Liga Prvaka 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Liga Prvaka 18/19
Ne mora! Od svih klubova u Hrvatskoj, Dinamo mi je najodvratniji. Ali ajmo iskreno u ove dvije tekme Dinamo je bio bolja momčad. Young Boysi totalno razočarenje i odron ekipa. Do penala (koji je diskutabilan) Dinamo je bio bolji i bez tog penala čisto sumnjam da bi YB izjednačio do krajamuckodjubre wrote:sve kako sam predvidio i očekivao...
mora se biti iskren i priznati da je bolja ekipa prošla dalje...
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Potpuno točno! I svi oko mene na stadionu su to govorili i nitko nije spominjao suce ... Dapače, zdušno su podržali igrače!fridrih_niche wrote:Cisti penal za Mlade Momke je bija, moj Svetina...
Uostalom, sudac je dosudija faul, penal je realiziran i nema potrebe diskutirat o tome...
Tribali ste bit junaci, a ne kmecavci, pa zabit 3-4 gola do kraja utakmice, pa je sudac nebitan...
Ne tražite krivce na drugim lokacijama, prvo pometite isprid svog praga...
sat2-
2015-09-28
"Oni su prošli, mi idemo u Europsku ligu i to je to." Taj dio rečenice, koju nisi boldao, pokazuje da se ovdje ne radi o kmećanju!isključivi krivac wrote:muckodjubre wrote:
zato sam se i začudio zašto bombardira oko sudaca jer vrtim postove prije,nigdje nitko ni s o sucimaBjelica: Od pet sudaca ni jedan ne vidi da ovdje nema penala?
https://www.24sata.hr/sport/je-li-ovo-bio-penal-za-svicarce-bjelica-ma-to-je-isprovocirano-587968
Slično razmišlja i Izet Hajrović.
- Da, tužni smo, htjeli smo proći. Bili smo bolji i ovdje i u Bernu, imali smo više šansi. Držali smo dobro rezultat, onda je taj sudac počeo nešto svirati, penal nije bio... Oni su prošli, mi idemo u Europsku ligu i to je to.
- Razočaran sam, bolja momčad nije ušla u Ligu prvaka. Mislim da smo mi više zaslužili ući u Ligu prvaka od Young Boysa, zbog našeg zalaganja, zbog naše igre, zbog naših šansi. Praktički, mi smo samo dvadeset minuta u Bernu imali problema s tom momčadi, osim toga imali smo sve pod kontrolom. Ako analiziramo današnju utakmicu, mislim da je Dinamo bio puno bolja momčad. Zapravo, mi smo jedini imali šanse. Ali eto, prošao je Young Boys.. Ipak, mislim da svi možemo biti zadovoljni s onim što je Dinamo pokazao, ali ostaje žal za Ligom prvaka. U Europskoj ligi ćemo pokušati predstaviti hrvatski nogomet na najbolji moguči način. Žao mi je navijača, žao mi je mojih igrača koji si dali sve od sebe, bacili su se na glavu, zaslužili su prolaz - kazao je u uvodu trener Dinama.
sat2-
2015-09-28
Tek na pitanje o suđenju odgovara:isključivi krivac wrote:muckodjubre wrote:
zato sam se i začudio zašto bombardira oko sudaca jer vrtim postove prije,nigdje nitko ni s o sucimaBjelica: Od pet sudaca ni jedan ne vidi da ovdje nema penala?
https://www.24sata.hr/sport/je-li-ovo-bio-penal-za-svicarce-bjelica-ma-to-je-isprovocirano-587968
Slično razmišlja i Izet Hajrović.
- Da, tužni smo, htjeli smo proći. Bili smo bolji i ovdje i u Bernu, imali smo više šansi. Držali smo dobro rezultat, onda je taj sudac počeo nešto svirati, penal nije bio... Oni su prošli, mi idemo u Europsku ligu i to je to.
- Nisam vidio nikakvu dominaciju Young Boysa. Nisu imali nikakve prilike, nikakve opasne udarce po našem golu, a ako budete analizirali dvije situacije, vidjet ćete dosta. Ja kod penala za Young Boys ne vidim kontakt, Assale je to odradio vrhunski, po meni je sudac nasjeo. Zaćuđujuće jest da tako poznati sudac tako nasjedne na provokaciju, a imao je i još jednog pomoćnika iza gola koji mu je mogao pomoći. Nakon toga imamo situaciju prije drugog pogotka, pred njim dva metra igrač Young Boysa igra rukom, a on to ne vidi. Te dvije situacije su sigurno usmjerile tijek utakmice.
sat2-
2015-09-28
Što sve skupa znači da nema kmečanja. Kmečanje je kada i trener i igrači i navijači i uprava najprije spominju suđenje i u utakmici, koju su nadigrani ... i onda to treje danima ...
sat2-
2015-09-28
a dobro,ako im je satisfakcija jer je dinamo ispao u grupu liga europe i što je izet kmečao na suce neka im bude jer im je ovo bilo dugo i mučno ljeto koje se izgleda proteže i na jesen ...kako su rekli,karma je kurva
Dinamo jje ispao nazalost prica zavrsena
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nije zavrsena jer se nastavlja u grupi europa lige.PABLO ESCOBAR wrote:Dinamo jje ispao nazalost prica zavrsena
Najveci HR klub ostaje,kako i prilici najvecem,jedini nas predstavnik u euro nstjecanjima...dok ostalima vise srece do sljedece Gospe
To luzersko me ne zazanimamuckodjubre wrote:Nije zavrsena jer se nastavlja u grupi europa lige.PABLO ESCOBAR wrote:Dinamo jje ispao nazalost prica zavrsena
Najveci HR klub ostaje,kako i prilici najvecem,jedini nas predstavnik u euro nstjecanjima...dok ostalima vise srece do sljedece Gospe
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
cestitke dinamu na izborenoj europskoj sezoni, tko zna kojoj po redu
Guest- Guest
kingkong7 wrote:cestitke dinamu na izborenoj europskoj sezoni, tko zna kojoj po redu
Guest- Guest
kakve veze ima jel EL ili LP opet je dinamo najveći klub svijeta, jedino barca po povijesti im može parirati
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Ajde da bar sekundu ostavimo zajebanciju po strani. Penal k'o penal, sudac ga je tako vidio, neki ga vjerojatno ne bi tako vidjeli i tu priča završava. Ali, ako sudac ne vidi igranje rukom švicarskog igrača na rubu svojih 16 m od kojeg je udaljen 1 m i umjesto slobodnjaka za Dinamo pusti kontru iz koje je bio korner pa gol, onda tu postoje samo 2 objašnjenja: ili si totalno ćorav, ali tada nisi za suca ili to vidiš a namjerno ne sudiš. Trećega nema. Jer, ako je 1 min ranije vidio penal, a od igrača je bio udaljen barem 10 m, logika govori da je onda morao vidjeti i ovu ruku na 1 m od sebe. Samo hoću skrenuti pažnju da se ovdje blebeće po našim sucima, a kad gledaš europske utakmice pa naši su med i mlijeko za njih. A ovaj nizozemac spada u sam vrh svjetskih sudaca, a velikom dijelu naših sudaca nije , s obzirom na jućer prikazano, ni do koljena.
Zeko-
2015-08-26
scorpion-
2014-04-18
hahasat2 wrote:Što sve skupa znači da nema kmečanja.
Ima, ima. I ti to dobro znaš, ma koliko se trudio to zamaskirati. Ako su pričali o drugim stvarima s utakmice, ne znači da nisu kmečali. Nisi ti glup, samo...
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50