Milenijci, generacija uhljeba kod roditelja
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Milenijci, generacija uhljeba kod roditelja
nije zbog njih, nego nema dovoljno potrošnje u ekonomiji da bi bilo posla za sve stanovnikecatabbath wrote:istovremeno pošteni ljudi moraju ići raditi vanka zbog tih parazitanewuser wrote:Uhljebljenje je precjenjeno.
država i privatni sektor ne konzumiraju dovoljno da bi ta potražnja zahtjevala nova zaposlenja i rast plaća
čekamo turiste da dođu i konzumiraju, ili strance da kupe naš izvoz, jer mi sami ne želimo konzumirati plodove rada
Guest- Guest
Inače su mi najjači ovi koji imaju diplome i neće da rade ništa nego u profesiji... Mislim OK je to i tome treba težiti a budući da je situacija kakva jeste to jedino mogu ostvariti doktori, i poneki inženjeri ostalo sve mora biti spremno i kopati dok se ne ukaže bolja prilika.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Da na to sam i mislio.Speare Shaker wrote:newuser wrote:
Ha pa i u razvijenim državama postoje poslovi koji su državni ili ti poslovi za uhljebe. To svugdje postoji, jedino što je problem da se većinom na takva mjesta upošljava politički.
Kod nas.
2015-09-09
pa, logika?Speare Shaker wrote:šifra wrote:Speare Shaker wrote:
Naravno da je to fizički moguće, samo smanjiš gabarite stolica.https://www.investopedia.com/terms/s/sticky-wage-theory.asp
https://en.wikipedia.org/wiki/Nominal_rigidity
kad bi samo znao GOOGLat, koliko bi manje gluposti pričao
Ja sam rekao da je to moguće, ne da dobro funkcionira u praksi.
Da znaš imalo matematike... ovako ti ni guglanje ne pomaže da ne pričaš gluposti, a gdje bi superego za kojega ionao ne znaš što predstavlja.
I kad će odgovor na pitanje koji su temelji matematičkog formalizma?
2014-04-16
nemo to veze s politikom- ki bi drugi zapošljava nego politika-nego je problijem ča su kod nos to bolje ploćeni poslovi od onih u stvarnom sektorunewuser wrote:Da na to sam i mislio.Speare Shaker wrote:newuser wrote:
Ha pa i u razvijenim državama postoje poslovi koji su državni ili ti poslovi za uhljebe. To svugdje postoji, jedino što je problem da se većinom na takva mjesta upošljava politički.
Kod nas.
2014-04-16
aben wrote:pa, logika?Speare Shaker wrote:šifra wrote:Speare Shaker wrote:
Naravno da je to fizički moguće, samo smanjiš gabarite stolica.https://www.investopedia.com/terms/s/sticky-wage-theory.asp
Da znaš imalo matematike... ovako ti ni guglanje ne pomaže da ne pričaš gluposti, a gdje bi superego za kojega ionao ne znaš što predstavlja.
Nije. Logika je nadgradnja (posebno u logicizmu).
Guest- Guest
Pa ne znam baš da su bolje plaćeni, jesu onima koji su na pozicijama običnom uhljebu ne vjerujem.aben wrote:nemo to veze s politikom- ki bi drugi zapošljava nego politika-nego je problijem ča su kod nos to bolje ploćeni poslovi od onih u stvarnom sektorunewuser wrote:Da na to sam i mislio.Speare Shaker wrote:newuser wrote:
Kod nas.
2015-09-09
newuser wrote:Pa ne znam baš da su bolje plaćeni, jesu onima koji su na pozicijama običnom uhljebu ne vjerujem.
Nije stvar u tome. Npr. uhljebu pukne nokad i on ode 3 miseca na bolovanje i onda je ljut jer mora 3 dana nadoknađivati posao. Ili ode godinu dana na bolovanje da bi fušario na drugom poslu na crnjaka. Ili mu se jednostavno ne radi pa je godinama na bolovanju. I tako do penzije jer je otkaz nemoguće dobiti.
Last edited by catabbath on Thu 2 Aug - 13:09; edited 2 times in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-21
jel mi moreš reći jednu formalnu relaciju a bez da se služiš logikon?Speare Shaker wrote:aben wrote:pa, logika?Speare Shaker wrote:šifra wrote:Speare Shaker wrote:
tipa, moreš izmisliti neki sustav, imenovati in funkcije, i da bi dalje nešto smisleno funkcioniralo, kako to izvesti bez logike?
2014-04-16
aben wrote:jel mi moreš reći jednu formalnu relaciju a bez da se služiš logikon?Speare Shaker wrote:aben wrote:pa, logika?Speare Shaker wrote:šifra wrote:
tipa, moreš izmisliti neki sustav, imenovati in funkcije, i da bi dalje nešto smisleno funkcioniralo, kako to izvesti bez logike?
Ne igraš po pravilima.
Ne šalji dedi asocijacije i ne prosipaj mrvice kruha okolo kao u nekim zlokobnim didaktičkim književnim djelima.
Čekam odgovor od njega, a ne od tebe.
I pogledaj gore boldano.
Guest- Guest
moroš uzesti širju sliku od platne liste;newuser wrote:Pa ne znam baš da su bolje plaćeni, jesu onima koji su na pozicijama običnom uhljebu :D: ne vjerujem.aben wrote:nemo to veze s politikom- ki bi drugi zapošljava nego politika-nego je problijem ča su kod nos to bolje ploćeni poslovi od onih u stvarnom sektorunewuser wrote:Da na to sam i mislio.Speare Shaker wrote:newuser wrote:
Kod nas.
bonitet, godišnji, k 15, božićnica, bolovanje, produhovljenje, internet forum za vrime radnog vrimena...
2014-04-16
sorry.. ja takve podrzavamnewuser wrote:Inače su mi najjači ovi koji imaju diplome i neće da rade ništa nego u profesiji... Mislim OK je to i tome treba težiti a budući da je situacija kakva jeste to jedino mogu ostvariti doktori, i poneki inženjeri ostalo sve mora biti spremno i kopati dok se ne ukaže bolja prilika.
nije u redu to sto ova drzava radi
osobu s diplomom zaposlili u skolu na javnim radovima i salju je prati wc s onima koji ni srednju nemaju, i onda se govna ismijavaju, jos ako nije takve osobnosti da se ne uvlaci.. podrede i uniste osobu gamad najobicnija prodana
kod zaposljavanja treba se dati prvenstvo struke koja se trazi!
immortal-
2014-04-16
ti si nojtragičnije biće na forumu;mortal wrote:sorry.. ja takve podrzavamnewuser wrote:Inače su mi najjači ovi koji imaju diplome i neće da rade ništa nego u profesiji... Mislim OK je to i tome treba težiti a budući da je situacija kakva jeste to jedino mogu ostvariti doktori, i poneki inženjeri ostalo sve mora biti spremno i kopati dok se ne ukaže bolja prilika.
osobu s diplomom zaposlili u skolu na javnim radovima i salju je prati wc s onima koji ni srednju nemaju, i onda se govna ismijavaju, jos ako nije takve osobnosti da se ne uvlaci.. podrede i uniste osobu gamad najobicnija prodana
kod zaposljavanja treba se dati prvenstvo struke !
kad ugasi kompjuter, epikur broji moj tax money, nihilius jebe, dijagram naplaćuje bez računa, dedalosu mama donese sengvić,
jedino ti sidiš i misliš se kako plotiti struju ov misec.
2014-04-16
temelj filozofije je filozofijaSpeare Shaker wrote:
matematički formalizam je područje filozofije, nema veze s matematikom
Guest- Guest
šifra wrote:temelj filozofije je filozofijaSpeare Shaker wrote:
matematički formalizam je područje filozofije, nema veze s matematikom
Tja. Iskreno, ništa pametnije od tebe nisam niti očekivao. Tako je to kada nemaš temeljnih znanja o nekim područjima pa onda niti guglanje ne pomaže.
Guest- Guest
Slažem se, doduše moj upis se odnosi na nekakav slučaj kojeg ću pokušat opisati. Ako si profesor nečega i ako je sve popunjeno onda treba raditi nešto drugo a ne čekati do beskraja da se otvori mjesto.mortal wrote:sorry.. ja takve podrzavamnewuser wrote:Inače su mi najjači ovi koji imaju diplome i neće da rade ništa nego u profesiji... Mislim OK je to i tome treba težiti a budući da je situacija kakva jeste to jedino mogu ostvariti doktori, i poneki inženjeri ostalo sve mora biti spremno i kopati dok se ne ukaže bolja prilika.
Ovaj tvoj upis je nažalost u dosta slučajeva točan i može se i takvih stvari pronaći.
Osobno razmišljam o početku iznova negdje vanka, i svjestan sam da mi je tamo krenuti najtežim stopama i polako, smatram da ovdje nema neke budućnosti pogotovo ne za djecu. Ali o tom po tom, budemo vidjeli...
2015-09-09
trenutno je poticaj za samozaposljavanje 50 000 kn, negdje gradovi daju razliku do 100 000... razmisli i o toj mogucnostinewuser wrote:Slažem se, doduše moj upis se odnosi na nekakav slučaj kojeg ću pokušat opisati. Ako si profesor nečega i ako je sve popunjeno onda treba raditi nešto drugo a ne čekati do beskraja da se otvori mjesto.mortal wrote:sorry.. ja takve podrzavamnewuser wrote:Inače su mi najjači ovi koji imaju diplome i neće da rade ništa nego u profesiji... Mislim OK je to i tome treba težiti a budući da je situacija kakva jeste to jedino mogu ostvariti doktori, i poneki inženjeri ostalo sve mora biti spremno i kopati dok se ne ukaže bolja prilika.
Ovaj tvoj upis je nažalost u dosta slučajeva točan i može se i takvih stvari pronaći.
Osobno razmišljam o početku iznova negdje vanka, i svjestan sam da mi je tamo krenuti najtežim stopama i polako, smatram da ovdje nema neke budućnosti pogotovo ne za djecu. Ali o tom po tom, budemo vidjeli...
udruzivanje 5 osoba ... oko 225 ili 250
immortal-
2014-04-16
aben wrote:dedalosu mama donese sengvić,
što hoćeš, vidiš da sam bolestan, imam Edipov kompleks
zar mi invalidi nemamo pravo na kućnu njegu i humanistički odnost?
Guest- Guest
Hrvatska mi nije opcija.mortal wrote:trenutno je poticaj za samozaposljavanje 50 000 kn, negdje gradovi daju razliku do 100 000... razmisli i o toj mogucnostinewuser wrote:Slažem se, doduše moj upis se odnosi na nekakav slučaj kojeg ću pokušat opisati. Ako si profesor nečega i ako je sve popunjeno onda treba raditi nešto drugo a ne čekati do beskraja da se otvori mjesto.mortal wrote:sorry.. ja takve podrzavamnewuser wrote:Inače su mi najjači ovi koji imaju diplome i neće da rade ništa nego u profesiji... Mislim OK je to i tome treba težiti a budući da je situacija kakva jeste to jedino mogu ostvariti doktori, i poneki inženjeri ostalo sve mora biti spremno i kopati dok se ne ukaže bolja prilika.
udruzivanje 5 osoba ... oko 225 ili 250
2015-09-09
šifra wrote:aben wrote:dedalosu mama donese sengvić,
što hoćeš, vidiš da sam bolestan, imam Edipov kompleks
zar mi invalidi nemamo pravo na kućnu njegu i humanistički odnost?
ne zun,
da se mene pito jo bi van ga ukinu i ako postoji
2014-04-16
U ovom slucaju mislim da je lova bila presudna ...makar je trebalo izdrzat s njim...izgleda vrlo zlocesti kepec...:~dijagram wrote:slavica je udbasica, ona po naputku sluzbeNice wrote:Kemija sigurno.u obliku tinte na novvčanicamadijagram wrote:ne znam kako su se oni spandjali, mozda je ipak bila kemijaNice wrote:urođena ženska smisao za praktičnost..kao kad se Slavica slučajno našla na istoj zabavi s Bernijem, za istim šankom u isto vrijeme...sudbina..dijagram wrote:
kako su samo skuzile da sam od dvadesete svoj na svome:)
mogao je biti ziva nakaza, nema problema
2014-04-11
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nova generacija rasista
» Nova generacija europskih astronauta
» Kako generacija Z doživljava svijet
» Ako ste rođeni u SFRJ bili ste generacija koja je letela
» ''Put prema društvu bez vlasništva: Nova generacija okreće se novom potrošačkom modelu ''
» Nova generacija europskih astronauta
» Kako generacija Z doživljava svijet
» Ako ste rođeni u SFRJ bili ste generacija koja je letela
» ''Put prema društvu bez vlasništva: Nova generacija okreće se novom potrošačkom modelu ''
Page 6 of 8