Učili su me da mrzim Srbe
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Učili su me da mrzim Srbe
http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2980831-ucili-su-me-da-mrzim-srbe-oni-su-anti-krst-a-ja-sam-ih-sve-vise-voleo-emotivno-pismo-hrvata-koji-ne-slavi-oluju-stiglo-je-u-pravi-cas
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Učili su me da mrzim Srbe
Smorili ih na kvadrat i napravise pro Srbe.
2014-08-25
Ako se već proslavlja što su srpska sela u Krajini opustela, zašto se ne slave prazna hrvatska sela po Slavoniji? Ako se slavi otimanje srpskih kuća, zašto se ne slave i sve one kuće koje su Hrvatima oduzele banke?
2014-08-25
dečko je pomiješao babe i žabe pa dobio babožabeSerbinho-3 wrote:Ako se već proslavlja što su srpska sela u Krajini opustela, zašto se ne slave prazna hrvatska sela po Slavoniji? Ako se slavi otimanje srpskih kuća, zašto se ne slave i sve one kuće koje su Hrvatima oduzele banke?
slave povrat i spajanje teritorija da taj dečko ne ide pasošem u zadar
a prazni teritoriji i pusta sela su svakako šteta ali druga priča
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Slobodno i dalje kmeči, ne možeš nam pokvariti ovaj dan :-)Serbinho-3 wrote:Oluja 2 deo.
Guest- Guest
Je šteta al manja nego da te krajeve nastanjuju srbi.kaja wrote:dečko je pomiješao babe i žabe pa dobio babožabeSerbinho-3 wrote:Ako se već proslavlja što su srpska sela u Krajini opustela, zašto se ne slave prazna hrvatska sela po Slavoniji? Ako se slavi otimanje srpskih kuća, zašto se ne slave i sve one kuće koje su Hrvatima oduzele banke?
Krajevi su prazni ali ti ne treba ni putovnica ni kalašnjikov da prođeš tim krajem.
Nema nikakve štete od tog što su srbi utekli naprotiv samo korist.
Jbga braco i mene su sustavno učili da mrzim hrvate i to ne neke babe nego vlada, kroz svoje institucije....što veliš smorili pa postigli kontra efekt.Serbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/2980831-ucili-su-me-da-mrzim-srbe-oni-su-anti-krst-a-ja-sam-ih-sve-vise-voleo-emotivno-pismo-hrvata-koji-ne-slavi-oluju-stiglo-je-u-pravi-cas
Kuće su privatno vlasništvo i niko ih nije oteo. To što vi tamo mislite da je oslobođeni Hrvatski teritorij u stvari otet možete objesiti mačku o rep kao i sva dernjava o tome kako smo vas protjerali a ne vi sami po zapovjedi svojih vođa zgiljili za srbiju.Serbinho-3 wrote:Ako se već proslavlja što su srpska sela u Krajini opustela, zašto se ne slave prazna hrvatska sela po Slavoniji? Ako se slavi otimanje srpskih kuća, zašto se ne slave i sve one kuće koje su Hrvatima oduzele banke?
Neki dan sam napisao, bolje da imamo divljinu nego divljakedanni1 wrote:Je šteta al manja nego da te krajeve nastanjuju srbi.kaja wrote:dečko je pomiješao babe i žabe pa dobio babožabeSerbinho-3 wrote:Ako se već proslavlja što su srpska sela u Krajini opustela, zašto se ne slave prazna hrvatska sela po Slavoniji? Ako se slavi otimanje srpskih kuća, zašto se ne slave i sve one kuće koje su Hrvatima oduzele banke?
Krajevi su prazni ali ti ne treba ni putovnica ni kalašnjikov da prođeš tim krajem.
tre wrote:Neki dan sam napisao, bolje da imamo divljinu nego divljakedanni1 wrote:Je šteta al manja nego da te krajeve nastanjuju srbi.kaja wrote:dečko je pomiješao babe i žabe pa dobio babožabeSerbinho-3 wrote:Ako se već proslavlja što su srpska sela u Krajini opustela, zašto se ne slave prazna hrvatska sela po Slavoniji? Ako se slavi otimanje srpskih kuća, zašto se ne slave i sve one kuće koje su Hrvatima oduzele banke?
I to je to.
bolje sto su hr srbi dosli,
nego da zivi medju uchipovanim zlikovcima.
Guest- Guest
Jel znaš zašto su srbi pobjegli u stvari? bojali su se osvete zbog onoga što su napravili Hrvatima i drugim nesrbima na okupiranom području.pizzon wrote:bolje sto su hr srbi dosli,
Što bi reko jedan zarobljeni srbo; rekao sam im ima Boga ima pravde bežimo odavde!
Jesi li ti svjestan morončino da na okupiranom području nije niko osim srba egzistirao? Jesi li svjestan da ste sve do tada protjerali pobili i opljačkali? Jesi kurac, da jesi pokrio bi se blatobranima i šutio cijeli svoj jadni mizerni i nakaradni život.
drug vulin jedino pametno sto je izjavio.
" hrvati nemaju problem sa srbima vec sa zdravim razumom "
Guest- Guest
Vulini su srbe i doveli do ovoga što jeste, jad i bijeda od naroda i državepizzon wrote:drug vulin jedino pametno sto je izjavio.
tko o čemu, vulin o zdravom razumupizzon wrote:drug vulin jedino pametno sto je izjavio.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pizzon wrote:sami smo krivi sto nam šušumige kenjaju naokolo.
Guest- Guest
...jebome irud ako ovo nije jastreb...teolog,rijeka,ljubitelj krajine... ...slicnosti slucajne?..pa gdje si gorane tico... ...lik je pobrkao da srbi iz hr nisu bilu na polozajima...evo primjer ponajvecih firmi tada u hrvatskoj za vrijeme yu...gavrilovic vjecni generalni direktor srbin boro mikelic...od desetak nizerangiranih direktora u gavrilovicu pokoji hrvat sve srbi...a raritet 1989 godine u gavrilovicu od desetak direktora cak nijedan hrvat vec dva nesrba bili direktori jedan musliman i jedan slovenac..a u petrinji zivjelo pola hrvata..slicna situacija u borovu,koncaru i ovaj imbecile tvrdi da drbi u hr nikad nisu bili na polozajima..tu sam prestao dalje citat...narocito da nisu imali nikakvu infrastrukturu u selima..u vrlickom kraju 1982 godine dvije ceste asfaltirane koje su vodile do srpskih sela koljane i otisic a nijedna nije vodila do hrvatskih sela..otisic imao telefone a susjedne hrvatsko selo maljkovo ne
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbe na Srbe-Što se događa u Banjaluci?
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Loši đaci: Talibani učili kako se radi bomba...
» MRZIM IH, DOK SAM ŽIV UČINIĆU SVE DA NESTANU
» Mrzim te Zvezdo...
» Ja mrzim muškarce
» Loši đaci: Talibani učili kako se radi bomba...
Page 1 of 3