SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Svakako ako nastavi ovako mozda i prijedje u nsjveci talijanski klubfridrih_niche wrote:Kako Piatek dominira u najvećem talijanskom klubu!
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
cak je i tom malom jasno da je messi izmislio nogomet za njegovog taticu pederčića
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:cak je i tom malom jasno da je messi izmislio nogomet za njegovog taticu pederčića
Guest- Guest
Kakav penal suđen protiv Intera. I to nakon VAR intervencije kad se tek dobro vidi da nije bila ruka.
Sigurno ne u tolikoj mjeri kao sto klosari i drogari slave kad se tvoja keva vrati u javnu kucu nakon godisnjegSerbia Strong wrote:Slavićemo mesec dana kada ne bude više lopova iza torina...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Naime, dotični Entoni Ađengui, napisao je poruku defanzivcu Juventusa Žoau Kanselu, koji u poslednje tri utakmice "Bjankonera" nije imao nikakav doprinos u golovima ekipe.
"Da li moramo da čekamo dve godine da ti upišeš asistenciju ili da čak postigneš gol?
Kada je fantazi fudbal u pitanju, polažem sve na vašu odbranu, ali dosad si bio razočarenje. A tu su i ovi beskorisni žuti kartoni koje dobijaš", napisao je dotični Ađengui portugalskom defanzivcu na "Instagramu".
To je razbesnelo Kansela, koji mu je ubrzo odgovorio.
"Idi dođavola, ne zanima me fantazi fudbal i svo to fantazi smeće. Važno je pobeđivati. Ne šalji mi više poruke", glasi upristojen odgovor Žoaa Kansela.
"Da li moramo da čekamo dve godine da ti upišeš asistenciju ili da čak postigneš gol?
Kada je fantazi fudbal u pitanju, polažem sve na vašu odbranu, ali dosad si bio razočarenje. A tu su i ovi beskorisni žuti kartoni koje dobijaš", napisao je dotični Ađengui portugalskom defanzivcu na "Instagramu".
To je razbesnelo Kansela, koji mu je ubrzo odgovorio.
"Idi dođavola, ne zanima me fantazi fudbal i svo to fantazi smeće. Važno je pobeđivati. Ne šalji mi više poruke", glasi upristojen odgovor Žoaa Kansela.
Guest- Guest
haha. trebat će mu još koja godina da se nauči manirima dresa kojeg brani, ali dobro je malo se nasmijat
Guest- Guest
u nišu slavit će se 100 godina kad se jednom riješe bracale.
100godišnja proslava bez prestanka
100godišnja proslava bez prestanka
Guest- Guest
Ide Milan krupnim koracima prema boljoj budućnosti...
Paqueta i Pietek su odlične kupovine...
Dovest još dva dobra igrača za prvih 11 i mogu scudetto napast iduće godine...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ide Milan krupnim koracima prema boljoj budućnosti...
;)
2015-09-13
Niche koji je po redu
2015-09-13
Ja mislim da si vec 5oga zarolafridrih_niche wrote:Prvi...
<3
2015-09-13
Seria A je pala strašno kad je Quagliarella prvi strijelac lige sa 36 godina...
Glavno da se potencira da je Pederko čudo od igrača sa 6-7 penala do sad...
Fabio je Messi za njega...
;)
Glavno da se potencira da je Pederko čudo od igrača sa 6-7 penala do sad...
Fabio je Messi za njega...
;)
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50