SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: SERIE A 18/19
PR7 scores a goal in a friendly and he's an alien.
ciganluk 100%
ciganluk 100%
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sin je najveci
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako će vam čmarend sad dolazit na temu seria a svaki dan i kmečat ko prava pičkicaPABLO ESCOBAR wrote:Sin je najveci
cmarchisio oteran iz malog smrdljivog lopovskog kluba. toliko govno od kluba da je jedini igrac koji je izasao iz primavere u zadnjih 50 godina oteran kao pseto...
Guest- Guest
boze koliko si glup.
marchisio nikad nece otic iz Juventusa jer je dio obitelji, bez obzira na kojoj adresi zivi
marchisio nikad nece otic iz Juventusa jer je dio obitelji, bez obzira na kojoj adresi zivi
Guest- Guest
boze prenesi dio obiteljske atmosfere i na druge klubove, nije u redu da samo Juventus uziva takvu cast
Guest- Guest
boze kakva kulerska proslava pogotka samia khedire, koja govori najjaci smo na planeti. samopouzdanje bianconera na maksimumu
Guest- Guest
odigrao je odlicnu utakmicu, no nije vise u primeri da mu se.protivnici sklanjaju s puta
Guest- Guest
najozbiljnije. tu ce mu biti daleko teze nego u primeri gdje se igra nogomet za djevojcice
pocinje utrka za drugo mjesto, inter se prolongira kao glavni pretendent, no tesko pored prekaljenih igraca kao sto su roma i napoli
pocinje utrka za drugo mjesto, inter se prolongira kao glavni pretendent, no tesko pored prekaljenih igraca kao sto su roma i napoli
Guest- Guest
Milan ga se riješio nakon samo godine dana, a on danas postigao više golova nego u cijeloj sezoni
Andre Silva je prošle sezone trebao biti veliko pojačanje Milana koji ga je od Porta kupio za 38 milijuna eura. No, Portugalac se nije snašao u Italiji, zabio samo 2 gola u Serie A pa ga je Milan ovog ljeta posudio u Sevillu. A već prva utakmica je pokazala kako su se Rossoneri prevarili u toj procjeni.
Sevilla je na otvaranju sezone gostovala kod Rayo Vallecana i upisala sigurnu pobjedu (4:1), a u glavnoj ulozi bio je Silva. Prvi pogodak na utakmici je postigao Vazquez, a zatim je Portugalac upisao hat-trick. Počasni gol za Rayo postigao je Embarba iz kaznenog udarca.
Andre Silva je prošle sezone trebao biti veliko pojačanje Milana koji ga je od Porta kupio za 38 milijuna eura. No, Portugalac se nije snašao u Italiji, zabio samo 2 gola u Serie A pa ga je Milan ovog ljeta posudio u Sevillu. A već prva utakmica je pokazala kako su se Rossoneri prevarili u toj procjeni.
Sevilla je na otvaranju sezone gostovala kod Rayo Vallecana i upisala sigurnu pobjedu (4:1), a u glavnoj ulozi bio je Silva. Prvi pogodak na utakmici je postigao Vazquez, a zatim je Portugalac upisao hat-trick. Počasni gol za Rayo postigao je Embarba iz kaznenog udarca.
Guest- Guest
serie A - 2 gola u godinu dana
primera - 3 gola u jednoj utakmici
silva ce ove sezone zabit 50+ golova u ligi to je sigurno
primera - 3 gola u jednoj utakmici
silva ce ove sezone zabit 50+ golova u ligi to je sigurno
Guest- Guest
[size=30]Joseph Minala[/size]
Rođenje: 24. kolovoza 1996. (dob 21 godina), Yaoundé, Kamerun
Visina: 1,84 m