Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
čmarnajted, barca i loreal igraju najgori nogomet u europi, uskoro se priključuje kovač
End- Posts : 21177
2015-08-25
ajax igra najljepši nogomet i opet imaju brutalne igrače, za de ligta, de jonga i dolberga mogu uzeti 300M
sve klinci od 20 god u ekipi
sve klinci od 20 god u ekipi
2015-08-25
Zasto ovaj vlasic neigra za reprezentaciju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zato jer nije igra u GNK Lopovu, jer da je nakon 2 utakmice bi bija u reprezentaciji. Nikola će morati odigrati njih 200 da bi došao tamo.PABLO ESCOBAR wrote:Zasto ovaj vlasic neigra za reprezentaciju
Btw. odličan potez šta je pobiga iz onog šugavog Evertona. Reka je treneru da je on najbolji veznjak kojeg ima, skupija se i otiša u CSKA. Sad odlučuju utakmice u LP, a šugavci iz Evertona koji unatoč milijunima koje imaju nek se bore za opstanak.
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
pa imaju najboljega igraca svijeta u cemu je problem
2015-08-25
Fali im Ronaldo puno. On im je bio najbolji igrač, on je vukao, odlučivao utakmice. Sad kad njega nema vidi se tko je bio najbolji.scorpion wrote:Real ne može kurca bez Ronalda
Guest- Guest
End wrote:pa imaju najboljega igraca svijeta u cemu je problem
Ende, prestani dominirat!
Ma ništa gol Vlašića, to nije ni bitno...
Al kako ih jede!
Ubija ih je sam samcat: krade balune, trči, igra top obranu, ne gubi balun, odbijaju se od njega, smireno krade vrime bez ikakvog naprezanja, apsolutna dominacija!
Samo, Olmo je puno bolji igrač...
Vamos u reprezentaciju s mladim Kataloncem!
<3
Guest- Guest
Upravo to. Igrač koji je pravio razliku na terenu. Real će tek sad vidjet koliko su izgubili njegovim odlaskom. Prije dolaska Ronalda Real nije 6-7 godina prošao osminu finala lige prvaka, sad će opet muku mučit bez njegaisključivi krivac wrote:Fali im Ronaldo puno. On im je bio najbolji igrač, on je vukao, odlučivao utakmice. Sad kad njega nema vidi se tko je bio najbolji.scorpion wrote:Real ne može kurca bez Ronalda
Modrić je najbolji hrvatski igrač, ali svakako da nije najbolji na svijetu.pa imaju najboljega igraca svijeta u cemu je problem
Kako nije najbolji?
Pa dobija je nagradu za najboljeg...
Kako to da nije najbolji?
(ide voda na moj mlin :D)
Pa dobija je nagradu za najboljeg...
Kako to da nije najbolji?
(ide voda na moj mlin :D)
Guest- Guest
Dobio je smiješnu nagradu od FIFA-e. Kad dobije zlatnu loptu, onda je najbolji
Zašto je nagrada nekog časopisa bitnija nego nagrada FIFA-e?scorpion wrote:Dobio je smiješnu nagradu od FIFA-e. Kad dobije zlatnu loptu, onda je najbolji
:8)
Guest- Guest
Zato što zlatna lopta ima renome. Svi su uvijek pričali o zlatnoj lopti i najboljem igraču svijeta te godine. Za ovu smijuriju od fifine nagrade sam prvi put čuo prije 2-3 godinefridrih_niche wrote:Zašto je nagrada nekog časopisa bitnija nego nagrada FIFA-e?scorpion wrote:Dobio je smiješnu nagradu od FIFA-e. Kad dobije zlatnu loptu, onda je najbolji
:8)
Niche malo vise postovanja kad razgovaras sa scorpijom operwom i samnom. Sjeti se da si niza rasa naspram nas vodji odanih ljudi.
Boze sveti i ova tema pada u vodu kad se spomene najveci sin.
Adolf Hitler.
Scorpio daj onu sliku di igraci najveceg svjetskog kluba Schalkea pozdravljaju Najveceg sina.
Boze sveti i ova tema pada u vodu kad se spomene najveci sin.
Adolf Hitler.
Scorpio daj onu sliku di igraci najveceg svjetskog kluba Schalkea pozdravljaju Najveceg sina.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nadam se da ce Cr7 kao najbolji igrac svih vrimena okoncati karijeru u Schalkeu
2015-09-13
Gleda sam zadnjih 30 minuta. CSKA se uglavnom branija zadnjih po ure, ali kad bi uspili odigrati koju kontru opet je Vlašić bija u glavnoj ulozi. Asistira je i za jednu odličnu priliku, ali je suigrač obranija. Upsije naći rješenje i kad je među 4-om igrača. Ukratko: igračina. Jedna slika za laku noć:fridrih_niche wrote:End wrote:pa imaju najboljega igraca svijeta u cemu je problem
Ende, prestani dominirat!
Ma ništa gol Vlašića, to nije ni bitno...
Al kako ih jede!
Ubija ih je sam samcat: krade balune, trči, igra top obranu, ne gubi balun, odbijaju se od njega, smireno krade vrime bez ikakvog naprezanja, apsolutna dominacija!
Samo, Olmo je puno bolji igrač...
Vamos u reprezentaciju s mladim Kataloncem!
<3
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Scorpio daj onu sliku di igraci najveceg svjetskog kluba Schalkea pozdravljaju Najveceg sina.
Bože dragi, najveći klub na svijetu Schalke 04
Ma Vlašić je čudo. U Evertonu su debili... doduše i Hajduk ga je riješia za kikiriki...takav igrač se ne daje ispod 8 znamenki nikako pa taman prijetia raspad sistema totalni...
darth_vader-
2014-04-17
hajduk se ionako uvijek rjesava za kikiriki igraca...po sistemu..' a sta's daj sta da's dobro i to taman za peceno kod perlice'jasambrend wrote:Ma Vlašić je čudo. U Evertonu su debili... doduše i Hajduk ga je riješia za kikiriki...takav igrač se ne daje ispod 8 znamenki nikako pa taman prijetia raspad sistema totalni...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
A klošari iz minhena su opet pokazali da su glupi ko kurac. Niko kovač nit je bio neki igrač, a još je slabiji ko trener... Odučio ih je ajax od fudbala sinoć.
Guest- Guest
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50