SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Ne mogu se prisilit da navijan za taj moralni olos...jasambrend wrote:bafalo wrote:počinjem sumnjat da je niče maler hajduka ima vojvoda pravo sve za šta navija se raspadne niče aj jel možeš iduće sezone za dinamo navijat
:D
Guest- Guest
Daj mu ali ce slagat, ja sam mu jednom dao 100 kuna da navija za real protiv juventusa da ih urekne, poslije me zvao na viber i smije se i kaze mi kako me je zajebo, kupio droge za 100kn rokno se i nije ni gledo utakmicu
skripar-
2015-08-09
čuo sam da su se đubretari goli polijevali šampanjcem, pušili si kurac i trpali se u čmar, naime tako su te pederčine proslavile naslov
End- Posts : 21177
2015-08-25
Gaynaldo dosa u Dubrovnik i zva me da mu pokazen par finti...
Samo san mu odjeb lansira...
Samo san mu odjeb lansira...
Guest- Guest
Laže... čuja je da ovaj Niche za 100 kuna radi sve...
Odmah se raspitivao za Van Bastena s Pujanki... dao mu sto kuna, a ovaj odmaglio da mora po svoju loptu... navodno viđen kasnije kako se paletarom pokušava na Srđ popeti...
Odmah se raspitivao za Van Bastena s Pujanki... dao mu sto kuna, a ovaj odmaglio da mora po svoju loptu... navodno viđen kasnije kako se paletarom pokušava na Srđ popeti...
darth_vader-
2014-04-17
Hahahahahahaha...jasambrend wrote:Laže... čuja je da ovaj Niche za 100 kuna radi sve...
:^O
Za ovo ću ti se krvi napit kad ti dodjen na Poluotok ili Vostarnicu...
:p
Guest- Guest
Jednom igrala garaza pujanke u finalu nekog turnira, niche promasio penal i jos brdo zicera zabio autogol i izgubili 3:0, kasnije se saznalo da je doticni prodao utakmicu za 100kn, suigraci ga trazili da mu kosti polome nigdje ga nisu mogli naci, preselio se u dubrovnik
skripar-
2015-08-09
Falija san jedanput penal u finalu turnira...
Jebat ga, i najvećima se dogodi...
<3
Jebat ga, i najvećima se dogodi...
<3
Guest- Guest
dobije niche backstage propusnicu za iron maiden. dode kod bruca kaze e super je bend ludilo jel imas 100kn da mi posudis
Guest- Guest
dode niche kod brucea kaze
ima nesto kod tebe, privlaci me
ludilooo
jel moze kava
znacin nema kave
ima nesto kod tebe, privlaci me
ludilooo
jel moze kava
znacin nema kave
Guest- Guest
Ko fol slucajno falija penal dogadja se i najboljima a svi znaju da je namjerno falija jer je dobio pare, e niche niche ko te nezna....
skripar-
2015-08-09
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50