na krvna zrnca. To će biti osnova novog kršćanskog saveza.
Guest- Guest
niko ne može hrvate tako dobro naučit da mrze srbe ko srbi
inače ovo pismo je dno dna četničke propagande
..najbolji su mi ovi ka'k ti hrvati...ne znam ako se sjecas jednog intervjua sa bivsim pripadnikom kos-a koji danas zivi u banja luci mislim da mu je ime ljuboje prezime se ne mogu sjetiti bio je intervju za jutarnji ili vecernji postavio sam link na starom forumu..inace bio je jedan od glavnih u kos-ovom sjedistu u maksimirskoj za V vojnu oblast..kad je rekao da i danas postoji određen broj ssuradnika nekadasnjeg kos-a a danas su to ljudi drugih obavjestajnih sluzbi razlicitih zemalja a najvise srbijanske obavjestajne sluzbe koji su infiltrirani u razne sfere hrvatskog drustva i da u ovo vrijeme djeluju na slicnim zadacima ali drugog karaktera...i da ta je mreza dosta razgranata ne samo u hrvatskoj vec i u drugim drzavama bivse ex yu...marcellus wrote:niko ne može hrvate tako dobro naučit da mrze srbe ko srbi
2015-09-08
Hrvati su kukali kako sav novac ide Srbima, iako srpska sela u Krajini nisu na pragu 21. veka imala ni vodu ni kanalizaciju (neka sela nemaju ni danas), iako od 1945. do 1991. ni jedan Srbin nije bio na vodećoj poziciji ne samo u Hrvatskoj, nego ni u Jugoslaviji...Serbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2980831-ucili-su-me-da-mrzim-srbe-oni-su-anti-krst-a-ja-sam-ih-sve-vise-voleo-emotivno-pismo-hrvata-koji-ne-slavi-oluju-stiglo-je-u-pravi-cas
Bua-ha-ha!
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
i sto rec na ovo...lik ili je cisti srbin a pise 'hrvat' jer tako moze lakse djelovati..ili je totalni idiot..i takve nebuloze pise s obzirom d aima i neke godine jos tragicnijeOh_Femder wrote:Hrvati su kukali kako sav novac ide Srbima, iako srpska sela u Krajini nisu na pragu 21. veka imala ni vodu ni kanalizaciju (neka sela nemaju ni danas), iako od 1945. do 1991. ni jedan Srbin nije bio na vodećoj poziciji ne samo u Hrvatskoj, nego ni u Jugoslaviji...Serbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2980831-ucili-su-me-da-mrzim-srbe-oni-su-anti-krst-a-ja-sam-ih-sve-vise-voleo-emotivno-pismo-hrvata-koji-ne-slavi-oluju-stiglo-je-u-pravi-cas
Bua-ha-ha!
2015-09-08
vuksadinare wrote:i sto rec na ovo...lik ili je cisti srbin a pise 'hrvat' jer tako moze lakse djelovati..ili je totalni idiot..i takve nebuloze pise s obzirom d aima i neke godine jos tragicnije
Ili idiot ili provokator :D
A Srbi se uvijek hvataju za ovakvu patetiku :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Loši đaci: Talibani učili kako se radi bomba...
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Loši đaci: Talibani učili kako se radi bomba...
Page 2 of 3