SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: SERIE A 18/19
„Koje su tri najbolje momčadi u protekloj dekadi?“ upitao se naglas Guardiola u razgovoru za engleske medije. Katalonac je ponudio odgovor koji se nije svidio njegovim ljutim rivalima na Santiago Bernabeuu i madridskim medijima bliskim Real Madridu.
„Juventus, Bayern i Barcelona. Zašto? Zato što svake sezone osvajaju prvenstvo i kup. Oni su uvijek tu negdje blizu trofeja.“
Guardiola je detaljnije pojasnio.
„Prema mojem mišljenju, to su tri najbolje momčadi. Mi ih pokušavamo imitirati. Kad kažem da su najbolji, mislim na sljedeće: što god se dogodilo, oni se uvijek vraćaju te osvajaju jedan ili dva trofeja. Respektiram i divim se konzistentnosti koju pokazuju svaka tri dana u posljednjih desetak godina. Moj je san da to napravim s Manchester Cityjem. U svakoj utakmici, u svakom natjecanju moramo pokušati otići do kraja. Ove sezone nam zasad to uspijeva“, zaključio je Guardiola.
„Juventus, Bayern i Barcelona. Zašto? Zato što svake sezone osvajaju prvenstvo i kup. Oni su uvijek tu negdje blizu trofeja.“
„Prema mojem mišljenju, to su tri najbolje momčadi. Mi ih pokušavamo imitirati. Kad kažem da su najbolji, mislim na sljedeće: što god se dogodilo, oni se uvijek vraćaju te osvajaju jedan ili dva trofeja. Respektiram i divim se konzistentnosti koju pokazuju svaka tri dana u posljednjih desetak godina. Moj je san da to napravim s Manchester Cityjem. U svakoj utakmici, u svakom natjecanju moramo pokušati otići do kraja. Ove sezone nam zasad to uspijeva“, zaključio je Guardiola.
Guest- Guest
kingkong7 wrote:„Koje su tri najbolje momčadi u protekloj dekadi?“ upitao se naglas Guardiola u razgovoru za engleske medije. Katalonac je ponudio odgovor koji se nije svidio njegovim ljutim rivalima na Santiago Bernabeuu i madridskim medijima bliskim Real Madridu.
Guest- Guest
Portugalski napadač Cristiano Ronaldo i službeno je najgori izvođač slobodnih udaraca u talijanskom prvenstvu.
Forsira se da puca ispred Pjanića
Ni u Realu nije bio Bog zna kako dobar obzirom da je tek šest posto izvedenih slobodnih udaraca pretvorio u gol.
izvjesni mostarski peder kaže da je najbolji izvođač slobodnjaka svih vremena.
Ni u Realu nije bio Bog zna kako dobar obzirom da je tek šest posto izvedenih slobodnih udaraca pretvorio u gol.
End- Posts : 21177
2015-08-25
To što je svake sezone mijenjao klub i državu, ne znači da je stagnirao. Tek će sad napuniti 24 godine, a iza sebe ima iskustvo igranja u Španjolskoj, Francuskoj, Italiji, Rusiji, igraoje i LP. I svugdje je pokazivao svoj talent i kvalitetu, igrao je u velikom klubu Milanu. Ponavljam, tek će za koji dan napuniti 24 godine i kad se napokon ustali u jednom klubu, ovo iskustvo će mu biti itekako od koristi. Najbolje godine njemu tek dolaze.kingkong7 wrote:pašalić je smiješan. godinama se provlači po pozajmicama svake sezone mijenja klub, sredinu, ligu, trenere, godinama stagnira umjesto da potraži ozbiljan klub, gdje će se izborit za svoju poziciju i afirmirat se kao nogometaš, jer od ovih seljenja nema napretka. slično kao kovačić, samo kova je gori jer ima više talenta i znanja od pašalića mogao bi bit top igrač a on cijelu karijeru sjedi na klupi za pričuve.
Zanimljivo kako je Atalanta njegovim povratkom u ozbiljniji plan počela igrati puno bolje (počeo kao prvotimac, pa jedno vrijeme pao u drugi plan) pa tako sad trenutno igra možda i najlipši nogomet u Italiji. Uključili su se u borbu za pozicije koje vode u LP.
Guest- Guest
Meni je stvarno čudno da strukture kluba forsiraju Pederka da puca kraj Pjanica...End wrote:Portugalski napadač Cristiano Ronaldo i službeno je najgori izvođač slobodnih udaraca u talijanskom prvenstvu.
Retard je ka malo dite koje bi se naljutilo ako mu ne daju sve igračke, a ima skoro 4 banke...
Sprd acina...
;)
Guest- Guest
a neki da messi opet coutinhu prepusti penal.. uvijek druge stavlja ispred sebe kad je potrebno. bog nogometa.
"I tried everything and nothing was coming off. Leo encouraged me to take the penalty and that worked to help me gain confidence.
It was not anything we had prepared, it was his part. The gesture shows how great he is as a person" - Coutinho
Messi gave the penalty to Coutinho because he needed it, and Coutinho took the resposibility to take it. - Valverde
gasi
"I tried everything and nothing was coming off. Leo encouraged me to take the penalty and that worked to help me gain confidence.
It was not anything we had prepared, it was his part. The gesture shows how great he is as a person" - Coutinho
Messi gave the penalty to Coutinho because he needed it, and Coutinho took the resposibility to take it. - Valverde
gasi
2015-08-25
moj sin sad danima plače, dao sam 5.000 dolara da se upoznaju, priča prevareni otac, messi pokupio pare i otišao na ibizu
Guest- Guest
cr je davno onom alžirskom klošaru prepustio penal i to za hattrick štakor samo kopira njegove fore
https://bleacherreport.com/articles/2820361-aaron-ramsey-reportedly-signs-juventus-contract-worth-more-than-400k-per-week
Buahahahahhahahahahahahah
Buahahahahhahahahahahahah
Guest- Guest
Jbt, ugasite više to lopovsko govno od kluba...
Pola miliona nedeljno za ranseya.
Sad kada SIN zakmeči, pa mu budu dali milion nedeljno.
Glup, gluplji, čergari, đubrentini
Pola miliona nedeljno za ranseya.
Sad kada SIN zakmeči, pa mu budu dali milion nedeljno.
Glup, gluplji, čergari, đubrentini
Guest- Guest
passing 18
technique 19
first touch 15
creativity 20
composure 18
decisions 17
flair 17
determination 17
itd
kad dode u Juve, nakon pola sezone sve ocjene idu još za 2,3 razine više. još jedan vrhunski posao direktora
Guest- Guest
igrač od 100 milja da je pod dugoročnim ugovorom,
čestite aronu na potpisu za najveći europski klub. welcome to Juventus
čestite aronu na potpisu za najveći europski klub. welcome to Juventus
Guest- Guest
Ma od 500 miliona
Ne znaš ko je gluplji, djubrentini ili glupe pederčine što drkaku na njih.
Glup si ko kurac, klošaru.
Ne znaš ko je gluplji, djubrentini ili glupe pederčine što drkaku na njih.
Glup si ko kurac, klošaru.
Guest- Guest
bože dal je moguće da si toliko glup, bolje pripremi se sutra za šamaranje od mbappea
Guest- Guest
skupo, na kraju ih sa ugovorom košta sigurno preko 100 milijuna + bonusi prilikom potpisa, slobodno zaokruži taj posao na 150 milijuna.
2015-08-25
Toliko para za prosječnog igrača ko Ramsey? Opet lopovi nešto muljaju, obično pranje love. Dao Bog ih opet pozatvarali i bacili u drugu ligu.
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50