SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: SERIE A 18/19
PABLO ESCOBAR wrote:jasambrend wrote:Evo opet sam izmigoljio iz svoje rupetine da malo izaseren govana na forumu potpalin vatru i opet se ko smuculja povucen u svoju rupetinu
Dražesan si...
Last edited by jasambrend on 2/11/2018, 23:25; edited 2 times in total
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Jebeš klubove koji su u svojim gradovima tek druga opcija za navijanje...
darth_vader-
2014-04-17
Navedi glupane na koga mislis. Od 878 000 stanovnika torina sto registriranih sto nereg.navijaca juventus podrzava oko 590 000. Torino niti 200 000. Od navijacke populacije Italije 51.% italije navija za juventus pola otpada na ostatak svih serie a b c d .jasambrend wrote:Jebeš klubove koji su u svojim gradovima tek druga opcija za navijanje...
Manchestera podrzava pola zemaljske kugle.
A jebes i KK ZADAR kad je zadranima prioritet otpad sa poljuda tek onda kk zadar.
Dali shvacas koliko si glup
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bio ja drag ili ne za mene si inferioran pobornice jugoslavije. Sad se lipo i meni i juventusu cilom napusi kurcajasambrend wrote:PABLO ESCOBAR wrote:jasambrend wrote:Evo opet sam izmigoljio iz svoje rupetine da malo izaseren govana na forumu potpalin vatru i opet se ko smuculja povucen u svoju rupetinu
Dražesan si...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Neka popuse kurac svi koji se u svom jalu i mrznji prema juventusu dave u svojim govnims. Patite mater vam jebem sljede godine hegemonije
2015-09-13
I zamolio bih odredjene osobe da me izbjegavaju neko vrime jer u zadnje vrime ne spavam nisam bas ni sa zivcima najbolji sanjam svaki kurac pa da izbjegnemo spominjanje necijih matera a zene nisu krive sto su iz picke izbacile svasta tako da molim za razumjevanje i izbjegavanje neugodnosti.
Hvaka
Hvaka
2015-09-13
Pederu. Ja sam na zogu sta i messi u balunu. Ubojica. Moja valjanja su opivana.fridrih_niche wrote:Picko, nemaš šanse na balote...PABLO ESCOBAR wrote:A tebe cu ko picku razbiti na zogu ocu gospemi a poslje toga se razvalimo kod Ante a tebi ostavljam poruku sugava Nichetino.fridrih_niche wrote:<3PABLO ESCOBAR wrote:Jebo vam bog mater pobio bi vas sve ko zeceve stoko nedojebana
Zovi Covika
A covika zoven!
<3
Btw. Zovi covika obavezno
2015-09-13
Nitko nema ništa protiv Juvea, ali što kad su realno treći klub na Apeninima, iza oba Milanska, što je, je...a i malo su lopovski tj. puno, ali su svejedno male bebe za Dinamo...
darth_vader-
2014-04-17
PABLO ESCOBAR wrote:I zamolio bih odredjene osobe da me izbjegavaju neko vrime jer u zadnje vrime ne spavam nisam bas ni sa zivcima najbolji sanjam svaki kurac pa da izbjegnemo spominjanje necijih matera a zene nisu krive sto su iz picke izbacile svasta tako da molim za razumjevanje i izbjegavanje neugodnosti.
Hvaka
Kad vidim šta je tvoja keva izbacila iz pičke, ostale keve su kraljice majke i device marije...
Guest- Guest
Ka i moja izbijanja!PABLO ESCOBAR wrote:Pederu. Ja sam na zogu sta i messi u balunu. Ubojica. Moja valjanja su opivana.fridrih_niche wrote:Picko, nemaš šanse na balote...PABLO ESCOBAR wrote:A tebe cu ko picku razbiti na zogu ocu gospemi a poslje toga se razvalimo kod Ante a tebi ostavljam poruku sugava Nichetino.fridrih_niche wrote:<3PABLO ESCOBAR wrote:Jebo vam bog mater pobio bi vas sve ko zeceve stoko nedojebana
Zovi Covika
A covika zoven!
<3
Btw. Zovi covika obavezno
:^O
Covik je već pozvan!
<3
Guest- Guest
Forza Juve
2015-09-13
Šmekerski inter nastavlja da gazi. Da su doveli najvećeg igrača svih vremena sa ovih prostora, ne sumnjam da bi osvojili skudeto.
Guest- Guest
Samo Raketa košta 125 milijuna eura, a Talijani bi sve mukte...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Samo Raketa košta 125 milijuna eura, a Talijani bi sve mukte...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:Samo Raketa košta 125 milijuna eura, a Talijani bi sve mukte...
End- Posts : 21177
2015-08-25
sjecam se ka danas prije 44 bajrama juventus je osvojio LP...u devedeset minuta litmanen i ravaneli 1:1 ...a onda u izvodjenju jedanesteraca vladimir jugovic pogadja tacno ...kapiten vijali ga grli i podize pehar LP...juve dominira europom
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50