SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Seria A je pala strašno kad je Quagliarella prvi strijelac lige sa 36 godina...
Glavno da se potencira da je Pederko čudo od igrača sa 6-7 penala do sad...
Fabio je Messi za njega...
;)
Glavno da se potencira da je Pederko čudo od igrača sa 6-7 penala do sad...
Fabio je Messi za njega...
;)
Guest- Guest
ne može pederko više na naslovnice, možda da još nekoga siluje jedino tako može do publiciteta.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Fala ti Boze da je gotova Pederkova karijera...
Još nek ga Cholo pošalje u past tense i to je to...
<3
Još nek ga Cholo pošalje u past tense i to je to...
<3
Guest- Guest
“Nevjerojatno simuliranje Ronalda, to se ne može naučiti”, “on je tim simuliranjem uništio utakmicu”
mi o pederku, a simulatorski silovatelj na vrata
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sad ti je josko jelicic ok. Jeli klosaru a kad je iz splita prilazija u dinamo riga si vatru. Uostalom zamaraj se problemon kako ce ti ac china uci u lpfridrih_niche wrote:Koje pisanje po lopovima iz Torina i Cmarchestera...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svako pisanje po lopovima mi je ok...PABLO ESCOBAR wrote:Sad ti je josko jelicic ok. Jeli klosaru a kad je iz splita prilazija u dinamo riga si vatru. Uostalom zamaraj se problemon kako ce ti ac china uci u lpfridrih_niche wrote:Koje pisanje po lopovima iz Torina i Cmarchestera...
:D
A s Jelom san u svadji; blokira me je bija na fejsu...
:p
A za najveći talijanski klub se ne brini, treci su na tablici, a kako igraju mogli bi bit i drugi...
A dogodine će lom svima napravit...
<3
Guest- Guest
dobri vicevifridrih_niche wrote:Svako pisanje po lopovima mi je ok...PABLO ESCOBAR wrote:Sad ti je josko jelicic ok. Jeli klosaru a kad je iz splita prilazija u dinamo riga si vatru. Uostalom zamaraj se problemon kako ce ti ac china uci u lpfridrih_niche wrote:Koje pisanje po lopovima iz Torina i Cmarchestera...
A za najveći talijanski klub se ne brini, treci su na tablici, a kako igraju mogli bi bit i drugi...
<3
haahahahaha
imaš li još koji
jesil se to opet napušio
skripar-
2015-08-09
Auuuu meni se cini da je danasnja doza bila ubojita brate skripiskripar wrote:dobri vicevifridrih_niche wrote:Svako pisanje po lopovima mi je ok...PABLO ESCOBAR wrote:Sad ti je josko jelicic ok. Jeli klosaru a kad je iz splita prilazija u dinamo riga si vatru. Uostalom zamaraj se problemon kako ce ti ac china uci u lpfridrih_niche wrote:Koje pisanje po lopovima iz Torina i Cmarchestera...
<3
haahahahaha
imaš li još koji
jesil se to opet napušio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Samaranje nicheta part 150 000
2015-09-13
Niche pusi kurac
2015-09-13
Legendarni engleski defanzivac Toni Adams dao je veoma zanimljivu izjavu u vezi sa prelaskom velškog fudbalera Arona Ramzija iz Arsenala u Juventus.
Ramzi je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom, u koji će preći na kraju sezone. Bivši prvotimac Arsenala i nekadašnji engleski reprezentativac Toni Adams smatra da su Tobdžije napravile loš potez, te da je Velšanin previše dobar igrač da bi se klub iz Londona tako lako odrekao.
"Drugačiji je to klub od onog iz kojeg sam ja otišao 2002. godine. Tada bi igrač Juventusa potpisivao za nas. Aron Ramzi je previše dobar igrač da bismo ga pustili. Da budemo iskreni, zašto bi neko prešao u Juventus? Oni su manji klub od Arsenala", rekao je Adams, koji je sa Tobdžijama osvojio četiri titule šampiona Engleske, tri FA kupa, dva Liga kupa i Kup pobednika kupova.
Ramzi je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Juventusom, u koji će preći na kraju sezone. Bivši prvotimac Arsenala i nekadašnji engleski reprezentativac Toni Adams smatra da su Tobdžije napravile loš potez, te da je Velšanin previše dobar igrač da bi se klub iz Londona tako lako odrekao.
"Drugačiji je to klub od onog iz kojeg sam ja otišao 2002. godine. Tada bi igrač Juventusa potpisivao za nas. Aron Ramzi je previše dobar igrač da bismo ga pustili. Da budemo iskreni, zašto bi neko prešao u Juventus? Oni su manji klub od Arsenala", rekao je Adams, koji je sa Tobdžijama osvojio četiri titule šampiona Engleske, tri FA kupa, dva Liga kupa i Kup pobednika kupova.
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:L Da budemo iskreni, zašto bi neko prešao u Juventus? Oni su manji klub od Arsenala",
True
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50