Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Vlašić > Rashford + Lingard + Martial
Koja utakmica u Amsterdamu!
Čudo...
<3
Koja utakmica u Amsterdamu!
Čudo...
<3
Guest- Guest
Dule tadić je najpotcenjeniji igrač evrope. Da je brži za 10% bio bi na nivou hazarda...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Vlašić > Rashford + Lingard + Martial
Vlašić u najvećem klubu na svetu može igrati samo ako sebe dovede u united na manageru...
Guest- Guest
e, i? Zašto moraš opet iznova dokazivati koliko si glup?Serbia Strong wrote:I opet 4-ti u grupi
Pričamo o prezentaciji, igrama i doprinosu jednog igrača, a ne momčadi.
Da im nije bilo Vlašića završili bi kao svojedobno Dinamo Zagreb u LP, a ovako ipak imaju 7 bodova i dva puta su pobijedili prvaka Europe!
Guest- Guest
A United najveći klub na svijetu jednako kao i đokica najveći teniser.Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Vlašić > Rashford + Lingard + Martial
Vlašić u najvećem klubu na svetu može igrati samo ako sebe dovede u united na manageru...
Ne bi Nikola ima s kim igrati u tom Unitedu (gledao sam ih prošlo kolo s frendom navijačem MU koji sam kaže da su teško sranje). Dobro je Nikola rekao prošli misec da u Engleskoj samo Liverpool i City igraju nogomet.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:e, i? Zašto moraš opet iznova dokazivati koliko si glup?Serbia Strong wrote:I opet 4-ti u grupi
Pričamo o prezentaciji, igrama i doprinosu jednog igrača, a ne momčadi.
Da im nije bilo Vlašića završili bi kao svojedobno Dinamo Zagreb u LP, a ovako ipak imaju 7 bodova i dva puta su pobijedili prvaka Europe!
Doprineo u pičku materinu
Tovarska logika, tipična za njihovu crveno-belu braću iz beograda, debakl pretvori u herojstvo i pobedu.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:A United najveći klub na svijetu jednako kao i đokica najveći teniser.Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Vlašić > Rashford + Lingard + Martial
Ne bi Nikola ima s kim igrati u tom Unitedu (gledao sam ih prošlo kolo s frendom navijačem MU koji sam kaže da su teško sranje). Dobro je Nikola rekao prošli misec da u Engleskoj samo Liverpool i City igraju nogomet.
Sve si rekao u prvom delu.
Nikola nije merodavan da govori o engleskoj jer tu ligu i ne poznaje baš najbolje, više proveo po pubovima prljave luke na merseyu nego na terenu.
Guest- Guest
Doprinos s igrama, asistencijama i golovima u osvajanju 7 bodova sve govori. Znam, za tebe je to nuklearna fizika.Serbia Strong wrote:
Doprineo u pičku materinu
Tovarska logika, tipična za njihovu crveno-belu braću iz beograda, debakl pretvori u herojstvo i pobedu.
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Doprinos u tome da ispadnu od jebenog plzena?
Tupko, nisu oni ispali od Plzena nego u grupi završili zadnji s istim brojem bodova kao Plzen.
A ja sam pričao o Vlašićevom doprinosu u osvajanju 7 bodova. Dakle, pogledaj na kojim utakmicama su osvajali te bodova, pogledaj kakav je doprinos dao sam Vlašić i koliko je puta u tim utakmicama bio igrač utakmice. To sve jasno govori, bez njega bi bilo uvjerljivo zadnji, a da je bilo malo podrške (bar još 3-4 igrača na njegovoj razini, uključujući i zadnju liniju) prošli bi grupu! Znaš tupko, nogomet nije tenis.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Serbia Strong wrote:Doprinos u tome da ispadnu od jebenog plzena?
Tupko, nisu oni ispali od Plzena nego u grupi završili zadnji s istim brojem bodova kao Plzen.
A ja sam pričao o Vlašićevom doprinosu u osvajanju 7 bodova. Dakle, pogledaj na kojim utakmicama su osvajali te bodova, pogledaj kakav je doprinos dao sam Vlašić i koliko je puta u tim utakmicama bio igrač utakmice. To sve jasno govori, bez njega bi bilo uvjerljivo zadnji, a da je bilo malo podrške (bar još 3-4 igrača na njegovoj razini, uključujući i zadnju liniju) prošli bi grupu! Znaš tupko, nogomet nije tenis.
Znaš debilu, mongoloidni-nogomet tj. fudbal se igra za rezultat i plasman, kao i tenis. Koliko je cska bodova osvojio, posve je nebitno, jer ih je osvojio najmanje u od sva 3 svoja protivnika u grupi.
E sada, u drugom delu posta poentiraš kako je za dobre igre ekipe zaslužan isključivo vlašić, a kada rezultati nisu dobri, onda su krivi drugi. Rejting u ekipi koja je poslednja na tabeli nije neka pohvalna činjenica
A sada nastavi da budeš glup ko kurac i teraj svoju priču koju možda pije 1 čovek na ovom svetu (spermenka i đubrovačku gluperdu smatram za pola čoveka)
Guest- Guest
pusti cigana srpskoga, za njega je doprinos kad zatonska prevara ima 0 igrača utakmice i 2 gola i 2. asistencije cijele sezone.. onda još ima obraza pisati da je bankomat nezamjenjiv, a loreal bez njega nezamisliv
End- Posts : 21177
2015-08-25
Bankomat je zlatna lopta, osvajač 4 lige šampiona, najbolji igrač svetskog prvenstva i da ne nabrajam dalje. Ugl. dostigao je visine kakve nijedan hrvatski, a i šire igrač nije, niti će ikada dostići...
Guest- Guest
Jesi glup, ali dobro to ionako znaju svi tu.Serbia Strong wrote:
Znaš debilu, mongoloidni-nogomet tj. fudbal se igra za rezultat i plasman, kao i tenis. Koliko je cska bodova osvojio, posve je nebitno, jer ih je osvojio najmanje u od sva 3 svoja protivnika u grupi.
E sada, u drugom delu posta poentiraš kako je za dobre igre ekipe zaslužan isključivo vlašić, a kada rezultati nisu dobri, onda su krivi drugi. Rejting u ekipi koja je poslednja na tabeli nije neka pohvalna činjenica
A sada nastavi da budeš glup ko kurac i teraj svoju priču koju možda pije 1 čovek na ovom svetu (spermenka i đubrovačku gluperdu smatram za pola čoveka)
Da ja dalje ne dužim i gubim vrijeme na tebe glupana, da završim
1. Nije istina da je CSKA osvojio najmanje bodova od sva 3 protivnika, nego je osvojio manje bodova od 2 protivnika. Gluplji si od kurca.
2. Ja sam pričao o doprinosu. Vlašić im je uvjerljivo najbolji igrač, u Ligi prvaka i ruskom prvenstvu. To dokazuju njegove igre, ocjene koje dobiva, doprinos na terenu. Nije bez veze 3 mjeseca za redom najbolji igrač CSKA. Za ovih 7 bodova on je najzaslužniji, to je činjenica obrazložena i može se dokazati konkretnim brojkama (ne samo golovi, asisti, nego i ostali parametri).
A ti sad nastavi blejati kako CSKA nije proša dalje pa ni Vlašić ništa nije odigra.
Guest- Guest
Hahaha...kaže, nisu (CSKA) ispali od Plzena, a poraženi u direktnom dvoboju doma i završili zato ko zadnji u grupi.
Roland Deschain wrote:Hahaha...kaže, nisu (CSKA) ispali od Plzena, a poraženi u direktnom dvoboju doma i završili zato ko zadnji u grupi.
Pazi sad, završili BODOVNO samo iza reala i rome
Guest- Guest
Koja glupa rasprava...
Ka da napišeš da je Salah truba od igrača jer nije prosa grupu s Egiptom...
Nema veze šta je najbolji igrač tog Egipta...
Mali Vlašić je televizija u boji za sve naše veznjake, osim Rakete...
Samo debil to ne može vidit...
;)
Ka da napišeš da je Salah truba od igrača jer nije prosa grupu s Egiptom...
Nema veze šta je najbolji igrač tog Egipta...
Mali Vlašić je televizija u boji za sve naše veznjake, osim Rakete...
Samo debil to ne može vidit...
;)
Guest- Guest
Cska vredniji u igračima od viktorije više od 3x, a ova gluperda spominje egipat i još vuče paralelu vlašić-salah.
Kako lepo kada glupak započne dan sopstvenim šamaranjem.
Kako lepo kada glupak započne dan sopstvenim šamaranjem.
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50