SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: SERIE A 18/19
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:End wrote:mandžo > pederski simulator i silovatelj
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Kale > Mandzo > Pederski SilovateljRoland Deschain wrote:Mandžo opet riješava derbi...bolji je Kale hahaha.
;)
Guest- Guest
Jebote, ovaj naš Đilkoš je za Cristinu Mandžukić.
Zeko-
2015-08-26
pederko bolji za 3 penala protiv fiorentine, torina i empolija.
kako mandžo jede malu raspalu silovateljsku pederčinu
End- Posts : 21177
2015-08-25
SIN!End wrote:
pederko bolji za 3 penala protiv fiorentine, torina i empolija.
kako mandžo jede malu raspalu silovateljsku pederčinu
Guest- Guest
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/quagliarella-skorpionovim-udarcem-izjednacio-rekord-vierija---543661.html
grande kvaljarela. inače ne volim te rabone i škorpion poteze golove, ali kvaljareli odlično stoje
grande kvaljarela. inače ne volim te rabone i škorpion poteze golove, ali kvaljareli odlično stoje
Guest- Guest
Sve cisto
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Savez gura Pederka prema tituli najboljeg strijelca, a Juve prema tituli...
Sve za pumpanje PR-a, sve za lovu...
Jadno...
;)
Sve za pumpanje PR-a, sve za lovu...
Jadno...
;)
Guest- Guest
Sve cisto. Sampa zabila iz neppstojeceg penala.
Niche pusi kurac
Niche pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
još kad tome pridodaš da nitko normalan ne prati ovu ligu onda lopovi mogu namještat nesmetano kako ih volja.
2015-08-25
HNK hajdučić Š.R.D. Torinofridrih_niche wrote:Koji lopovski penal za pobjedu Juvea hahahhaa...
GNK Juventus Zagreb!
:D
Zeko-
2015-08-26
https://net.hr/sport/nogomet/lige-petice-2/ronaldo-dvjema-recenicama-odusevio-svijet-ova-njegova-poruka-mozda-napokon-zacepi-usta-maloumnicima-na-tribinama/
“Edukacija i poštovanje ono su što tražim od svijeta i u nogometu. Ne rasizmu, napadu bilo kakve vrste i diskriminaciji!!!”
nije ni pola godine u Juventusu a već pokupio gospodske manire
“Edukacija i poštovanje ono su što tražim od svijeta i u nogometu. Ne rasizmu, napadu bilo kakve vrste i diskriminaciji!!!”
nije ni pola godine u Juventusu a već pokupio gospodske manire
Guest- Guest
Kad najveća varalica sa nogometnih terena poziva za poštovanje, lol...
A di je poštovanje kad dajva za penale?
Ili kad namjerno udara protivnika?
;)
A di je poštovanje kad dajva za penale?
Ili kad namjerno udara protivnika?
;)
Guest- Guest
https://www.tportal.hr/sport/clanak/ovaj-podatak-pokazuje-na-sto-je-real-spao-bez-cristiana-ronalda-foto-20181231
Zanimljivo, ovu kalendarsku godinu Portugalac je s 28 postignutih golova završio kao najbolji strijelac Reala, iako nije bio njegov član u posljednjih 27 utakmica.
Iza njega je ostao Gareth Bale s 27 golova s gotovo dvostruko više nastupa, dok ih je Karim Benzema utrpao 18.
Zanimljivo, ovu kalendarsku godinu Portugalac je s 28 postignutih golova završio kao najbolji strijelac Reala, iako nije bio njegov član u posljednjih 27 utakmica.
Iza njega je ostao Gareth Bale s 27 golova s gotovo dvostruko više nastupa, dok ih je Karim Benzema utrpao 18.
Guest- Guest
kao šta sam davno reako odlaskom najvećek propada mali loreal ni modrić ih ne može spasit jer bez gola nema pobjede
"I am not obsessed with individual awards."
We had to wait for the last day of the year to see the best joke of 2018.
glupi pederski silovatelj
2015-08-25
Stvarno, koji vic!
Lik nema srama, vidi se da je igra za tri najveća zla u svitu nogometa...
Još mu fali Dinamo za poker...
;)
Lik nema srama, vidi se da je igra za tri najveća zla u svitu nogometa...
Još mu fali Dinamo za poker...
;)
Last edited by fridrih_niche on 2/1/2019, 11:32; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50