SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: SERIE A 18/19
Da san bija na FM-u sigurno bi mi pisalo ‘argues with officials’...kingkong7 wrote:runs with ball down right
gets forward whenever possible
marks opponent tightly
argues with officials
bože, vjerojatno još tog ima samo player traits cijela stranica
:^O
Guest- Guest
Možda da ode u BIH Premier ligu. Ali i to teško.kingkong7 wrote:lichsteiner je najbolji desni bek premiershipa.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Miruj OverboEnd wrote:
za lopove operwa i escobara
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
dobro su to sve lopovi upakirali i zamotali u celofan tih 100 godina lopovluka, novi stadion, šoping centar, muzej gdje štuju svoje lopove, smiješne parole po zidovima o njihovom imaginarnom pobjedničkom mentalitetu, rozi pederski dresovi haha, taman sam na 1 sec uspio zaboraviti tko su i što su, nadasve prekrasna reportaža.
valjalo bi otići tamo i sve zapalit.
valjalo bi otići tamo i sve zapalit.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ende sta mislis da ja tebe strijeljam
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Operw poduzmi sve da se endu uruci optuznica za veleizdaju i da ga se strijelja
2015-09-13
Cekaj ujutro ispred kuce doci ce momci po tebe
2015-09-13
Mislin da nije bilo većeg kompleksaša i narcisa na kugli zemaljskoj...
Al kad mu vidiš ovu mater i sestru onda ti sve bude jasno...
;)
Al kad mu vidiš ovu mater i sestru onda ti sve bude jasno...
;)
Guest- Guest
https://net.hr/sport/na-rubu-sporta/on-je-psihopat-i-nasilnik-dosta-je-vise-sutjela-sam-desetljece-sad-cu-vam-reci-tko-je-u-biti-on/
steže se omča oko malog pederčića, odzvonilo je tom mentalnom bolesniku i silovatelju.
steže se omča oko malog pederčića, odzvonilo je tom mentalnom bolesniku i silovatelju.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zanimljivo je kako se sve te droce javljaju nakon toliko godina. Nema se više para, nema sponzora pa gledaju kako još izmusti. Što se nisu odmah javile?
To i mene strašno živcira...Roland Deschain wrote:Zanimljivo je kako se sve te droce javljaju nakon toliko godina. Nema se više para, nema sponzora pa gledaju kako još izmusti. Što se nisu odmah javile?
(Y)
Al ne minja činjenicu da je Pederko narcisoidni silovatelj...
I da mu misto nije na slobodi...
;)
Guest- Guest
Otkud znaš da je silovatelj?
A i nije li malo kontradiktorno da je peder, a da siluje žene?
A i nije li malo kontradiktorno da je peder, a da siluje žene?
Guest- Guest
ANALNO je silova ženu!
Ne oralno ili vaginalno...
Bez zajebancije, lik je BI, iako mislin da vise naginje pederluku...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:ANALNO je silova ženu!
;)
Jel si veštačio nju i njega pa znaš?
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50