SERIE A 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: SERIE A 18/19
plesala je s pederkom, popila je piće i išla u njegov apartman.
3 ključna dokaza koja dokazuju da nije riječ o silovanju, a medicinski report ne vrijedi ništa.
ove fanove pederka treba kamenovat do zadnjega jecaja rekao sam davno
3 ključna dokaza koja dokazuju da nije riječ o silovanju, a medicinski report ne vrijedi ništa.
ove fanove pederka treba kamenovat do zadnjega jecaja rekao sam davno
Last edited by End on 3/10/2018, 15:52; edited 1 time in total
End- Posts : 21177
2015-08-25
Dobro ajde i ja pričam sa čovjekom koji ima iq u minusu i očekujem pametan upisEnd wrote:pa očito je išla na pregled drugi dan gdje je ustanovljeno da je silovana idiote, ti si neviđeno glup
i kakve to veze ima ako je išla samovoljno u penthouse pa je silovanje automatski opravdano krepilu glupi, ako tebi paše u čmar ne znači da svima paše
Sam Pederko se ukopa...
Jer je u svojoj izjavi reka da je ona vise puta rekla NE i da je bija brutalan u analnoj penetraciji svejedno...
Sam pa, san se ubija...
Neće mu bit lako s ovom optužbom, nije ovo utaja poreza...
;)
Jer je u svojoj izjavi reka da je ona vise puta rekla NE i da je bija brutalan u analnoj penetraciji svejedno...
Sam pa, san se ubija...
;)
Guest- Guest
Normalno da će mu bit lako. Ovo će bit prelako. Čovjek sve stvorio svojim radom i trudom i sad dođe neka sponzica kurvica da se ogrebe. Toliko puta već viđeno do sadafridrih_niche wrote:Sam Pederko se ukopa...
Sam pa, san se ubija...
;)
Ronaldo: Nisam silovatelj, to je gnjusan zločin. Dokazat ću sve
Cristiano Ronaldo prvi je put progovorio o navodnom silovanju za što ga tereti Amerikanka Kathryn Mayorga (34). Američka policija istražuje slučaj, a Ronaldo kaže da mirne savjesti čeka kraj svake istrage
Cristiano Ronaldo oglasio se na svome Facebook profilu povodom optužbi za brutalno silovanje. Portugalca je, studentica iz Las Vegasa, Kathryn Mayorga prošli tjedan optužila za silovanje, a ta je vijest odjeknula u svijetu. Igrač Juventusa odbacio je sve optužbe i naglasio kako je njegova savjest čista unatoč teškim djelima koje mu se stavljaju na teret.
Amerikanka je veliki intervjuu dala za njemački Der Spiegel, a za vijest je uskoro saznao cijeli svijet.
Jedva čekam ishod svih istraga i procesa, jer ništa ne leži na mojoj savjesti.
Čvrsto poričem optužbe koje se izdaju protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji ide protiv svega što sam ja i vjerujem u. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od strane ljudi koji se žele promovirati na moj račun.
Moja čista savjest će mi omogućiti da čekam sa mirom rezultate svih istraga
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/ronaldo-nisam-silovatelj-to-je-gnjusan-zlocin-dokazat-cu-sve-593249 - 24sata.hr
Cristiano Ronaldo prvi je put progovorio o navodnom silovanju za što ga tereti Amerikanka Kathryn Mayorga (34). Američka policija istražuje slučaj, a Ronaldo kaže da mirne savjesti čeka kraj svake istrage
Cristiano Ronaldo oglasio se na svome Facebook profilu povodom optužbi za brutalno silovanje. Portugalca je, studentica iz Las Vegasa, Kathryn Mayorga prošli tjedan optužila za silovanje, a ta je vijest odjeknula u svijetu. Igrač Juventusa odbacio je sve optužbe i naglasio kako je njegova savjest čista unatoč teškim djelima koje mu se stavljaju na teret.
Amerikanka je veliki intervjuu dala za njemački Der Spiegel, a za vijest je uskoro saznao cijeli svijet.
Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:
Kategorički poričem optužbe da sam zločinac. Smatram da je silovanje odvratan zločin, suprotno svemu što jesam i u što vjerujem. Neću hraniti medijski show koji želite promovirati na moj račun.Jedva čekam ishod svih istraga i procesa, jer ništa ne leži na mojoj savjesti.
Čvrsto poričem optužbe koje se izdaju protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji ide protiv svega što sam ja i vjerujem u. Odbijam hraniti medijski spektakl stvoren od strane ljudi koji se žele promovirati na moj račun.
Moja čista savjest će mi omogućiti da čekam sa mirom rezultate svih istraga
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/sport/ronaldo-nisam-silovatelj-to-je-gnjusan-zlocin-dokazat-cu-sve-593249 - 24sata.hr
A šta si ti mislija da će on izjavit?
“Da, silova san jadnu djevojku... I to analno, jer san pedercina u duši...”?
:D
“Da, silova san jadnu djevojku... I to analno, jer san pedercina u duši...”?
:D
Guest- Guest
Je je silovao on tu kurvu 100%. Lik koji može jebat koju hoće, sigurno je silovao ovu sponzorušu
opet si glup debilu, jesi ti svjestan idiote da to može biti opravdanje za svakoga. čak i ti krepilu možeš jebat koju hoćeš za 50 eura. prvo i osnovno da li može biti nomalan čovjek koji plati kurvi da mu napravi kopile koje niti svoje ime ne zna haha
glup si da to nema granica.
glup si da to nema granica.
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Svi napadi na cr7 dolaze iz madrida. Covik je presao u veci klub. I sad pate. Boze baci bombu na madrid. Taj grad triba unistiti. Samo postedi grob hrvatskog poglavnika
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
https://net.hr/sport/nogomet/steze-se-obruc-oko-cristiana-ronalda-znam-da-postoji-jos-jedna-osoba-koju-je-ronaldo-navodno-zlostavljao/
STEŽE SE OBRUČ OKO CRISTIANA RONALDA: ‘Znam da postoji još jedna osoba koju je Ronaldo navodno zlostavljao
u tamnicu s ovom zadnjom gnjidom od čovjeka.
STEŽE SE OBRUČ OKO CRISTIANA RONALDA: ‘Znam da postoji još jedna osoba koju je Ronaldo navodno zlostavljao
u tamnicu s ovom zadnjom gnjidom od čovjeka.
2015-08-25
gdje je niška šiptarčna još se nije očitovala o svom pederku silovatelju, polaže nade u đubretarsku mafiju da ga izvuku kao što ga je loreal snabdjevao lopovlukom cijelu karijeru.
2015-08-25
koliko samo stranica je ovdje ispisano o pederskoj nakazi kako je veliki čovjek, dobrotvor i humanist izvan terena hahahaha
2015-08-25
ponosan sam na messija, čovjek je najpoznatija i najveća ličnost koja je hodala svijetom i ništa nisu mogli protiv njega iskopati i izmisliti koliko se god trudili. toliko velik i savršen da je njegov vlastiti otac morao baciti barem malu mrlju na njegovu nevjerojatnu karijeru i život.
2015-08-25
End wrote:ponosan sam na messija, čovjek je najpoznatija i najveća ličnost koja je hodala svijetom i ništa nisu mogli protiv njega iskopati i izmisliti koliko se god trudili. toliko velik i savršen da je njegov vlastiti otac morao baciti barem malu mrlju na njegovu nevjerojatnu karijeru i život.
Guest- Guest
La Republicca, u međuvremenu, tvrdi da je Portugalac uvjeren da sve što mu se događa, poput ne dobivanja nagrada, optužbi za silovanje, crvenog kartona protiv Valencije, odlazak sponzora, poprima oblik urote te da Perez vuče konce.
kako je samo pametan pederski silovatelj, a u zadnjih 10 godina lopovluka i kriminala mu ništa nije smetalo.
kako je samo pametan pederski silovatelj, a u zadnjih 10 godina lopovluka i kriminala mu ništa nije smetalo.
2015-08-25
Hegemonija se u italiji nastavlja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Cr7 je pod zastitom obitelji Agnelli.Serbia Strong wrote:Bitno da su ga pušači ispod stola već osudili...
2015-09-13
Zna on dobro šta mu je sve Perez omogucija sve ove godine (na kradju osvajane LP, nezasluženo dobijanje Zlatnih lopti, ukradenih La Liga) i koliko je moćan mafijaš...End wrote:La Republicca, u međuvremenu, tvrdi da je Portugalac uvjeren da sve što mu se događa, poput ne dobivanja nagrada, optužbi za silovanje, crvenog kartona protiv Valencije, odlazak sponzora, poprima oblik urote te da Perez vuče konce.
Sad ga je prosvitlilo, ka šta će i Štakora kad prestane sa aktivnim igranjem baluna i kad nestane moć Isusu iz Međugorja...
Onda će ga lupit naknadna pamet...
Pljuc na oba smeća, i na silovateljsku pedercinu i na lopovskog štakora...
;)
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Cr7 je pod zastitom obitelji Agnelli.Serbia Strong wrote:
Bitno da su ga pušači ispod stola već osudili...
Vidim kako ga štite. Ali neka, zaslužuje sve što mu se danas dešava...
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50