SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Neće zabit 25 golova, a kamoli 30...
Osim ako mu suci ne daju ruke ka i u Španjolskoj i Ligi prvaka...
;)
Osim ako mu suci ne daju ruke ka i u Španjolskoj i Ligi prvaka...
;)
Guest- Guest
Ronaldo: 'I dreamed of Juventus as a child'
ljigava pederčina
ljigava pederčina
End- Posts : 21177
2015-08-25
boze moze li proci bar jedan da a da se ne spomene njegovo ime. koliko je velik i mocan cristiano ronaldo
Guest- Guest
sutra nova slika. niche imas li kakve prijedloge. mislio sam kao nesto dok trenira dok udara loptu ili dok pozira s dybalom ili mandzom
Guest- Guest
Ma jel stvarno to reka?End wrote:Ronaldo: 'I dreamed of Juventus as a child'
ljigava pederčina
:D
Guest- Guest
Ona s Badr Harijem di ga drži u naručju ka mladu je uvik klasik...kingkong7 wrote:sutra nova slika. niche imas li kakve prijedloge. mislio sam kao nesto dok trenira dok udara loptu ili dok pozira s dybalom ili mandzom
Guest- Guest
https://www.calciomercato.com/en/news/ronaldo-i-dreamed-of-juventus-as-a-child-70730?utm_source=t.co&utm_medium=account&utm_campaign=autopostfridrih_niche wrote:Ma jel stvarno to reka?End wrote:Ronaldo: 'I dreamed of Juventus as a child'
ljigava pederčina
al pazi debila priča o sebi u 3. licu
2015-08-25
Sine nas nneka te Bog cuva
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vidim klasika kmečanja. Čmarend i čmarniče su se samo prebacili na temu Seria A sa kmečanjem
Majko mila hahahaha...End wrote:https://www.calciomercato.com/en/news/ronaldo-i-dreamed-of-juventus-as-a-child-70730?utm_source=t.co&utm_medium=account&utm_campaign=autopostfridrih_niche wrote:Ma jel stvarno to reka?End wrote:Ronaldo: 'I dreamed of Juventus as a child'
ljigava pederčina
al pazi debila priča o sebi u 3. licu
Kako pederko pisa po Bracali i mladom Scorpiji...
:p
Guest- Guest
Juventusov SIN CR7
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
sin je sebe degradirao ljudski do maksimuma kada se srozao da potpise za najgori klub na svetu.
s obzirom da je osudjeni kriminalac, prirodno stanje stvari je da ode u lopovski klub.
s obzirom da je osudjeni kriminalac, prirodno stanje stvari je da ode u lopovski klub.
Guest- Guest
Najjači post godine...Serbia Strong wrote:sin je sebe degradirao ljudski do maksimuma kada se srozao da potpise za najgori klub na svetu.
Guest- Guest
Cr7 je zzrtva spanjolske ciganske poliitikeSerbia Strong wrote:sin je sebe degradirao ljudski do maksimuma kada se srozao da potpise za najgori klub na svetu.
2015-09-13
Forza Juve
2015-09-13
https://net.hr/sport/nogomet/legendarni-talijanski-napadac-u-jednoj-recenici-razvalio-kalinica-potjerani-vatreni-popio-novi-samar/
Sve to je ispratio i legendarni Christian Vieri, koji mu je odlučio spustiti…
“Govoriš ovako jer nikad i nisi bio vrijedan Milana. Forza Milan!”, napisao je Bobo, čiju je poruku Kale ignorirao.
Sve to je ispratio i legendarni Christian Vieri, koji mu je odlučio spustiti…
“Govoriš ovako jer nikad i nisi bio vrijedan Milana. Forza Milan!”, napisao je Bobo, čiju je poruku Kale ignorirao.
Guest- Guest
HAHAHAHAHAHA
prestanite ga vise samarat. jos kad ga divljak costa i divljak simeone uhvate pocinit ce samoubojstvo
prestanite ga vise samarat. jos kad ga divljak costa i divljak simeone uhvate pocinit ce samoubojstvo
Guest- Guest
PR7 scores a goal in a friendly and he's an alien.
ciganluk 100%
ciganluk 100%
2015-08-25
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50