Milenijci, generacija uhljeba kod roditelja
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Milenijci, generacija uhljeba kod roditelja
levi ne diraj me u zivacLeviathan2 wrote:nisu tebi krivi politicari nego tvoj socijalisticki mentalitet,mortal wrote:šifra wrote:ne bi bilo na odmet da pokažeš inicijativu, i odvažnostmortal wrote:i ja sam uhljeb ... mama me financira..
takva ti je životna situacija jer si inertna, lijena
voliš užitak, umjesto da se žrtvuješ, tvoj ID nije čvrst
probaj volontiranje, pa će ti poslodavac možda dati veću šansu kad vidi iz priloženog životopisa da si se spremna žrtvovati
ili probaj upast u neku MLM piramidu
https://hr.wikipedia.org/wiki/Mre%C5%BEni_marketing
to ti je odlična prilika za zaradu ako si se spremna žrtvovati, marljivo raditi i ulagati
MLM je budućnost radnih odnosa, a ne kao do sad sigurno radno mjesto do mirovine
pokazat cu inicijativu da povucem sve slicne sebi pa da zajedno kazemo sto nam rade i da im uskratimo glasove na izboriima.. glasovi nikome od postojecih
stalno pokusavam do posla.. vidjet cu kako ce proci moja trenutna nastojanja.. inace svugdje zapreke godinama, masama u Hrvatskoj
tek pravi uhljebi usudjuju se prebaciti krivnju na mase kako bi prikrili svoj ne rad na dobro placenim drzavnim jaslama
hocete kapitalizam a usput bi da drzava i politicari brigaju o vama
primi se posla, upregni mozak i budi poduzetna
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
tja,bas sada puno iz Hrvatske dolazi i u moj grad..hvataju usluzne poslove,nes u produkciji i tako...mortal wrote:sezona.. dvije na obalipismejker wrote:umphhh..Morty..pa zar ti nisi neke godine krenula vanka raditi..mislim,ako si uporan i tvrdovrat,a ti to jesi,moras uspjeti..Otkud to ponovno doli/questionmark/mortal wrote:ne debilu... i ja sam uhljeb ... silom prilika... mama me financira.. debilu.. jer su pasije vlasti dopustile da me nakon 20 g staza izbace iz kolotecine radnog covjeka .. ja i danas radim od jutra do veceri, ali ne na radnom mjestu... podnjela vise prijava, cekam rjesenja, idem u javnost,.....aben wrote:ti si nojtragičnije biće na forumu;mortal wrote:
sorry.. ja takve podrzavam
nije u redu to sto ova drzava radi
osobu s diplomom zaposlili u skolu na javnim radovima i salju je prati wc s onima koji ni srednju nemaju, i onda se govna ismijavaju, jos ako nije takve osobnosti da se ne uvlaci.. podrede i uniste osobu gamad najobicnija prodana
kod zaposljavanja treba se dati prvenstvo struke !
kad ugasi kompjuter, epikur broji moj tax money, nihilius jebe, dijagram naplaćuje bez računa, dedalosu mama donese sengvić,
jedino ti sidiš i misliš se kako plotiti struju ov misec.
kako je jednom jedan mladi pisac rekao... jebem prekovremeno.. i ja..samo se obrati i slusaj sto imam za reci... teksta nikad dosta
eh.. da...vozim se didi, papam, obilazim mamu...... sve svoje sto imam..telefoniram sa sinom.., jhe..m sve sto mi stetilo i gledam kako red dolazi na njih :-)
Guest- Guest
ostajem jospismejker wrote:tja,bas sada puno iz Hrvatske dolazi i u moj grad..hvataju usluzne poslove,nes u produkciji i tako...mortal wrote:sezona.. dvije na obalipismejker wrote:umphhh..Morty..pa zar ti nisi neke godine krenula vanka raditi..mislim,ako si uporan i tvrdovrat,a ti to jesi,moras uspjeti..Otkud to ponovno doli/questionmark/mortal wrote:ne debilu... i ja sam uhljeb ... silom prilika... mama me financira.. debilu.. jer su pasije vlasti dopustile da me nakon 20 g staza izbace iz kolotecine radnog covjeka .. ja i danas radim od jutra do veceri, ali ne na radnom mjestu... podnjela vise prijava, cekam rjesenja, idem u javnost,.....aben wrote:
ti si nojtragičnije biće na forumu;
kad ugasi kompjuter, epikur broji moj tax money, nihilius jebe, dijagram naplaćuje bez računa, dedalosu mama donese sengvić,
kako je jednom jedan mladi pisac rekao... jebem prekovremeno.. i ja..samo se obrati i slusaj sto imam za reci... teksta nikad dosta
eh.. da...vozim se didi, papam, obilazim mamu...... sve svoje sto imam..telefoniram sa sinom.., jhe..m sve sto mi stetilo i gledam kako red dolazi na njih :-)
immortal-
2014-04-16
tragedija se ne sastoji od teškog financijskog stanja, nego od podržavanja sustava koji je uzrok ton stanju,mortal wrote:aben .. red je da sad tragedija na tebe predje kad si takvo smeceaben wrote:ti si nojtragičnije biće na forumu;mortal wrote:sorry.. ja takve podrzavamnewuser wrote:Inače su mi najjači ovi koji imaju diplome i neće da rade ništa nego u profesiji... Mislim OK je to i tome treba težiti a budući da je situacija kakva jeste to jedino mogu ostvariti doktori, i poneki inženjeri ostalo sve mora biti spremno i kopati dok se ne ukaže bolja prilika.
osobu s diplomom zaposlili u skolu na javnim radovima i salju je prati wc s onima koji ni srednju nemaju, i onda se govna ismijavaju, jos ako nije takve osobnosti da se ne uvlaci.. podrede i uniste osobu gamad najobicnija prodana
tako da moreš mi želiti da buden siromah, ali ne moreš me privoliti da volin svoje tamničare
2014-04-16
ne podrzavam ihaben wrote:tragedija se ne sastoji od teškog financijskog stanja, nego od podržavanja sustava koji je uzrok ton stanju,mortal wrote:aben .. red je da sad tragedija na tebe predje kad si takvo smeceaben wrote:ti si nojtragičnije biće na forumu;mortal wrote:sorry.. ja takve podrzavamnewuser wrote:Inače su mi najjači ovi koji imaju diplome i neće da rade ništa nego u profesiji... Mislim OK je to i tome treba težiti a budući da je situacija kakva jeste to jedino mogu ostvariti doktori, i poneki inženjeri ostalo sve mora biti spremno i kopati dok se ne ukaže bolja prilika.
tako da moreš mi želiti da buden siromah, ali ne moreš me privoliti da volin svoje tamničare
immortal-
2014-04-16
ki to?kic wrote:
netko voli gangbang..
2014-04-16
but you domortal wrote:ne podrzavam ihaben wrote:tragedija se ne sastoji od teškog financijskog stanja, nego od podržavanja sustava koji je uzrok ton stanju,mortal wrote:aben .. red je da sad tragedija na tebe predje kad si takvo smeceaben wrote:ti si nojtragičnije biće na forumu;mortal wrote:
(as far as i read you)
2014-04-16
nemas pojma kak ih podrzavasmortal wrote:ne podrzavam ihaben wrote:tragedija se ne sastoji od teškog financijskog stanja, nego od podržavanja sustava koji je uzrok ton stanju,mortal wrote:aben .. red je da sad tragedija na tebe predje kad si takvo smeceaben wrote:ti si nojtragičnije biće na forumu;mortal wrote:
dobro ti aben veli
nije teb aben svojim upisom nis loseg zelio, samo ti je rekao surovu istinu
za tebe bi bio ogroman napredak da vidis di grijesis
napisi mi ti kada vidisLeviathan2 wrote:nemas pojma kak ih podrzavasmortal wrote:ne podrzavam ihaben wrote:tragedija se ne sastoji od teškog financijskog stanja, nego od podržavanja sustava koji je uzrok ton stanju,mortal wrote:aben .. red je da sad tragedija na tebe predje kad si takvo smeceaben wrote:
ti si nojtragičnije biće na forumu;
dobro ti aben veli
nije teb aben svojim upisom nis loseg zelio, samo ti je rekao surovu istinu
za tebe bi bio ogroman napredak da vidis di grijesis
immortal-
2014-04-16
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nova generacija rasista
» Nova generacija europskih astronauta
» Kako generacija Z doživljava svijet
» Ako ste rođeni u SFRJ bili ste generacija koja je letela
» ''Put prema društvu bez vlasništva: Nova generacija okreće se novom potrošačkom modelu ''
» Nova generacija europskih astronauta
» Kako generacija Z doživljava svijet
» Ako ste rođeni u SFRJ bili ste generacija koja je letela
» ''Put prema društvu bez vlasništva: Nova generacija okreće se novom potrošačkom modelu ''
Page 8 of 8