SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Toliko para za prosječnog igrača ko Ramsey? Opet lopovi nešto muljaju, obično pranje love. Dao Bog ih opet pozatvarali i bacili u drugu ligu.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
fridrih_niche wrote:Ramstey će sedmicno primat 400k €?!
Gasi balun!
;)
Ne 400, blizu 500z 414k £
Guest- Guest
Peru pare lopovi iz torina. Nemam drugo logično objašnjenje za ovu lakrdiju...
Guest- Guest
Nema me misec dana a nista nova. Bracala i dalje dominira brutalnom glupocom.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Nema me misec dana a nista nova. Bracala i dalje dominira nad brutalno glupim korisbicima kicovog pederskog foruma.
Guest- Guest
Boze koji glupan a i sam je korisnik pederskog foruma.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Nema me misec dana a nista nova. Bracala i dalje dominira nad brutalno glupim korisbicima kicovog pederskog foruma.
Ubij se gluperdo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Boze koji glupan a i sam je korisnik pederskog foruma.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Nema me misec dana a nista nova. Bracala i dalje dominira nad brutalno glupim korisbicima kicovog pederskog foruma.
Ubij se gluperdo
Nije prošlo ni 5 minuta otkako si se ulogovao, a već si pokazao sav raskoš svoje gluposti...
Guest- Guest
ibra je počeo dobro šamarati maloga pederčića tako treba, vidi se da je to barcina škola
End- Posts : 21177
2015-08-25
Al ozbiljno, kako može rec da je odlazak u Juve izazov?!
Pedercina samo pokušava sebi dignit rejting, ka ono, osvojia san i Seriju A, lol...
Onda je i Neymar ima izazov u PSG-a, to je taj potez...
:D
Pedercina samo pokušava sebi dignit rejting, ka ono, osvojia san i Seriju A, lol...
Onda je i Neymar ima izazov u PSG-a, to je taj potez...
:D
Guest- Guest
Ibrahimović: I ja sam iz Hrvatske. Zato sam posebno ponosan na Modrića
"Smatram da je Modrić jedan od najkompletnijih veznjaka na svijetu. Daje nevjerojatan ritam i ima sjajan pregled igre. Zadivljuje kako dijeli lopte. Igrao sam protiv njega dok je bio mlad igrač. Sada ima puno iskustva i sretan sam što je osvojio tolike nagrade i što je proglašen najboljim igračem svijeta. Prošla godina je bila njegova", rekao je švedski nogometaš.
"Moja majka i ja smo iz Hrvatske. On je Hrvat pa sam posebno sretan. To je dio moje krvi."
Zlaja ujko...
"Smatram da je Modrić jedan od najkompletnijih veznjaka na svijetu. Daje nevjerojatan ritam i ima sjajan pregled igre. Zadivljuje kako dijeli lopte. Igrao sam protiv njega dok je bio mlad igrač. Sada ima puno iskustva i sretan sam što je osvojio tolike nagrade i što je proglašen najboljim igračem svijeta. Prošla godina je bila njegova", rekao je švedski nogometaš.
"Moja majka i ja smo iz Hrvatske. On je Hrvat pa sam posebno sretan. To je dio moje krvi."
Zlaja ujko...
bože opet gol i asist
cr7 motm
sudjelovao u 70% golova Juventusa ove sezone
cr7 motm
sudjelovao u 70% golova Juventusa ove sezone
Guest- Guest
https://net.hr/sport/nogomet/lige-petice-2/ronaldov-hat-trick-o-kojem-se-prica-slavni-portugalac-nezasitno-bilda-svoju-statistiku-ponovio-je-uspjeh-iz-2014/
superhattrick hero
superhattrick hero
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
cr7 18 - 8
najbolji strijelac i asistent lige
bože da li ćemo već u idućoj utakmici svjedočit double učinku
najbolji strijelac i asistent lige
bože da li ćemo već u idućoj utakmici svjedočit double učinku
Guest- Guest